|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 23:17:13 GMT 3
Aly sundis oma hääle rahulikuks:"Ma ei taha sinuga vaielda. Aga ma tõesti ei üritanud ennast uputada ega tappa ega midagi sellist. Ma ei ole suitsiidne." sõnas ta aga see viimane lause oli olenevalt kelle vaatenurgast võtta suht vale. "Ma ei tea miks ma seda tegin." sosistas ta ja põlvitas siis diivani kõrvale Nick'i ette maha:"Palun, anna mulle andeks." anus ta hoides pisaraid tagasi.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 23:21:30 GMT 3
Nicholas vaid raputas pead. Ta ei uskunud sõnagi sellest jutust, et Aly ei ole suitsiidne. Selle tõestuseks oli äsja juhtunu. Kuid kui neiu tema ette põlvitas ning andeks palus avas mees silmad ning vaatas talle otse silma. "Ei. Anna sina mulle andeks, et ma su ellu tungisin ja selle pea peale pöörasin. Ilma minuta oleks sul praegu täielikult rahulik elu.. ning.. ning ehk oleks parem.. parem sul olla ilma minuta." lausus mees vaikselt ja vaatas otse silma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 23:26:51 GMT 3
Aly ei suutnud enam hingata:"Sa tahad mu maha jätta?" küsis ta hääl vaevukuuldav.Isegi täiesti vaikses toas pidi pingutama, et seda küsimust üldse kuulda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 23:30:19 GMT 3
Nicholas vaatas tema poole. Ta suutis isegi neiu huulilt seda küsimust lugeda. "Kui see muudab sinu suitsiidseid otsuseid siis jah, ma teen seda" lausus ta kindlalt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 18, 2010 23:33:45 GMT 3
Pisarad hakkasid taas voolama ning nooruk raputas mehe sõnade peale ägedalt pead:"Ei! Sa ei tohi mind jätta. Ma ei suudaks seda üle elada kui ma sinust ka ilma jään." sõnas ta tungivalt. Jumal siiski vihkas teda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 18, 2010 23:38:38 GMT 3
Nicholas vaatas vaid tema poole. "Ma ei tea mida teha, Aly" lausus mees vaikselt. "Sa näitasid end mulle täna mitmest uuest küljest, mida ma poleks tahtnud kunagi avastada." sõnas ta kindlalt. "üheks neist oli suitsiidsus ja teiseks see.. et sa ei hooli minust rohkem kui kärbsest oma aknal.."
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 10:21:51 GMT 3
Ahastusega segunes nüüd ka viha. Kuidas Nick võis midagi sellist üldse mõeldagi. "Jah. Ilmselgelt oleks parem kui me lahku läheme. Sul on vaja kedagi, kes ei üritaks end tappa, kellel poleks minu probleeme ja kes hooliks sust sest mina ei suuda seda." sisistas ta ning tõusis siis püsti ja lahkus toast.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 12:13:46 GMT 3
Nicholas raputas pead. "Sa oled minust valesti aru saanud" lausus mees vaikselt. Kui neiu lahkus, siis tundis mees et peaks järgi minema. Mõne minuti pärast ta seda ka tegi. "Aly, ma ei mõelnud midagi sellist." lausus mees vaikselt. "Ma tahtsin sellega öelda, et ehk on sul minuta parem elada.."
