|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 16, 2010 18:41:35 GMT 3
See oli lihtsalt hingeliselt täiesti laastav. Uskumatu, et mõned sõnad võisid sellist kahju tekitada. Aly lihtsalt ei suutnud seda uskuda. Pool tundi tagasi oli see olnud lihtsalt arstilise läbivaatuse tulemuste kättesaamine. Ja siis muutus see kõige hullemaks õudusunenäoks. Jõudnud turvaliselt oma kodu seinte vahele ei suutnud ta enam pisaraid tagasi hoida ning vajus nuuksudes seljaga vastu seina põrandale istuma. Õnneks polnud Nick'i veel kodus seega loodetavasti suudab ta mehe jõudmise ajaks punastele silmadele põhjuse leida ning head nägu teha.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 16, 2010 21:04:43 GMT 3
Nicholas oli samal ajal sadamasse kutsutud. Seal oli vaja tema nõusolekut mingi asja tegemiseks, ning asi pidi olema tähtis. Seepärast sõitis ta sinna kohale ja vaatas asjad üle. Õnneks polnud seal midagi suurt lahti ja mees sai sealt üsna ruttu tulema. Varsti oli ta kodus tagasi. Auto garaaþi parkinud, läks mees ukse juurde ning avas selle, et majja astuda.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 16, 2010 21:51:21 GMT 3
Aly kuulis, kuidas link alla vajutati ning mõne sekundiga oli ta juba ukse kõrvalt läinud ja peitis end vannituppa. Vähemalt mõni minut veel lisaks. Keeranud kraanist külma vee jooksma loputas ta sellega oma nägu ja heitis pilgu peeglisse. Pahasti. Silmad olid nutmisest paistes. Aga milleks meile on siis kosmeetika antud on. Paari sekundiga olid silmaalused enam vähem korras.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 16, 2010 21:53:31 GMT 3
Nick astus sisse ning vaatas ringi. Seal ei paistnud kedagi olevat. Kergelt ohanud, läks ta külkapi juurde ning otsis oma mahla välja. Mees toetas end veidi vastu lauda ning jäi ringi vaatama, vahepeal oma mahla juues.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 16, 2010 21:58:19 GMT 3
Aly seisis vannitoas end peeglist vahtides pea viis minutit üritades veenvat naeratust ette manada aga kui sa oled üdini mustas augus siis ürita seda teha. Lõpuks õnnestus see siiski kuidagi ning väljunud vannitoast tantsiskls ta kööki ja langes Nick'le kaela:"Kui juba paar tundi tunduvad igavikuna siis ma ei kujuta ette mida ma teen kui sa kuuks ajaks ära kaod." sõnas ta oma heliseval häälel ning naeratades. Igaühe jaoks oleks see vaatepilt paistnud täiesti tavaline aga Nick tundis tüdrukut pisut paremini seega võis tekkida probleem, et ta märkab midagi kahtlast.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 16, 2010 22:00:02 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, kui Aly temale kaela langes. "Andesta, see oli veidi kiireloomuline, kuid nagu näed olen ma tagasi." lausus mees ning tahtis neiut suudelda, kuid märkas siis tema silmi. Isegi selle suure krohvi kihi alt, võis tema silmadest välja lugeda, et need olid äsja märjad. "Vaata mulle silma, ning ütle et sa pole nutnud" lausus mees vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 16, 2010 22:03:19 GMT 3
Aly tundis kuidas ta süda ühe löögi vahele jättis ning hing kuskil kurgus pidama jäi. Samuti kadus naeratus nooruki näolt:"Kullake, sa teed mu elu keerulisemaks kui see niigi on." ütles ta andes kuidagi ümber nurga ka Nick'le vastuse tema küsimusele. Iseasi kui hästi mees selle sealt välja lugeda oskas.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 16, 2010 22:04:31 GMT 3
Nicholas kergitas kulme. "Kas midagi on juhtunud?" küsis ta vaikselt, arvates et midagi tõsist oli juhtunud, sest Aly ilma asjata ei nuta kunagi. Nii palju tundis mees teda küll. "Sa võid ju mulle rääkida" sõnas ta kohe lisaks ning vaatas siis talle silma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 16, 2010 22:09:18 GMT 3
