|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 13:26:10 GMT 3
Kerge klõpsatusega avanes mehe korteri uks. Lülitist tuled peale lükanud, tekkis ka valgus ning nad astusid sisse. "Tunne end nagu kodus" sõnas mees ning võttis endal saapad jalast astudes edasi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 13:34:26 GMT 3
Kaval tuluke süttis Aly silmis kui ta kuulis Nicky sõnu:"Ära muretse, seda ma teen. Aga tagasi sa neid sõnu enam võtta ei saa." ütles ta ning lükanud oma papud jala otsast ära ja kadus siis pärast mõningast otsimist mehe magamistuppa. "Ära oma nina siia niikaua topi kuni ma pole välja tulnud!" hüüdis ta ja alustas siis Nicholase riidekapi rüüstamist vahetades oma märja kleidi ühe triiksärgi vastu, mis talle peaaegu põlvini ulatus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 13:37:18 GMT 3
Nick kehitas õlgu. "Ega mul sinult midagi ära varastada polekski" sõnas ta muiates ning sügas kergelt Naira kõrvatagust. "Tule, lähme vaatame kas leiame sulle midagi külmikust" sõnas ta koerale, ning jalutas siis külmikuni ning avas ukse. Veidi ringi vaadanud leidis ta ühe tüki liha. "Ole lahke" lisas ta ning andis selle koerale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 13:41:09 GMT 3
Pluus seljas tuulas Fangie veel veidi mehe toas ringi kuni leidis kammi. See oli ka hetkeliselt üks väga tähtis asi. Saanud ka juustega ühele poole väljus ta toast ning teel kööki viskas ta oma kleidi vannituppa. "Ma vabastasin su toa." teavitas ta olles kööki jõudnud ja ühele toolile istuma potsatanud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 13:47:05 GMT 3
Nick naeratas kergelt, kui nägi oma süsimusta triiksärki neiu seljas. "See on mu lemmik särk, ning ma pean tunnistama et sa näed selles korades parem välja kui mina" sõnas ta neidist ülevalt alla vaadates. "Kuid nii kaua kuni mina endale midagi selga otsin, ole hea ja vaata mida külmkapis leidub" lisas ta ning kõndis kergelt oma tuppa.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 13:55:41 GMT 3
"Parem ütle, mis ei näeks minu seljas parem välja kui sinu seljas." sõnas Aly NIckyle enne kui too enda tuppa kadus. Tõusnud nõtkelt toolilt läks ta külmkapi kallale ning teda hämmastas taimsete toitude valik. Koukinud sealt välja tomatid, kurgi, hiina kapsa, oad ja salati kastme ladus ta need kapile ja hakkas omale süüa tegema hakkides kõik komponendid ja segades need kausis koos kastmega.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 15:36:34 GMT 3
Nick otsis endale kapist ühe valge T-särgi, ning mustad teksad. Kiirelt need selga tõmmanud ning juukseid veidi kammiga silunud, otsis ta üles oma lõhnaõli. Veidi paremini lõhnanud, läks ta oma toast välja ning kööki tagasi. "Nii et mis õhtusöögiks on?" küsis ta kergelt naeratades ning vaatas askeldavat Alyt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 15:45:57 GMT 3
Aly tõstis noa üles ning silmitses salatit kausis:"Midagi, mida mina armastan aga sinailmselgelt ei salli." vastas ta naeratades ja viskas siis noa kraanikaussi. Otsinud kuskilt kapist välja taldrikud tõstis ta nendele salati ja kadus siis enda omaga kuskile elutuppa olles enne veel kahvli kaasa haaranud:"Bon Appetite musi!" ütles ta Nickyle ja sättinud end mugavalt diivanile istuma hakkas ta pugima.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 15:50:22 GMT 3
