|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 22:00:28 GMT 3
"Ma ei taha endast halba muljet jätta ja lihtsalt sisse sadada seega oleme viisakas ja helistame ette." sõnas Aly köhatades vahepeal paar korda. Neidis lootis, et mehe vanemad liiga kriitilised pole.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 22:02:11 GMT 3
Nick kehitas õlgu. "Okey, teeme siis nii, kuid ma helistan neile hommikul eks." sõnas ta naeratades. "Ehk lähme nüüd magama?" küsis mees, sest tänane öö oli olnud sündmuste rohke..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 22:04:53 GMT 3
Rachel oleks peaaegu juba protestima hakanud aga otsustas siis, et kuuletub Nick'le. Pööranud end ümber põimis ta käed mehe kaela ümber ning hüppas talle sülle. Kui Nick tahtis magama minna siis pidi ta Aly ise magamistuppa tassima.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 22:07:11 GMT 3
Nick naeratas kergelt, ning võttis ta siis kätele. "Kuidas soovid, mu printsess" lausus ta naeratades ja suudles teda korra. Siis lahkus ta pööningult koos Alyga, sulgedes luugi sinna. Vaikselt läks ta ka trepist alla, ja siis magamistuppa. Mees asetas neiu voodile.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 22:11:21 GMT 3
Sellise eluga harjub liiga kiirelt ära. See pidev kätel kandmine ja ja poputamine. Mõnus. Kohe kui Aly selg voodit puudutas tõmbas ta Nick'i samuti voodile pikali, põimis oma jala ümber mehe ja tõmbas siis neile mõlemale teki peale:"Head ööd." sosistas ta ning sulges silmad ning juba paari hetke pärast magas ta sügavalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 22:13:07 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, ja hoidis neidist enda vastas. "Head ööd sullegi" sõnas ta ning suudles neidist enne, kui oma silmad sulges. Mees ei saanud ennem magama jääda, kui seda polnud teinud Aly. Kui neiu magas, siis ei läinud enam kuigi kaua, kui ka mehes võttis võimust uni ja ta kadus unenägude maailma..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 20, 2010 15:28:59 GMT 3
Oli üks asi, mida Aly vihkas. Und ilma unenägudeta. See tekitas alati tunde, et sa said vaevu paar minutit magada. Nii ka seekord. Noorukile tundus nagu oleks ta alles hetk tagasi silmad sulgenud kui ta need juba avas. Muidugi oli tuba nüüd valge ja akna taga oli kosta nende lindude sädistamist, kes talveks kuskile ära ei lenda. Haigutanud korra avasas ta, et oli öösel jälle vähernud ning seega nüüd Nick'i poole seljaga. Keeranud end aeglaselt ümber jäi ta magavat meest enda kõrval silmitsema. Raatsimata teda üles ajada lipsas tüdruk voodist ning magamistoast välja ja otsustas end köögis omleti valmistamisega lõbustada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 20, 2010 20:38:19 GMT 3
Nicholas magas veel rahulikult edasi. Kuid kuskil tunnipärast ärkas ka tema ja avas silmad. Esimese asjana kuulis ta neid linde, kes akna taga pesakastis müristasid. Mees oli kunagi ammu selle sinna üles seadnud, ja linnud võtsid selle omaks. Siis keeras mees end Aly poole, või noh, sinna poole kus pidi Aly olema, kuid ei olnud. Mees muigas kergelt. Küllap oli neiul lihtsalt uni otsa saanud. Mõne minuti pärast ajas ta ka end maast lahti ja võttis siis hommikumantli ja pani endale ümber. Mees kõndis kööki ja leidis sealt eest Aly. Seljaga tema poole. Vaikselt lähenes mees temale ja suudles siis teda põsele. "Hommik" lausus ta naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 20, 2010 20:57:43 GMT 3
Aly muigas kui Nick'i huuli oma põsel tundis:"Hommik sullegi." sõnas ta. Nooruki hääl oli endiselt ära aga see oli pisut parem kui eelmisel päeval. Keeranud pliidil kuumuse väiksemaks pööras ta end näoga mehe poole ning põiminud käed ümber tolle kaela surus ta oma huuled Nicholase omale:"Muide, sa pidid täna kellelegi helistama." meenutas ta.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 20, 2010 21:14:15 GMT 3
Nick naeratas kergelt. "Jah, tõsi" lausus ta mõtlikult. "Kuid ma teen seda pärast seda kui ma olen söönud ja pesemas käinud." sõnas ta muiates. "Lähme duðsi alla?" küsis ta naeratades ja surus siis oma korda huuled neiu omadele ja suudles teda hetke.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 20, 2010 22:20:57 GMT 3
Aly noogutas:"Kohe kui sa sellega oled ühele poole saanud. Tervislik hommikusöök: muna, paprika, tomat ja seened. Liha pole aga sa elad selle üle." sõnas tüdruk muiates ning pöördus oma eelneva tegevuse juurde tagasi. Pliidi kinni keeranud võttis ta kapist taldrukud ja tõstis nendele omeltti. "Bon Appetite!" sõnas ta ühte taldrikut Nick'le ulatades ning kadus enda söögiga elutuppa.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 20, 2010 22:40:03 GMT 3
Nicholas vaatas hommikusööki, mis talle kätte anti ning muigas siis. "Okey, ma suudan tõesti hommiku ilma lihata mööda saata, kuid lõunast tasub vaid unistada" lausus ta siis ja võttis endale ka tüki leiba. Vaikselt läks ta elutuppa järgi ja võttis Aly kõrval istet. "Head isu sullegi" sõnas ta ning asus siis oma toidu kallale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 21, 2010 17:11:29 GMT 3
"Muide, kas sa ei tahaks liha söömisest loobuda. Taimetoitlase elu on palju tervislikum. Nagu, et... vaata mind, ma näen ju tükkmaad noorem välja kui ma tegelikult olen." sõnas Aly muiates ning võttis toidust ühe suutäie mäludes seda põhjalikult.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 21, 2010 17:38:01 GMT 3
Nick naeratas kergelt. "Ma jätan sinu soovituse meelde, kuid kahjuks ma arvatavalt pole selliseks asjaks võimeline" lausus mees õlgu kehitades. "Lihtsalt liha on niivõrd hea, et selleks peab tõesti midagi hirmsat juhtuma, et ma sellest loobuksin" lisas ta veel ja hakkas siis uuesti oma taldrikut tühjendama,
|
|