|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 18:46:08 GMT 3
Aly väristas ennast ja kiskus salli kaelast:"See jääb ära. Ma vihkan sallide kandmist." protestis ta ning viskas sallile ühe põgusa pilgu:"Veel vähem sallin ma fänninänni." lisas ta ja lennutas saksamaa värvides salli põrandale tõmmates seejärel Nicky omale lähemale:"Pealegi hoiad sina paremini sooja kui mingi sall."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 18:50:13 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Selge, kuidas arvad." sõnas ta ning viskas siis neiu kõrvale pikali ja põimis oma käed tema ümber. Mees avas oma suletud silmad ja vaatas tema nägu. Õrnalt suudles Nicholas Alyt ja siis uuesti, ja uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 18:56:34 GMT 3
Aly vastas suudlustele kui talle järsku see meelde tuli, et Nick oli autos enne uksed lukustanud. Asi mida mees tavaliselt ei teinud. Ja ta vist teadis ka miks. Et Rachel jalga lasta ei saaks kuidas iganes see ka võimalik oleks olnud. "Muide, kuna sa juba nii valvas ilmselt oled ja tõenäoliselt ei julge magama jääda siis äkki seod mu kinni ja saad rahulikumalt öö veeta?" pakkus neidis süütul häälel välja.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 18:58:16 GMT 3
Nicholase ilme tõsines korrapealt. Tema selliseid nalju ei mõistnud. "Nüüd ma küsin sult küsimuse, millele ma tahan vaid üht vastust, kas jah, või ei" lausus ta vaikselt. "Kas ma saan sind usaldada?" küsis ta ka küsimuse peale pisikest pausi järgi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 19:08:08 GMT 3
Nüüd oli Aly täiesti kindel, et ta ei lähe enam iialgi midagi ohtlikku tegema ilma Nick'ta. Tänane vahejuhtum oli mehe huumorisoone hävitanud:"Jah." piuksatas tüdruk vaikselt. Ta polekski julgenud enam ära joosta. Nicholase ilme tekitas judinaid.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 19:10:19 GMT 3
Nicholas noogutas kergelt. "Siis teeme nii, et sa jääd kenasti siia voodisse ja mina käin kiirelt su Porsche järgi ära" lausus ta õrnalt naeratades ja surus kiire musi tema huultele.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 19:45:03 GMT 3
Aly noogutas ning tõmbas omale teki peale jäädes Nick'i tegevust jälgima. Pool tunnikest rahulikult voodis lebada suudab ta küll või ta vähemalt üritab seda teha.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 19:46:57 GMT 3
Nicholas noogutas kergelt. Mees lahkus kiirelt kodust ja võttis siis suuna ranna poole..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 19:50:25 GMT 3
Paari minuti möödudes hakkas Aly aga vähkrema ning ei suutnud enam lihtsalt voodis vedeleda. Tõusnud istukile tõmbas ta öösärgi selga ning hommikumantli veel selle peale pannud ronis ta voodist välja ja lahkus magamistoast suundudes pööningule. Seal polnud aknaid ning lamp ei töödanud seega pidi ta leppima taskulambiga, mille ukse kõrvalt leidis ning pärast mõningast ringivaatamist leidis nooruk, et pööning on lihtsalt võrratult huvitav paik.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:06:22 GMT 3