Rachel hingas korra sügavalt sisse ning pööras pilgu põrandale:"Jahh midagi juhtus tõesti. Õigemini, see probleem on kogu aeg olemas olnud lihtsalt ma sain sellest alles nüüd teada." ütles ta ning surus hambad kokku, et mitte uuesti nutma hakata. Ükskord oli ta end juba Nick'i ees niimoodi alandanud:"Ma ei saa lapsi." sõnas neidis lõpuks ning tundis kuidas silmad olenemata ta püüdlustest taas vett jooksma hakkavad.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 16, 2010 22:10:55 GMT 3
Nicholas kortsutas algul neiu sõnade peale kulmu, kuid kui too ütles et ta lapsi ei saa, avas mees suu et midagi öelda kuid sulges selle sama targalt. Ka tema ehmatus oli suur. "tasa.." lausus ta vaikselt ning võttis Aly oma embusse ning hoidis teda seal.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 17, 2010 14:22:04 GMT 3
Aly toetas nuuksudes oma lauba vastu Nick'i õlga. No mida ta veel lootis, et saab Nicholase eest seda varjata:"Ma ei saa aru mida ma valesti olen teinud, et mind niimoodi karistatakse. Kõigepealt ütlevad mu vanemad must lahti ja nüüd see. Mis järgmiseks!?" sõnas ta summutatud häälel, kuid oli aru saada, et ta on ahastuses.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 17, 2010 14:33:23 GMT 3
Nicholas kallistas teda õrnalt ning kuulas ta ära. "Rahu... elus on palju tagasilööke" lausus mees vaikselt. "Ja sina ei ole milleski süüdi, keegi ei ole..." lisas ta vaikselt. "saatus on lihtsalt selline" vastas mees ning hoidis teda õrnalt enda vastas.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 17, 2010 14:56:03 GMT 3
"Aga see kõik on toimunud mõne nädalaga. Ja... ma ei saa iialgi emaks. Ma ei saa kellegile elu anda. Ma tean, et võib lapsendada aga see pole see sama." lausus nooruk värisevalt häälel üritades oma kraane kinni keerata kuid pisarad lihtsalt voolasid. Jumal vihkas teda ja täiega.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 17, 2010 16:20:47 GMT 3
Nick kallistas teda siiani ega lasknud lahti. "Aly, oleks see vaid minu teha, siis ma parandaks sind kohe ära.. kuid kahjuks ei saa seda parandada" lausus mees vaikselt. "Ma ei oska midagi öeldagi.." lisas ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 17, 2010 16:41:03 GMT 3
"Ma pidasin end siiani täiuslikuks aga nüüd tuleb välja, et minust on mingi osa puudu. Praak kaup." sõnas ta ning tundis kuidas pisaratevool lõppes. Nüüd oli lihtsalt masendus peal.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 17, 2010 16:54:28 GMT 3
Nicholas vaikis hetke. "Minu jaoks oled sa ikkagi täiuslik ja ära tule üldse vaidlemagi" lausus mees vaikselt. "Mitte miski ei suuda minu arvamust kõigutada, üks kõik mida need arstid ütlevad, sa oled minu täiuslik ingel" lausus mees ning nüüd pööras ta end temale otse ning kindlalt silma vaatama. "Mõistad?"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 17, 2010 19:30:40 GMT 3
"Aga..." alustas Aly kuid sulges koheselt oma suu ja noogutas. Polnud mõtet hakata Nick'ga vaidlema:"Ja loodetavasti see nii jääbki sest kui sinu arvamus minust muutub ja sa peaksid mu maha jätma siis ma tõesti ei tea enam mida ma edasi teen." sõnas nooruk ning sulges siis silmad tundes kuidas väsimus peale tekib. Kaks kolmest oli läinud ja kui ta peaks nüüd veel Nicholase ka kaotama siis ei suuda ta enam edasi elada ning hirm, et talt võetakse viimane asi mis teda elus veel hoiab tugevnes iga hetkega.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 14:09:12 GMT 3
Nicholas naeratas talle. "Tubli" sõnas ta vaikselt ning kallistas teda uuesti. Mees sai aru, et see oli väga tugev löök Alyle ja ta vajas lohutust ning seltsi. Kindlasti ei suuda neiu praegu uinuda, hirmus et ta võib seda kõike unes näha, nii et selle peale polnud mõtet panustada. "Tule, istume kuhugi või heidame pikali?" pakkus mees vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 15:27:45 GMT 3
