|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:44:54 GMT 3
Nicholas turtsatas ka kergelt. "Mida rohkem naerad, seda kauem elad" sõnas ta ning vaatas naervat Alyt. Polnud vahet, mida neidis tegi, ikka ta oli väga lummav ning silmipimestavalt ilus.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:50:46 GMT 3
Saanud lõpuks umbes viie minuti pärast naeru kontrolli alla pühkis neidis ära sellest silmi tekkinud pisarad:"Sorrysorrysorry." leelotas ta ning hingas siis sügavalt sisse. No juhtus vahel. Sellega tuli lihtsalt harjuda:"Aga sa ütlesid, et ma meeldisin sulle juba siis kui sa mind esimest korda nägid. Miks sa selle aja jooksul midagi ei öelnud?"
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:56:00 GMT 3
Nicholas ohkas. "Sa ei kujuta ette, kuidas ma oleks tahtnud seda teha, kuid ma arvasin, et sul on nii või naa keegi olemas, ning ma teeksin ennast vaid lolliks" seletas mees vaiksel Aly poole vaadates. "Kuid nüüd tuleb välja, et ma olengi loll." lisas ta muigavalt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 1:10:37 GMT 3
Aly ei hakanud seda eitama:"Sa oled tõesti loll. Miks sa lihtsalt ei küsinud kas mul on keegi või mitte? Ma ei usu, et oelksin sind sellepärast peast ilma jätnud." sõnas ta silitades samal ajal Nicky põske.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 1:15:14 GMT 3
Nick kehitas õlgu. "Sel pole enam rolli. Mis tehtud see tehtud" lausus ta naeratades. "Peamine on see, et me nüüd koos oleme." lausus ta ning suudles neiut õrnalt, kuid armastusega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 1:28:57 GMT 3
Sõnu polnud enam vaja. Aly tundis kuidas ta seitsmendasse taevasse tõusis ja ta keeldus maapeale tagasi minemast. "Sa oled praegu kogu mu elu." sosistas ta olles pisut eemaldunud mehest ning viis siis pilgu aknast välja. Õues hakkas koitma. Tal oli olnud elu parim öö.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 1:30:53 GMT 3
Nicholas naeratas talle. "Ja sina minu oma" lausus mees vaikselt, ka tema pilk pöördus aknale, kus hakkas juba öö vahetuma päeva vastu. "Miks aeg nii kiiresti liigub?" Küsis ta vaiksel toonil.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 10:49:27 GMT 3
"Miski peab ju kõik ilusad hetked ära rikkuma. Olgu see siis teine isik või aeg või ükskõik mis." pakkus tüdruk vastuseks ning sulges siis silmad lastes peal Nicholase rinnale vajuda. Nüüd alles hakkas väsimus tunda andma. Öö läbi üleval siiski ju.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 10:52:12 GMT 3
Nicholas noogutas kergelt. "Jah, nii see kipub olema" lausus ta naeratades. "Kuid nüüd maga, ma valvan sinu und" lausus mees, ning hoidis teda enda vastus, vaba käega tõmbas ta ka teki peale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 10:57:31 GMT 3
Aly noogutas korra ning siis mattus kõik pimedusse. Ei mingeid pilte ega mustreid. Lihtsalt pimedus. Aga see oli parem kui luupainajad. Vähemalt sai ta ennast nii välja puhata.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 11:01:21 GMT 3
Nicholas naeratas endamisi. Varsti suikas Aly unne, ning oli kuulda vaid tema ühtlast hingamist mehe rinnal. Nick vaatas lakke ning mõtles, mis nüüd edasi saab. Arvatavasti tuleb sellest kerge jama, et Aly polnud öösel Chrisi juures, kuid võib olla annab Chrisiga veidi asju klaarida..
