|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:08:24 GMT 3
Ning mõne minuti pärast, naasis mees vannitoast, istudes tagasi diivanile. "Võte 2 , duubel 1" sõnas ta muiates ning suudles siis uuesti Alyt, kuid seekord mõjukamalt ning kirglikumalt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:11:18 GMT 3
Ja ta ei saanud selle vastu midagi teha, et ta Nicky suudlust nautis. "Reegel 1...eee. Olgu suva mis mu teine reegel oli?? Kolmas on... Ahh kuradile need ma homme tegelen selle asja tagajärgedega."[/color] mõtles ta lüües lõpuks oma aastatepikkusele reeglitejärgimisele käega ning põimis oma käed ümber mehe käela tõmmates ta endale võimalikult lähedale.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:13:32 GMT 3
Nick nautis aga suudluse igat hetke ja aina süvendas seda. Mees tõstis ta nüüd enda sülle. Nicholas suudles teda aina suurema kirega ning naeratas endamisi mõtteis. Ning mingi imeläbi, oli ka film just parasjagu seal kohal kus kaks noort suudlesid. Mitte küll diivanil, kuid siiski.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:22:57 GMT 3
Neidis tundis kuidas ta süda meeletult pekslema hakkas. "Aga ma ju vandusin endale, et ei seo end kellegagi. Et midagi sellist ei juhtu kunagi mis praegu toimub. Pagan ma vihkan sind Nicholas Black!" kirus ta mõtteis. Lõpuks suutis ta end siiski kuidagi eemale rebida:"Ma ei saa. See on liiga... imelik." ütles ta ning sundis end rahulikumalt hingama.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:25:29 GMT 3
Nicholas vaatas talle silma ning noogutas. "Olgu" sõnas ta saades aru, et tüdruk on tõesti veel veidi noor. Vanus pidi alati mingit rolli mängima, ning ka seekord. Mees tõstis ta õrnalt tagasi enda kõrvale istuma, ning täitis oma klaasi uuesti veiniga, juues seda taaskord vaid pool klaasi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:29:24 GMT 3
"Ma ei saa sellest aru. Mina peaksin sinu üle mõjuvõimu omama mitte sina minu üle." ütles Aly lõpuks pisut pahaselt kui oli ennast piisavalt kogunud. See oli juhtunud täiesti esimest korda ja vallandas mitmeid erinevaid emotsioone.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:30:51 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Minu üle ei omatagi võimu" sõnas ta vaikselt. "Ma ise ei lase sel juhtuda" lisas ta ning jõi oma klaasi tühjaks.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:39:10 GMT 3
"Olgu ma siis sõnastan oma küsimuse ümber. Miks sa mulle nii mõjud? Ma pole veel mitte kellegi pärast oma reegleid rikkunud." halas ta edasi. Talle lihtsalt ei jõudnud see kohale. Või ta ei tahtnud et see talle kohale jõuaks.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:43:17 GMT 3
Nick raputas pead. "Reeglid on nõrkadele, kullake" sõnas ta muiates. "Sellepärast mul ongi neid vaid üks" lisas ta vaikselt ning sättis end diivanis mugavamalt istuma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:48:26 GMT 3
Aly ei suutnud oma kõrvu uskuda. Kas see oli vihje sellele, et ta oli nõrk? No varsti ta saab siin nõrka näha. "Reegleid pole?" pakkus tüdruk kui Nick oli maininud, et tal on vaid üks reegel.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:51:22 GMT 3
Nick noogutas. "Jah, tõsi." sõnas mees ning pööras pilgu, et neiule silma vaadata. "Need reeglid on kasutud. Mingi aeg tuleb neid ikkagi rikkuda, ning siis mõtledki mis kasu oli üldse nende püstitamisest" lausus Nicholas vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:55:07 GMT 3
Aly ronis Nicholasele tagasi sülle istuma ja asetas käed mehe õlgadele:"Teeme nii, et sa paned nüüd oma suu kinni sest mulle eii meeldi kui sul on õigus ja mul mitte ning jätkame nüüd sealt kus enne pooleli jäi." sõnas ta tungivalt ja surus siis oma huuled taas mehe omadele.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 17:58:45 GMT 3
Nick naeratas kergelt kui Aly tagasi tema sülle tuli. Mees suudles teda taas vastu. "Kas sa oled selles kindel?" küsis mees suudluse vahepeal. "Või jäävad reeglid sulle ette?"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 18:00:47 GMT 3
Aly pööritas silmi:"Suva nendest reeglitest. Vajadus sinu järele on suurem." sõnas ta kannatamatult lükates käe mehe juustesse. "Seega ehk jätkaks nüüd?"