Nicholas aga jooksis juba ranna poole. See oli tema jaoks üks regulaarne treening, ainult tavaliselt ei teinud ta seda nii vara. Kuskil 30 minuti möödudes jõudis ta ka autoni, mis imekombel veel alles oli. Mees istus sisse ning käivitas selle. Masin oli seest küll veidi väike, kuid istekõrgust reguleerides mahtus ta sinna ilusti. Porshcel oli vahel piisvalt võimas mootor, ning mehele see meeldis. ta alustas sõitu kodu poole.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 20:09:32 GMT 3
Erinevalt tavalistest vanadest pööningutest, mis olid tolmused ja kriuksuva põrandaga oli see siin täiesti puhas. Vana kola oli siin küll kuhjaga aga ometigi oli kõik korralikult ära pandud kirstudesse ja riiulitele. Põlvitanud ühe tammepuidust kirstu ette maha avas neidis selle ja hakkas sealt asju välja laduma asetades need vaikselt enda kõrvale.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:11:38 GMT 3
Mõne minuti pärast jõudis ka Nick koju ja parkis siis Porsche oma Mercedese kõrvale. Garaaþi uksed taas sulgenud, suundus mees majja. Jalatsid ja jope maha võtnud, läks ta tagasi magamistuppa, kuid see oli tühi. Mees kartis taas kõige hullemat, ning hakkas see tõttu kõiki tube läbi otsima..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 20:15:29 GMT 3
Kuuldes ukse paugatust ning kellegi tõtakaid samme sai Aly aru, et Nick oli tagai jõudnud... ja ilmselt leidmata noorukit magamistoast ega ka mujalt majast arvas, et too on jälle jalga lasknud. Ohanud vaikselt pani Aly vana albumi, mida ta vaadanud oli, käest ning köhatas korra:"Ma olen üleval!" karjus ta ning arvestades valutava kurguga ja ära läinud häälega suutis ta ikka väga kõva häält teha. Muidugi kahetses ta kohe, et häält tõstnud oli. Ta ei suutnud isegi neelata nüüd normaalselt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:17:20 GMT 3
Nicholas kuulis seda hüüet, ning tuli siis wc juurest ära ja läks rahulikult laka peale. "Okey, tore." sõnas ta naeratades, avastades et neiu seal midagi otsib ja vaatab. "Mis sul siin huvi pakub?" küsis ta seejärel ja läks neiu juurde.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 20:21:37 GMT 3
Aly andis Nick'le käega märku oodata ja hakkas kiirelt ringi tuulama kuni leidis ploki pabereid ja mingi vana vildika, mis õnneks töötas :"Kuna karjumine andis mu kurgule viimase hoobi siis otsustasin ma rääkimisest loobuda paariks päevaks seega pead leppima kirjakestega. Huvi pakuvad mulle albumid, kus on su titepildid sees : D"[/color] kirjutas nooruk paberile oma täiusliku käekirjaga ning ulatas selle siis Nick'le.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:35:19 GMT 3
Nicholas võttis kirja vastu ja luges selle läbi. Ta muigas kergelt. "Nüüd ei jää sul muud üle, kui hakata salli kandma" lausus ta vaikselt. "Ja ma pean homme ka apteegist läbi käima, ja sulle veel mingeid rohte tooma" lisas mees.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 20:38:20 GMT 3
Rääkida tüdruk küll ei saanud aga tal oli ka veel miimika ning ta sai suurepäraselt oma pahameelt näoilmega väljendada. Siis aga otsis ta enda kõrval maas olevast kuhjast üles albumi ja lappas seda pisut kuni leidis selle, mida oli otsinud. Väike alasti blondi peaga jõmpsikas murus kõhuli lesimas. Aly näitas pilti Nick'le ning tema pilgu peegeldus küsimus ' Sina?'
