|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 21:32:49 GMT 3
Nicholas naeratas. "Ning selles on sul 100 % õigus" sõnas ta ning suudles õrnalt neidist. Mees tõmbas neile teki peale ning jäi talle siis kergelt silma vaatama.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:37:43 GMT 3
Aly põimis ühe käe ümber mehe vöökoha ning asetas siis oma pea tema rinnale. "Hommiks võiks mitte kunagi kätte jõuda." sõnas ta vaikselt ning pisut unelevalt. Hommik tähendas seda, et ta pidi ära minema ja oma tegemistest aru andma. Ei kõlanud just eriti ahvatlevalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 21:39:45 GMT 3
Nicholas noogutas ning hoidis neiut õrnalt oma embuses. "Jah.. see oleks tõesti kena unistus" lisas ta muiates. "Kuid homme peab paljut tegema.." mõeldes sellele, et homme on pühapäev.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:42:56 GMT 3
Nooruk vajus näost ära:"Homme peab eelkõige vennale ja siis vanematele aru andma, kus ma öösel olin, mida ma tegin...blablabla." pomises ta pahaselt. Talle ei mahtunud hinge, et ta vanemad ta elu nii täielikult kontrollida lasid Chrisil. "Kas see oleks väga loll mõte kodust ära joosta?"
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 21:45:10 GMT 3
Nicholas muigas. "Tahad ma tulen sinuga, ning seletan neile miks sind öösel Chrisi juures polnud?" Küsis ta Aly poole vaadates, ning kergelt turtsatades. "mm.. see oleks hea mõte siis, kui sa minu juurde jookseksid" lisas ta tema viimase plaani peale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:52:22 GMT 3
"Pole vaja. Ma ei ole nii südametu, et sind surma saata." sõnas tüdruk tõsiselt, kuid see viimane pakkumine sobis talle täitsa hästi. Kuid jällegi ei puudunud sellest plaanist agad:"On sul aimugi kui melodramaatiliseks mu vanemad siis muutuksid?"
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:01:03 GMT 3
Nicholas naeratas taaskord. "Aga kui ma häästi häästi ilusti käitun, ning endast perfektse mulje jätan?" Küsis ta armsalt naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:05:09 GMT 3
Aly pööras pilgu Nicky näole ning mõtles hetke selle üle järgi:"Kas sa oled ristitud katoliiklane, kes käib igal pühapäeval kirikus jutlusel ja annetab kirikule regulaarselt raha?" küsis ta mainides nii ka ära oma vanemate ilmselged eelistused.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:06:25 GMT 3
Nicholas pööritas silmi. "Seda ma võin teeselda ka, kuid Jumalasse ma tõesti ei usu" lisas ta muigel sui. "Ning raha ma võin neile küll anda" lisas ta veel ning vaatas Aly poole.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:13:17 GMT 3
"Ma ei taha et sa peaksid mingit näitemängu tegema ainult nende pärast. Ja neile kirikupapidele pole raha juurde vaja. Riigi toetusest piisab täielikult." sõnas ta ning ohanud vaikselt lasi ta peal Nicky rinnale tagasi langeda:"Praegu on 21 sajand ja kogu see värk peaks olema lihtsam. Mul on tunne nagu elaksin ma 14. sajandis, kus vanemad teevad minu eest kõik mu otsused."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:15:48 GMT 3
Nicholas kallistas Alyt õrnalt. "Ära muretse, kõik laabub siis kui sa 18 saad" sõnas mees ning naeratas õrnalt. "Kuid ma arvan, et siiski on ka sinu vanemate ning ka Chrisi otsus omal moel tähtsad" lisas ta peale pisikest vaikust.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:19:45 GMT 3
"Küll nad leiavad võimaluse ka siis minu eest otsuseid teha ja mind kontrollida. Aga loota ju võib. Kui ma täisealiseks saan kas ma siis tohin sinu juurde kolida nii kauaks kuni mul oma elukohta pole?" küsis ta joonistades nüüd sõrmega mehe rinnale mustreid.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:22:26 GMT 3
Nicholas naeratas talle. "Sa võiksid minu juurde kolida kohe praegu ning nii kauaks jääda kuni tahad" lausus mees ning silitas õrnalt neiu käsivart. Veidi mõelnud, otsustas ta küsida: "Kas sa tahad abielluda ka?" küsis ta vaikselt ning pööras pilgu neiule.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:36:12 GMT 3
See oli tegelikult kohutavalt armas aga Aly teadis, et nii pea seda veel ei juhtu. Ja siis tundid tüdruk kuidas tal seest õõnsaks tõmbus ja süda ähvardas seisma jääda. Ajanud end istukile kattis nooruk oma keha tekiga ja jäi kulm kipras Nickyle otsa vaatama:"Kui kaua sul minu vastu juba sügavamad tunded on?" küsis ta.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:39:33 GMT 3
Nicholas vaatas Alyle silma. "Sa meeldisid mulle juba siis kui me tutvusime" alustas ta naeratades. "kuid sügavamad tunded.. juba mõned aastad." lisas ta vaikselt. "Ning ma ei mõelnud seda abielu värki kohe, ma lihsalt tahtsin teada, kas sa tahad kunagi ka abielluda." täpsustas mees oma küsimust.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:43:19 GMT 3