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 18:02:10 GMT 3
Nick naeratas. "Thats the Aly who i know" lausus ta ning suudles teda taaskord tõmmates ta endale lähemale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 18:06:30 GMT 3
Aly süvendas suudlust kuid tõmbus siis jällegi õige pisut eemale. "Segavad komponendid tuleb eemaldada." teavitas ta ning tõmbas siis Nickyl T-särgi seljast ära. "Palju parem."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 18:07:56 GMT 3
Nicholas muigas kergelt. Kui särk seljast, suudles mees neidist uuesti ja uuesti, ise samal ajal tema särki lahti nööpides..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 18:16:07 GMT 3
Aly pulss ähvardas kohe otsad andaja polnud ka ime tegelikult. Ta oli süütu. Varem polnud ta kunagi sellises olukorras olnud ja ega ta ei tundnud ka mingit erilist vajadust selle järgi. Nüüd aga vallutasid iha ja kirg ta täielikult. Aeg ajalt jooksid värinad üle tüdruku selja ning ta pidi ka endale meelde tuletama, et ta hingaks. Seda kippus ta unustama. Siis aga segunes kõiki eelmainitud emotsioonidesse hirm, mis sundis noorukit eemale tõmbuma:"Ma olen kuulnud, et see on valus esimesel korral." sõnas ta vaikselt silmitsedes oma kätt Nicky õlal kuna ta ei suutnud mehele otsa vaadata.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 18:26:00 GMT 3
Nick suudles teda ühe suurema kire ja ihaga, mis aina süvenesid. Ta polnud juba ammu naisega olnud. Või noh, vähemalt mitte sel ajal kui ta merel oli. Sel ajal tal lihtsalt polnud sellisteks asjadeks aega. "Ära muretse, ma ei tee sulle haiget" lausus mees kergelt naeratades. "Ning nagu öeldakse - enne valu siis mõnu" lisas ta ning suudles neiut uuesti. ' Nii, et mul oligi õigus. Aly on süütu, ning tema on see, kes selle röövib ' "Magamistuppa?" küsis ta suudluse vahel.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 18:41:26 GMT 3
Aly turtsatas mehe viimaste sõnade peale kuid kehitas küsimuse peale õlgu. "Kuidas iganes soovid. Mul ükskõik." vastas ta. Tüdrukul oli paljutki muud mille peale mõelda. Kas esimesel korral tuleb verd? On see siis valus või mitte? Mis siis kui ma pole piisavalt hea? Ta oli ju täiesti kogenematu selles vallas ja need küsimused ründasid teda armutult.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 18:43:56 GMT 3
Nick naeratas kergelt ning võttis siis neiu enda käte vahele viies ta magamistuppa, kus oli suur ja lai voodi. "I like that more" sõnas mees ning tõstis neidise voodisse, minnes tema kõrvale ja suudles teda uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 18:55:03 GMT 3
Aly teadis et oli oma vanemate keelust täielikult üle astunud. Nood olid talle juba aastaid tagasi selgeks teinud, et ennast tuleb hoida oma abikaasale ehk siis vahekord enne pulmaööd ei tulnud kõne allagi. Aga nad ei pea seda teadma. Pealegi kuidas nad ikka kontrolliksid. Nicky vastu suudeldes põimis ta ühe käe ümber mehe käela ja teisega avas tema teksade nööbi ning luku. Siis aga tekkis tal uus küsimus ja ta ei saanud sellega oodata. Polnud midagi parata:"Kas see jääb ainult üheöösuhteks?" küsis ta huulde hammustades. Ta lootis, et mitte. See oleks liialt masendav olnud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 18:57:38 GMT 3
Samal ajal kui neiu tema pükste kallal askeldas, võttis ta Alylt särgi seljast ning viskas selle kaugemale, et see ette ei jääks. Kuuldes küsimust kergitas ta kulme ning ohkas. "Kas sa armastad mind?" Küsis mees talle naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 19:01:14 GMT 3
Aly ahhetas. See oli otsekohene küsimus ning nõudis ka otsest vastust. "Jah." vastas tüdruk noogutades. Kui ta Nicky ei armastaks siis ei oleks ta mehega voodisse roninud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 26, 2010 19:08:40 GMT 3
Nick silitas õrnalt neidise põske. "Siis ei jää see kindasti lihtsalt ühe-öö-suhteks." lausus ta ning suudles teda armastavalt. "Ma armastan sind ka" sõnas ta talle silma vaadates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 20:20:22 GMT 3
Nooruki süda jättis neid viimaseid sõnu kuuldes paar lööki vahele. "Kas oleks liiga isekas teda igaveseks endale nõuda? Ilmselt."[/color] mõtiskles ta endamisi ning suudles siis meest lükates samal ajal aeglaselt ta teksasid allapoole.[/i]
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 21:02:33 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt ning suudles neiut edasi. Õrnalt eemaldas mees rinnahoidjad ja suudles seejärel neidist veelgi suurema kirega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:16:23 GMT 3
Alyl olid kõik mõtted ja kahtlused otsa saanud. Ta lihtsalt elas täielikult selles hetkes ning valmistas end eelseisvaks, mis iganes siis tulemas oli kas valu või mõnu. Ükskõik. Peaasi, et ta sai Nickyga olla. Lõpuks sai ta väikese pusimisega mehel teksad jalast ja jätkas siis Nicholase viimase riideesemega, bokseritega.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 21:25:48 GMT 3
Mees naeratas kergelt, ning võttis õrnalt ka neidise viimased riided seljast. 'Damn, she is fucking hot' mõtles mees endamisi, ning suudles teda kuumalt..
***** (Te olete kõik piisavalt targad, et teada mis juhtus) *****
Nicholas naeratas õrnalt neidisele, teda oma sõrmega silitades. "Sa oled imeilus." sõnas ta naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:31:05 GMT 3
See oli lihtsalt fantastiline! Võibolla puhus Aly selle liiga suureks aga ega temalt polnudki midagi muud oodata. Kuuldes Nicky sõnu ilmus muie nooruki huulile:"Ma tänan aga ma tean seda juba. Ma olen piisavalt ego, et ennast täiuslikuks pidada." sõnas ta ning pööras end pisut, et mehele otsa vaadata.
|
|