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:44:13 GMT 3
Nick kortsutas kergelt kulmu, kui neiu talle selle albumi ulatas. Mees vaatas seda pilti tükk aega ja alles siis naeratas. See pilt oli totaalne nostalgia. Ta noogutas kergelt märgiks, et jah see oli tema. "See pilt on juba 16 või 17 aastat vana.." lausus ta mõtlikult.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 20:55:37 GMT 3
Taaskord haaras Aly paberi ja vildika ning kritseldas paberile uue küsimuse:"Miks sa neid albumeid pööningul peidad? Nii armsad pildid ei tohiks siin kopitada vaid peaksid olema nähtavas kohas."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 20:58:08 GMT 3
Nick võttis taas paberi ja luges teksti läbi. Ta vaid kehitas õlgu. "Ma ei taha neid sinna alla, muidu need pole minu jaoks huvitavad" lausus ta lihtsalt. "Kui nad mul kogu aeg silme ees virvendavad, siis ma unustan nende tähenduse.." lisas ta veelgi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 21:03:08 GMT 3
"Või kardad sa, et sind hakatakse mõnitama nende pärast, kui need nähtaval oleksid?" tekitas Aly uue küsimuse paberile. Kui ta oli lehe taaskord Nick'le ulatanud tõusis ta ning läks antiikse kapi juurde ja avas selle ning ainus asi, mis seal sees oli, oli pulmakleit. Tüdruk võttis selle kapist välja ja näitas Nicholasele oodates vastust küsimusele 'kelle oma'.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 21:05:59 GMT 3
"Ma tahaks näha kes see julge mõnitaja on" muigas mees kergelt, kui luges neiu vastust. Nähes et neiu läks selle kapi juurde ja võttis sealt välja ühe vana pulmakleidi ohkas mees veidi. "Noh.. see on minu suguvõsas läbi aegade olnud." lausus ta vaikselt. "See peaks kuuluma minu vanavanaemale ja praegu ei peaks see olema siin vaid minu õe käes.. Kuid kuna mul ühtegi pole, siis andis ema selle mulle"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 21:13:05 GMT 3
Aly lasi pilgul üle kleidi käia ning hakkas siis vaikselt itsitama. "Milleks sulle seda vaja on?" küsis ta kähedal häälel kuna ei viitsind jälle kirjutama hakata aga iga sõna ütlemine tegi meeletut valu.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 21:20:39 GMT 3
Nicholas kehitas õlgu. "küllap ema arvas, et mu abikaasa kannab seda pulmas, või kui tema mitte siis vähemalt minu tütar.." lausus mees vaikselt ja tõstis siis pilgu Alyle.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 21:31:28 GMT 3
Aly lasi kleidil nii madalale langeda, et selle seelikuosa alumine äär puudutas maad ning isegi pime oleks aru saanud, et Aly ei kanna seda kleiti iialgi. Nimelt oli kleidi kogupikkus suurem kui neidis ise:"Ma pärinen päkapikkudest aga sina ilmselgelt hiiglastest." sõnas ta pea et sosinal, et mitte häälepaelu koormata.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 21:41:07 GMT 3
Nick naeratas kergelt. "okey, pane see kleit ära nüüd, see on mõtetu asi, võib olla annan selle kunagi oma kasuõele, kes paneks arvatavalt sellele esimese asjana tule otsa" muigas ta kergelt. "Ja palun ära koorma oma häält, see ei tee sulle head" lisas ta vaikselt
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 21:46:00 GMT 3
Aly asetas kleidi kappi tagasi ning sulges kapiuksed. Kuuldes aga Nick'i komentaari mühatas ta:"Mu häälel pole häda midagi. Kuuled? Ma piiksun veel." torises ta ning läks siis järgmiste asjade kallale:"Muide, ma polegi veel su emaga kohtunud." nentis ta fakti. MItte, et ta nii paaniliselt oleks tahtnud oma tulevase ämmaga kohtuda, kuid siiski.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 21:47:56 GMT 3
Nick kergitas kulme. "Ja mina sinu omaga ka mitte" sõnas ta muiates. "kuid kui tahad, võin kasvõi homne päev sind oma vanematega tuttavaks teha" lausus mees naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 21:50:57 GMT 3
Kuuldes Nick'i esimesi sõnu muutus Aly pilk tühjaks:"Mul pole enam vanemaid kui sa ehk mäletad." sõnas tüdruk vaevukuuldavalt kui raputas siis pead korra ja pööras end näoga mehe poole:"Aga siis teemegi nii, et homme lähme su vanemaid kiusama."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 21:56:09 GMT 3
Nick noogutas kergelt. "Andesta" lausus ta vaikselt ja kallistas siis neiut. "Miks ka mitte, kas teeme üllatuse, või helistan neile ette?" küsis ta siis neiu poole vaadates ja suudles teda pärast küsimust
|
|