Nick vaatas seda salati värki seal, ning otsustas, et sellest ei saa midagi kõhu varju. Ta avas külmiku ukse, ning leidis sealt ühe paki lihapalle. Need taldrikule pannud, ning mikrolaine ahju visanud, otsis ta välja külmkapist pudeli valge veiniga. Üleval kapis olid kaks veini klaasi, ning mees valas need täis. Kui lihapallid soojad olid, pani mees need oma taldrikule ning võttis taldriku ühte kätte, ning klaasid teise. "Ma mõtlesin ümber" sõnas ta kergelt, ning asetas ühe klaasi Aly ette lauale. Oma taldriku lauale pannud, leidis ta ka kusgilt puldi ning lükkas televiisori sisse. "Head isu" lisas ta ning asus oma toidu kallale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 15:53:43 GMT 3
Aly viis ühe pilgu Nicky taldrikule ja tundis kuidas tal külmavärinad üle selja käivad:"Kas sa oled ka vahel sellele mõelnud, et see, mis su taldrikul praegu on pallikeste kujul oli kunagi elusolend, kes hingas ja vajas toitu ja kellel oli samuti oma elu nagu meilgi? Sama hästi võib lüüa maha teise inimese ja teda õgima hakata." sõnas ta ning tõstis siis lauast klaasi võttes sealt lonksu.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 15:56:24 GMT 3
Nick kuulas huviga ning noogutas siis kergelt. "Jaa, huvitav teooria" sõnas ta ning sõi oma sööki edasi. "Kuid kas sina oled mõelnud et kogu see salati värgendus on ka tegelikult totaalselt elus?" küsis mees, sest ka taimed olid elusolendid.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:01:12 GMT 3
"Ma olen ka sellele mõelnud aga tegelikult sööme me taime vilju mitte taime ennast. Seega on see lubatud." õigustas tüdruk ennast ja heitis siis pilgu telekast tulevale saatele. Mingi mõttetu teleshow. "Ega sul juhuslikult mõnda must-valget filmi pole?" küsis ta ajades oma silmad armsalt suureks kui ta mehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:03:49 GMT 3
Nick kehitas õlgu. "Igatahes, nii on looduse seadus, et inimene sööb liha, ja kõik." sõnas ta muiates. "Ma ei tea küll et mõnda oleks, võib olla on mõni armastus film, võid vaadata." lausus ta ning osutas teleka all olevale kapile, mis oli filme täis.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:09:49 GMT 3
"Oled sa kindel, et tahad mind selle kapi kallale lasta?" küsis Aly ning siis tekkis tema näole taas see kaval muie:"Aga ma ei jää vastust ootama. Sa juba lubasid." lisas ta ja juba istuski tüdruk kapi ees ja tuulas seal asetades kõik vilmid mida ta ei tahtnud kuskile ümber enda põrandale. Lõpuks leidis ta siiski ühe must-valge filmi "Minu viimane tango". "Aga ma siiski leidsin ühe." teavitas Fangie õnnelikult ja pani siis plaadi mängijasse ja jukerdanud veidi nuppude kallal sai ta filmi mängima ning kolis siis põrandalt tagasi diivanile.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:12:15 GMT 3
Nick muigas kergelt, kui nägi must valget filmi nüüd seal mängimas. "Ja mis film see siis on ka?" Küsis ta kergelt kulmu kergitades. Ta võttis kerge lonksu oma veinist. Mees sättis end diivanile veidi paremini istuma, ning tõstis toidu omale sülle, et mugavamalt saaks süüa ja telekat vaadata. "Ning miks just must-valge?" küsis ta veel lisaks.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:16:41 GMT 3
Aly mälus tomatilõigu suus korralikult läbi enne kui Nickyle vastas:"Minu viimane tangi. Ja must-valge just sellepärast et vana hea klassika pole kunagi liiga ülehinnatud." teavitas ta ning tegi siis oma toiduga 1-0. Nüüd kui tal oli kõht täis võis ta ennast lihtsalt rahulikult diivaninurka istuma sättida hoides kätega põlvedest kinni. Teda häiris aga üks asjaolu. Diivan oli liiga pehme.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:18:24 GMT 3
Ka Nick sai oma toiduga üpris varsti lõpule, ning võttis siis laualt ka Aly nõud. Mees viis need kraanikaussi, ning võttis siis kaasa veini pudeli. Tagasi diivanile istunud, valas ta mõlemad klaasid uuesti täis.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:28:45 GMT 3