Eino siis oli arusaadav mind Nick seda üldse küsis. Aga nüüd nõudis see viisakas küsimus viisakat vastust:"Kunagi kindlasti." vastas ta õlgu kehitades. Aga selle 'kunagi' all mõtles ta nelja-viie aasta kaugust tulevikku.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:45:47 GMT 3
Nicholas naeratas. "Seda on rõõmustav kuulda." lausus ta ning heitis voodisse selili, ning vaatas lae poole. ' Lihtsalt loodan, et see juhtub minuga.. ' sõnas ta mõtteis, ning pilgutas korra silmi. Mees ise tahtis samuti kunagi abielluda, ning nautida siis elu kindla inimesega, kelle kõrval tunned ennast hästi ning kindlalt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 22:50:47 GMT 3
Aly oli vahepeal voodit vahtima jäänud kuid pööras nüüd muiates pilgu tagasi Nicholasele:"Millal ma siis sõrmuse saan?" küsis ta istudes kaksiratsi mehele peale ning kuumardus pisut allapoole, et teda õrnalt suudelda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 22:54:56 GMT 3
Nicholas naeratas taas ning suudles neidist samuti. "Kas või homne päev" lausus ta mahedalt. "Kas tahad ise valida, või teen üllatuse?" küsis mees mõeldes, millal ta viimati üldse mõnd juveeli äri külastas.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 23:09:37 GMT 3
Kaval tuluke süttis nooruki silmis:"Ma arvan, et kui ma ise valiksin viin ma sind pankrotti seega ma usaldan sind ja lasen sinul valida. Pealegi mulle meeldivad üllatused." ütles ta ning kujutas end siis ette valges kleidis. Huvitav ainult kuidas ta vanemad sellele reageeriksid.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 23:12:31 GMT 3
Nick turtsatas. "Ära ole nii kindel" sõnas ta pankroti peale. "Kuid olgu, ma otsin sulle ise sõrmuse" ütles mees ning suudles teda uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 23:38:00 GMT 3
Ja siis hakkas Alyle see kõik kohale jõudma. Nick mõtles seda kõike tõsiselt!? See oli ühtlasi küsimus kui ka fakt. "Niiet sa mõtledki seda kõike tõsiselt? Aga mis siis kui sa paari aasta pärast minust ära tüdined?"
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 23:40:59 GMT 3
Nick kortsutas kergelt kulmu. "Selliste asjade üle ma eriti nalja ei tee jah" sõnas ta naeratades. "ning sinust ei tüdine ma ealeski" lisas ta muiates. "Sa oled selleks liiga huvitav inimene." ütles ta ning suudles teda uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 23:55:59 GMT 3
"Ma usun sind saja protsendiliselt alles siis kui meil kuldpulmad on." sõnas ta huulil see Fangiele nii iseloomulik kaval muie. "Aga ma kardan, et su ämma ja äiaga tekib probleeme." lisas ta ja neelatas kuuldavalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:11:01 GMT 3
Nicholas turtsatas taas. "No sinna on veel ikka veidi aega" sõnas ta mõeldes kuldpulmadele. "Ning mis häda on minu emal ja isal?" Küsis mees siis viltuselt naeratades, ning kulme kergitades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:13:08 GMT 3
Aly raputas pead:"Ma ju ütlesin, et jama on SINU ämma ja äiaga ehk siis MINU vanematega." kordas ta end selgitades ka asja pisut, et Nickyle ikka kõik kenasti kohale jõuaks ja rõhutas vajalikke sõnu:"Sinu vanematel pole viga midagi. Ma pole neid kunagi näinudki ega tea neist midagi"[/color]
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:20:05 GMT 3
Nicholas naeris kergelt. "Anna mulle andeks, ma olen lihtsalt sinu niivõrd rabavast ilust natuke hõivatud" lisas ta, teda uuesti suudeldes, kuid see kord kirglikumalt. "Ja ma ei usu, et mingeid erilisi probleeme tuleb sinu vanematega" lausus mees naeratades. "Või noh.. loodame vähemalt" "Ning mingi aeg tuleb sul ka minu vanematega kokku saada. Nad on enam vähem normaalsed inimesed" lisas ta õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:29:47 GMT 3
"Ma olen täiesti kindel, et ma suudan nad hulluks ajada või siis neid shokeerida kuna kas ma näen välja nagu abiellumiseks valmis naine? Ma kahtlen selles. Ma annan vaevu oma vanuse mõõdu välja." ütles ta ja taas vallutasid kujutluspildid nooruki meeled, mis panid ta muigama.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:38:23 GMT 3
Nicholas muigas. "Nad teavad, et raamatut ei hinnata kaante järgi" lausus ta lihtsalt, ning suudles teda taas. "Tead, ma võiks vist jäädagi sind suudlema." sõnas ta kerelt noogutades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:43:03 GMT 3
Järsku hakkas Aly heliseval häälel naerma ning ta ei teadnud isegi miks:"Vabandust musi...ma...ei tea miks...ma naeran. Mul lihtsalt...käevad aeg-ajalt sellised...hullusehood peal." ütles ta vappudes samal ajal naerust. See võis olla õnnest, sellest, mis Nick oli öelnud või ka nendest kujutluspiltidest ta silme ees.
|
|