|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 20:14:24 GMT 3
Nicholas mõistis miks Alyl esimene kord valus on, ning seetõttu ei teinud ta ka midagi karmi, vaid ainult üpris kiirelt ja mõnusalt, et orgasmi kiiremini kätte saada. Neil polnud mingit aega eelmänguks ega muudeks lisadeks.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 20:26:44 GMT 3
Tüdruku pulss ja hingamine kiirenesid kui ta tundis kuidas ta lõpule lähenema hakkas. Nooruk surus oma küüned mehele selga kui ta orgasmi sai. See tuli kiiremini kui õhtul aga seekord oli see võimsam. Vapustav lihtsalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 20:32:49 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, kui tundis küüsi oma seljas. Järelikult oli Aly saanud orgasmi. Seda võis ka sellest järeldada, et teda tabas hetkeline värin. Paar korda veel, ning ka mees sai oma orgasmi kätte. "Ma armastan sind" lausus ta naeratades ning vaatas talle silma, kuid suudles teda koheselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 29, 2010 17:04:06 GMT 3
Aly suudles meest vastu, kuid eemldus peatselt:"Ja mina sind aga mul on nüüd tõesti viimane aeg minna." ütles ta kurvalt, ronis Nicky sülest maha ja läks kabiinist välja kuivatades end kiirelt. Kleit seljas saatis ta Nicholasele ühe õhumusi ja akdus siis vannitoast. Õige pea kostus ka vaikne ukse paugatus kui tüdruk koos koeraga majast väljus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 17:06:46 GMT 3
Nicholas naeratas. "Ma jään sind ootama" sõnas ta vaikselt, ning kuulas kuidas neidis lahkus. Mees keeras soojavett rohkem juurde, ning nautis siis tükk aega seda duðði all olekut, kuni lõpuks tuli ka tema sealt ära. Mees kuivatas end, ning pani riidesse. Ta suundus kööki, ja hakkas sööma..
Ot. Teema lukku
|
|