Tunnid möödusid, ning varsti oli päike juba kõrgel, ning tungis vägisi aknast sisse, et kõiki magajaid äratada.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:07:59 GMT 3
Eredad päikesekiired paitasid Aly nägu kuid tüdruk vaid kirtsutas läbi poolune selle peale nina. "Kes iganes selle päikese tellis võib selle sinna tagasi saata kust see tuli." pomises ta uniselt ja tigedalt nagu väike torisev siil.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:12:20 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, kui kuulis Alyt. "Saada tänu sõnad Apollole" lausus ta ning suudles neiut. "Varem või hiljem pidi see juhtuma, ning nagu näed, siis täna on väljas vägagi ilus ilm" ütles ta muiates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:17:44 GMT 3
"Olgu ta neetud. Ja rääkides ilmast siis mulle meeldis vihm rohkem." torises ta edasi. Ta isegi ei teadnud kelle peale ta vihane oli aga see, et ta pidid Nick'i juurest ära minema lihtsalt ajas tal sees kõik keema.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:26:00 GMT 3
Nicholas naeratas. "Jah, mulle samuti" lausus mees vaikselt. "Kuid ma arvan, et nüüd on Chris juba piisavalt muretsenud" lisas ta vaikselt, teades et see ei tee Alyle just head meelt. Ning ega mees ise ka ei tahtnud neiust lahkuda.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:35:48 GMT 3
See tekitas viha asemel masendust nüüd. Ütlemata midagi ajas nooruk end voodist püsti tõmmates teki endaga kaasa mähkides selle endale ümber kui ta vannituppa suundus. Nickyl polnud seda tekki vaja praegu.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:38:19 GMT 3
Nick naeratas kergelt, kui nägi et Aly suundus tekiga vannituppa. Mees vaid ohkas kergelt, ning ajas end voodist püsti. Kapist endale uued riided leidnud, pani ta end riidesse, ning korjas vanad riided kokku, et need vannituppa viia.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:42:19 GMT 3
Olles jõudnud vannituppa jäi Aly silmitsema hiiglaslikku vanni. Ettekujutus kuumas vees lesimisest oli pea vastupandamatu aga selleks oleks ta pidanud varem ärkama. Kõvasti varem. Ohanud vaikselt lasi ta tekil maha langeda ning astus duððinurka, keeras veelahti ja lasi lihtsalt kuumal veejoal omale pähe langeda. Mõnus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:45:49 GMT 3
Nicholas astus vannituppa, ning viskas riided mustapesu korvi. "Tohib sinuga liituda?" Küsis ta kergelt, naeratades, nähes neiut duðði all. Tema Duððikabiin oli piisavalt suur, et mitu inimest saaks seal korraga olla, ning seinas oli ka masaaði tegev iste.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:50:29 GMT 3
Aly avas silmad ning muigas kuuldes mehe küsimust:"Ikka tohib." vastas ta ja avas siis kabiini ukse tõmmates Nicky sisse. "Pead lausa." sõnas Aly veel enne kui Nicholast oma suudlustega ründas.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:51:52 GMT 3
Nick naeratas. "Ma eemaldaks ennem üleliigse" sõnas ta naeratades, ning võtis kiirelt oma bokserid jalast, ning kobis siis duðði kabiini ja tõmbas ukse kinni. Taaskord suudles mees neidist armastusega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 17:01:21 GMT 3
Aly tundis kuidas ta süda taaskord kiiremini peksa hakkas ja ta teadis miks. Ainuke asi, et seda oli liiga imelik küsida:"Ma tahan... seda veelkord tunda." ütles ta vaikselt. Ta lootis, et Nick saab aru, mida ta sellega mõtles. Muud moodi lihtsalt tüdruk seda sõnastada ei osanud hetkel.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 17:03:06 GMT 3
Nicholas naeratas ning suudles teda veel korra. "Sinu soov saab täidetud niipea, kui ma endale kondoomi leian" sõnas mees ning astus kabiinist välja peeglikapi juurde, kus oli üks pakk. Ta avas selle, ning võttis ühe välja, minnes tagasi duðði kabiini.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 17:42:42 GMT 3
"Sa oled ennast nendega hästi varustanud. Kui palju sul siin plikasid käib?" küsis Aly pisut nöökavalt kuid ta näoilme oli teeseldult kahtlustav.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 17:57:53 GMT 3
Nicholas turtsatas. "Ei käigi" lausus ta muiates. "Kuid reservi peab olema" lausus ta ning rebis hammastega pakendi lõhki.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 18:07:04 GMT 3
"Tahad öelda, et ma olen esimene plika, kes on sinu korteri uksst sisse astunud?" turtsatas Aly. Ta ei arvanud,et ta on aga Nicky jutust jäi selline mulje.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 18:46:54 GMT 3
Nicholas muigas. "Seda mitte, kuid ega neid siin nüüd tosinate kaupa ka ei käi" lausus ta Alyt uuesti suudeldes.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 18:58:37 GMT 3
"Siis öelnud kohe nii." sosistas Aly ja oli ebatõenäoline, et seed sõnad mehe kõrvu jõudsid kuna vee solin summutas helid. Vastates suudlusele kirglikult liibus nooruk nii tihedalt vastu meest kui võimalik ning andis sellega ka märku, et ta tahab teda kohe saada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 19:34:31 GMT 3
Nicholas naeratas, ning suudles taas Alyt. Mees lükkas kondoomi kiirelt otsa ning tõstis siis Aly sülle, teda kirglikult suudeldes. Ning siis sisenes ta temasse romantiliselt...
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 20:11:04 GMT 3
Aly niutsatas vaikselt kui mees temasse sisenes kuna see esimene tõuge oli endiselt pisut valus aga pea koheselt vallutasid mõnulained tüdruku keha. See oli lihtsalt fantastiline. Aga seekord pidi ta ilsmelt kähkukaga leppima kuna ta ei saanud väga kauaks enam Nicky juurde jääda. Kuid hetkel ei omanud see tähtsust. Ta keskendus vaid hetkelisele.
|
|