Aly saatis pilguga Nicky kui too nõud koristas ja siis veinipudeliga köögist naases:"Tead sellise teenindamisega võib ära harjuda." nentis ta fakti ning kui mees oli istunud ronis tüdruk talle külje alla toetades end mugavalt vastu Nicholast.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:32:39 GMT 3
Nick naeratas kergelt, ning pani vasaku käe ümber neidise hoides teda enda embuses. "Ning sinu seltskonnaga võib samuti ära harjuda" sõnas mees ning vaatas korra tema poole.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:39:41 GMT 3
Aly hakkas itsitama:"Usu mind. Kui sa peaksid mind kuu aega järjest iga päev paar tundi taluma siis lõpuks sa põgened mu eest. Ega ma ilmaasjata Madoc ei ole." sõnas tüdruk lükates triiksärgivarrukad pisut ülespoole. kuna need olid ilmselgelt liiga pikad.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:42:10 GMT 3
Nick naeratas. "Try me" sõnas ta muiates, ning pööras pilgu tagasi telekale vaadates sealt tulevat filmi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:44:08 GMT 3
Alcyonet oli aga hakanud filmist rohkem huvitama Nicky lihased:"Mul on sulle miljoni küsimus nüüd. Milleks on laevakaptenil vaja suuremaid lihaseid kui kulturistidel?" küsis ta vaikselt libistades sõrmega üle mehe käsivarre.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:46:27 GMT 3
Nick vaatas muiates tema poole. "Sest laevakapten teeb ka tööd erinevalt kulturistidest, kes lihtsalt käivad mööda pildistamisi ning jõusaale" kehitas mees kergelt õlgu. "Ja miks sulle minu lihased huvi pakuvad?" küsis mees muiates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:49:10 GMT 3
Fangie pööras pilgu mehe käsivarrelt tolle näole:"See on väga hea küsimus aga võibolla sellepärast, et su käsi vedelb mu õlal ja raskus surub peale. Ehk suudad olla pisut õrnem sest nagu sa näed ma olen üsna pisikene."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:51:01 GMT 3
Nick turtsatas. "hea põhjendus" sõnas ta muigel sui, ning tõstis käe, neiu ümbert ära võttes kätte hoopis oma veini klaasi. "Väikeste neidude terviseks" sõnas ta naeratades, ning jõi pool klaasi ära.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:54:57 GMT 3
Aly tõstis klaasi ja kulistas siis veini ühe korraga alla ja asetas tühjaks joodud pokaali tagasi lauale pöörates end seejärel täielikult Nicky poole. "Tead ma olen juba mõnda aega tahtnud ühes asjas selgusele jõuda. " teavitas ta ning haaranud mehel pluusikraest tõmbas ta tolle endale lähemale ja suudles teda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 16:57:57 GMT 3
Nick pööras end samuti neidise poole, ning järgmisel hetkel suudles Aly teda. Mees tundis seda mõnusat veini maiku, ning suudles teda kirglikult vastu. Kui suudlus lõppes, siis kergitas ta kulme, "Ja milles sa tahtsid selgusele jõuda?" küsis ta armsalt naeratades
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 16:59:48 GMT 3
Nick oli lihtsalt suurepärane suudleja aga Madoc tahtis milleski muus selgusele jõuda:"Kriipiv. Ja ma räägin tõsiselt. Võta selle habemega midagi ette." ütles ta tõsist nägu tehes ning tõmbus siis Nickyst pisut kaugemale.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:03:13 GMT 3
Nick turtsatas naerma. "Ning nüüd ajangi" sõnas ta ning tõusis diivanilt püsti ning kõndis vannitoani. Ta otsis kapist enda pardli, ning lükkas selle käima ajades oma habeme 'kus see ja teine'.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:06:00 GMT 3
Aly kergitas kulme kui Nick vannituppa kadus ning sealt vaikset põrinat hakkas kostuma. "Mu võim inimeste üle on endiselt alles." ütles tüdruk vaikselt vaadates Naira poole, kes korra haugatas ja siis ennast vaibale kerra keris.
|
|