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 12:31:14 GMT 3
Aly pööras end näoga tagasi Nick'i poole:"Kuidas sa saad midagi sellist üldse mõelda? Sa oled ainus põhjus miks ma veel üldse elus olen, miks mul on veel mõtet elada." sõnas nooruk ning surus käed rusikasse. Ta oleks tahtnud Nick'le virutada praegu sellise teksti eest.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 12:32:54 GMT 3
Nicholas sulges hetkeks silmad ja hingas sügavalt sisse, et end veidi rahustada. "Siis seleta mulle, miks sa läksid sinna hüppama, ning peale seda kui sa olid tagasi ellu naasnud, tahtsid sa tagasi minna sinna vee alla surema?" küsis ta vaikselt ja avas siis silmad.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 12:44:49 GMT 3
"Ma tahtsin midagi teha. Midagi ohtlikku ja lõbusat minu mõistes. Lihtsalt väike hüpe kaljult ja siis koju tagasi. Aga kuna vesi tuli nii järsku vastu siis ma tõmbasin seda kogemata kopsudesse ja siis lihtsalt kaotasin teadvuse ja pärast tahtsin ma tagasi sest see hetk vee all oli lihtsalt nii võrratult rahulik ja see tekitas tunde nagu oleks kõik igavesti täiuslik ja selle aja jooksul ei suutnud ma mõelda maailmale ega ühelesgi inimesele peale iseenda." üritas Aly seletada seda, miks ta hüppama oli läinud ja miks ta oli tahtnud uuesti surra aga ta ei olnud kindel kas Nick sellest aru saab.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 13:49:48 GMT 3
Nicholas ohkas vaikselt ja vaatas siis mujale. Ta ei teadnud mida vastata. Kindlasti oli neil Alyga lõbutsemisest väga suur eriarvamus. "Ja mis sa nüüd mõtled?" küsis ta vaikselt. "mis sa arvad kuidas oleks mina end tundnud, kui sa oleksid praegu surnud, kuid sinu vanemad, või ükskõik kes su sõpradest?" küsis ta edasi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 13:59:30 GMT 3
Aly langetas pilgu kuna ei osanud sellele küsimusele midagi vastata. Ta tundis end hetkel nagu väike laps kes on pahandust teinud ja kes sai nüüd oma vanematelt noomida.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 14:00:27 GMT 3
Nicholas ei suutnud enam kauem, ning võttis kiirelt neiu oma embusse. "ma ei taha sinu peale pahane olla" sõnas mees vaikselt, teda kallistades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 14:36:52 GMT 3
"Aga sa oled ja ma olen ise selles süüdi." sõnas Aly sosinal ja põimis oma käed ümber mehe kaela. Enesetunne paranes kohe tunduvalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 14:39:19 GMT 3
Nick kallistas teda edasi. "luba mulle, et sa ei ürita enam kunagi, ilma minuta, midagi eluohtliku" lausus ta vaikselt. "Siis ma andestan sulle" lisas ta järgi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 14:47:50 GMT 3
"Ma luban." sõnas nooruk vaikselt. Tegelikult ta aga ei olnud selle täielikus täitmises kindel aga Nick'i pärast oli ta nõus üritama. Nagu, et kui mees mingi pooleteiseks kuuks merele läheb siis vaevalt, et Aly selle aja jooksul ainult mitte eluohtlike asjadega tegeleb.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 17:33:17 GMT 3
Nicholas naeratas õrnalt. "olgu, siis me ei räägi enam sellest teemast" lausus mees vaikselt. Mees vaatas nüüd talle silma. "Tahad sa midagi süüa või juua?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 17:37:48 GMT 3
Aly tõmbas korra käega üle silmade, et need kuivatada:"Mu kurk ei võimalda seda hetkel aga kui sa tead mõnda imerohtu, mis valu ära võtaks siis lao see lagedale." sõnas tüdruk kähedalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 17:40:01 GMT 3
Nick naeratas kurvalt. "Mis sul valutab?" küsis ta vaikselt. Hüppest võisid paljud kohad valutada, kuid kõige tavalisem oli paljas nahk, mis puutus esimesena veega kokku
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 17:44:06 GMT 3