"Peaasi, et sa mul käeulatuses oled." pomises neidis vaikselt, kuid siiski kuuldavalt. Ta võis sellises asendis nagu ta praegu oli seista kas või kolm päeva järjest. Põhiline oli see, et ta sai Nick'l ümbert kinni hoida. See tekitas kindlustunnet.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 16:14:04 GMT 3
Nicholas noogutas kergelt, ning võttis siis neiu sülle. Ta viis ta diivanile ja istus koos temaga sinna. Voodi arvatavalt polnud samuti kuigi hea idee, kuna seal võis igasugu mõtteid tulla. Nick hoidis teda õrnalt oma süles ning sulges silmad. Ta ei teadnud mida teha..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 16:39:22 GMT 3
"Kus viin on? Kui ma viimati seda otsisin siis polnud seda seal kus varem." küsis Aly vaikselt toetades pead endiselt vastu Nick'i õlga ning vahtis tühja pilguga diivanipatja.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 16:43:02 GMT 3
Nicholas raputas kergelt pead. "Joomine ei muuda midagi paremaks" lausus ta vaikselt. "Ma annan sulle ühe pitsi, kuid see on ka kõik" lausus ta lisaks ning viis siis pilgu Alyle. ".. kui sa mind lahti lased"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 16:45:27 GMT 3
"Ühest pitsist pole kasu seega las see jääda." ütles Aly vaikselt ning tugevdas oma haaret Nick'i ümber. Lootku ainult, et ta ta lahti laseb. Sellest võis mees ainult unistada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 16:46:46 GMT 3
Nicholas nooguas kergelt ning hoidis siis taas Alyt enda süles. "Olgu" sõnas ta vaikselt. Ja nii nad seal istusid, juba tunde..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 17:05:45 GMT 3
Aly polnud mitte iialgi veel lihtsalt tunde liikumatult ühel kohal istunud, kuid ega ta ei märganudki, et aega oleks mööda läinud. Lõpuks pidi ta end aga liigutama pisut kuna tagumik jäi kangeks. "Kas sa pead homme kuskile minema?" küsis nooruk pöörates end näoga Nick'i poole. Tuba oli hämar kuna väljas oli juba pimedaks läinud, kuid ometi suutis tüdruk mehe näojooni pimedas eraldada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 17:09:24 GMT 3
Nicholas avas oma suletud silmad, ning märkas et ümber ringi on pime. Ta vaatas Alyle silma. "ma ei pea kuhugi minema enne, kui sa seda ei taha" lausus ta vaikselt. Möödunud võis olla juba tunde, sest päikest enam ei olnud.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 17:16:56 GMT 3
"Sellisel juhul palun ma sul koju jääda. Vähemalt homseks." palus Aly sosinal. Kooli ta homme igatahes minna ei kavatsenud. Tal ei olnud tuju väliselt naeratada ja sisemiselt nutta.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 17:21:19 GMT 3
Nick noogutas. "ma teen seda kindlasti" sõnas ta kindlalt ja vaatas talle siis otsa. "Kuid praegu peaksid sa midagi sööma" lausus mees vaikselt. "Sa pole juba ammu midagi söönud, ning see ei tee su organismile head" lisas ta. "Kasvõi üks puuvili"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 17:23:36 GMT 3
Aly raputas pead:"Ma ei taha süüa. Lähme parem kaljudelt vette hüppama. See on palju lõbusam kui õgimine." tegi tüdruk ettepaneku. Cliff diving oli lõbus ja ohtlik, eriti pimedas. Ilmselgelt on Nick sellele vastu kuid noorukil oli vaja oma mõtted eemale saada laste juurest.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 17:30:21 GMT 3
Nick raputas pead. "Ei.. ei ei" sõnas ta kindlalt. "Selliseid asju ei tehta pimedas, kus on vägagi suur võimalus hüpata pihta mõnele kaljule mis vees on" lausus ta kindlalt, sest ta oli kunagi ammu isegi käinud kaljult sukeldumas. "On palju muid viise aja veetmiseks." lisas ta veelgi. "Tule, lähme sõidame, kui sa majas enam olla ei taha" lausus Nick ning vaatas siis talle silma.
|
|