Nooruk silitas paar korda sõrmega oma kõri:"Kurk, kallikene, kurk. Ja selg ka kui mõtlema hakata." sõnas ta mõtlikult ennast pisut painutades. Teadvuseta oleku ajal oli lainetus ta vastu ühte kaljunukki vees paisanud ning selle tagajärjel oli sinna tekkinud paar marrastust aga siiani polnud tüdruk valu tundnud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 17:50:24 GMT 3
Nick silitas õrnalt neiu põske. "Vaatame mis teha annab" lausus mees. "Mine heida sina voodisse pikali, ma otsin paar asja millega su olemist parandada" sõnas ta Alyle silma vaadates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 17:55:21 GMT 3
Aly kehitas õlgu ning tantsiskles magamistuppa, kus viskas end voodile kõhuli tõmmates enne omale padja kaissu. Hommikul oli ta olnud täielikus masenduses ja mõnda aega tagasi haavunud. Nüüd tundis ta ennast nagu igal teisel päeval aga muidugi võis negatiivseid emotsioone peletada väsimus. Mis iganes ka ei toimunud ta oli õnnelik, et vähemalt Nick oli talle andestanud. Vastasel juhul oleks tal ilmselt skisofreeniahoog peale tulnud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 17:57:23 GMT 3
Nicholas naeratas talle ning läks ise vannituppa, kust otsis välja vesiniku ja mõned plaastrid. Igaks juhuks ka sidet. Mees läks nüüd samuti magamistuppa ja avas oma riidekapi, kust võttis välja salli. Ka magamistoas oli üks vannituba, kuhu mees sisenes, ja peeglikapist võttis ühe salvi. "Okey, kumb ennem, kas selg või kurk?" küsis ta nüüd naeratades, käed asju täis.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 18:09:10 GMT 3
Aly ei pööranud pilku Nick'le. Ta ei tahtnud teada, mis jama mees oli igalt poolt kokku kraapinud. "Selg." sõnas nooruk kindlalt ja tõmbas oma valge lühikese öösärgi seljast visates selle voodi jalutisse jäädes nüüd pesu väele. Pannud voodi kõrval kummutil öölambi põlema viskus ta kõhuli tagasi voodile:"Nohh? On seal üldse midagi?" küsis ta. Kust ta oleks pidanud teadma, et vaatepilt on jube. Ennemalt vannitoas olles ei olnud ta peeglisse vaadanud ja ega ta niisama ka oma selja taha ei näe.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 18:13:24 GMT 3
Nicholas viis pilgu neiu seljale, ta raputas kergelt pead ja vaatas siis uuesti. "Sa tahad mulle öelda, et pole valus?" küsis mees vaikselt. Seal oli päris hea haav sees, kalju oli olnud üpris terav. "See teeb haiget" hoiatas mees vaikselt, ning valas siis haavale vesiniku. Ise hoidis ta kahe käega neiut voodi peal kinni, et too siplema ei hakkaks.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 18:15:45 GMT 3
Aly võpatas kui vedelik ta seljaga kokku puutus:"Miks sa ei öelnud, et nii hull?" küsis ta hambaid kokku surudes. Kiljuma ega siplema ta ei hakanud. Valu suutis nooruk vägagi hästi kannatada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 18:19:05 GMT 3
Nicholas muigas veidi. "Mis ei tapa teeb tugevaks" sõnas ta vaikselt ja hakkas siis tema selga puhastama. Nüüd oli haav selgelt näha. "Ole ilusti paigal, ma naasen kohe" lausus mees ning tormas siis suurde vannituppa, kust otsis välja kreemi, mis ei lasknud haavadel mädanema minna. Varsti oli ta tagasi ja määris seda haavale. "Õmblema pole vaja minna, kuid midagi erilist ma ei soovitaks selle seljaga sul teha" lausus ta vaikselt kui sidemetega neiu haava kinni plaasterdas. "okey, nüüd kurk" sõnas ta veidi naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 19, 2010 18:21:35 GMT 3
Aly keeras end nüüd ümber jäädes selili lamama kuid kahetses et seda nii hoogsalt oli teinud. Paar valutuiget vallutasid ta selja aga kui ta liikumatult paigal püsis hajused need õige pea. "Mis sa sellega teha kavatsed? Neo Angin?" küsis nooruk muiates ajades end küünarnukkide najal istuma.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 19, 2010 18:27:50 GMT 3
Nicholas muigas kergelt. "mul on üht head salvi" lausus ta naeratades, ja määris seda õrnalt ringi kujuliste liigutustega neiu kurgule. Õrnalt kergitas mees neiu pead, ja pani talle siis salli kaela. "Nüüd oled paar päeva ilusti soojas" lisas ta naeratades.
|
|