|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 14:27:08 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, kui neiu 'tööd' alustas ning aitas ise ka paljuski kaasa. Kuid siis tul talle meelde, et kondoom jäi ju võtmata, kuid lõi sellele praegu käega, 'Küllap ma saan õigel ajal jaole' mõtles ta endamisi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 15:50:09 GMT 3
Aly sulges silmad ning hammustas omale õrnalt huulde. Ta ei suutnud jätta mõtlemata faktile, et iga kord oli aina parem ja seekord... ei mingit valu! Täiuslik, lihtsalt täiuslik.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 15:53:22 GMT 3
Nicholas nautis täielikult naist, ning nägi seekord et neiu valupiinad on lõppenud. Kiirelt vahetas mees Alyga kohad, nii et nüüd oli tema üleval ning neiu all. Mees võttis juhi rolli üle.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 16:04:16 GMT 3
Kui Nick end nii pööras, et Aly alla jäi põimis neidis oma jalad ümber mehe vöökoha ning tõmbas ta omale lähemale kuid jättis Nicholasele siiski piisavalt liikumisruumi. Nooruk tundis kuidas ta orgasmile lähenema hakkab, kuid ta tahtis koos Nick'ga tulla seega üritas ta end pisut tagasi hoida.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 16:09:17 GMT 3
Mehe liigutused aina kiirenesid ning kiirenesid ning ka tema tundis kuidas varsti ta ei saa enam end ohjeldada, ning valmistus välja tõmbeks..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 16:22:02 GMT 3
Okei, kõik. Aly ei suutnud end enam tagasi hoida. Mõnulaine lihtsalt mattis ta enda alla ning tüdruku haare ümber mehe tugevnes.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 16:24:43 GMT 3
Mees tundis kuidas neiu jalad järsku krampi tõmbusid ning ta täielikult vastu neiut suruti. Ja siis järsku see toimuski, mees ei jõudnud välja tõmmata ning kogu kraam lendas Alysse.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 16:33:09 GMT 3
Aly tundis sed kui Nick temasse lõpetas aga kui aus olla siis oli tal sellest täiesti suva. Kokkuvõttes oli kondoomita parem kui kondoomiga. Aeglaselt hakkasid ka nooruki lihased lõdvestuma ja hingamine muutus taas normaalseks.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 16:46:34 GMT 3
Nicholas hingas samuti nüüd veidi rahulikumalt, ning kui neiu lihased ka rahunesid, tõmbas mees riista välja ning heitis neiu kõrvale pikali kergelt ohates. "Sa tead mis see tähendab, eks?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 16:48:06 GMT 3
"Tean aga sellest on suva tegelt. Milleks on loodud SOS-pillid?" sõnas ta täiesti ükskõikselt nagu oleks see igapäevane asi. Polnud just väga Alylik millegi pärast liiga ülepakutult paanitseda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 16:49:43 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Muidugi" sõnas ta ning pööras end siis neiu poole ning suudles teda. "Sa oled suurepärane" sõnas ta vaikselt ning vaatas talle siis silma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 16:55:06 GMT 3
Aly põimis oma käed taas ümber mehe kaela ja vastas suudlusele:"Kui mitmes mõttes?" küsis ta kriipides samal ajal küünega mehe kaela. Närvid läbi, mis teha.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 16:56:30 GMT 3
Nicholas naeratas uuesti. "Kõigis" lausus ta teda uuesti suudeldes. Seekord oli suudlus pikem ning selles oli rohkem kirge ning armastust väljendatud. Õrnalt silitas mees oma käega neiu juukseid ning vaatas talle silma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 17:05:49 GMT 3
Aly naeratus venis vastuse peale laiemaks, kuid siis nagu alati vajus ta lihtsalt hetkega mõtteisse:"Kuule aga kui ma sind tol päeval pärast vihma käes jalutamist poleks suudelnud siis polekski sa mulle kunagi oma tundeid avaldanud?" küsis ta viies pilgu mehe käsivarrelt tolle näole.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 17:08:11 GMT 3
Nicholas ohkas kergelt ning mõtles veidi järele. "ma usun et kui sina poleks seda teinud siis oleks ehk mina seda teinud" lausus ta vaikselt. "või kui poleks seal midagi juhtunud, siis järgmisel korral oleks kindlasti" lausus ta lisakas ning vaatas talle siis silma. "Kuid miks sa küsid, me olme ju koos ning see on tähtsaim, eks?" küsis ta naeratades ning silitas tema põske.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 17:39:24 GMT 3
"See lihtsalt hakkas mind huvitama kuid jahh. Me oleme koos, loodetavasti igaveseks ja ma pole elu sees õnnelikum olnud kui praegu." ütles ta ja kinkis Nick'le ühe väikese suudluse. Ja siis tabas noorukit jälle reaalsus:"Pagan. Ma pean homme kooli minema ja mu raamatud on kodus." oigas ta ning tundis kuidas sees keerama hakkas.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 17:41:32 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Ei ole head ilma halvata" muigas ta ning suudles teda uuesti. "Kuid seekord ma tahan sinuga kaasa tulla, ning su vanematega tutvuda" lausus ta vaikselt. "Muidugi kui sul selle vastu midagi ei ole" lisas ta järgi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 17:46:16 GMT 3
"Kullake, ma ei saa sind keelata aga ma pean sind hoiatama, et see saab enesetapp olema. Vähemalt sinu jaoks." sõnas ta ning mõtles seda tõsiselt. Nickyl polnud aimugi, millised ta vanemad on. Ta teadis ainult, milline Chris iseloomult on ja seda ka ainult olukorras kus ta väike õde pole kodust põgenenud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 17:49:45 GMT 3
Nicholas naeratas veidi. "Tead ju küll, et kes ei riski see ðampanjat ei joo" lausus ta vaikselt, ning kallistas õrnalt neiut. "Kuid kui sa ei soovi et ma tulen, siis ma ei pea ka tulema" lisas ta alternatiivi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 17:53:04 GMT 3
"Japp, ma ei taha, et sa tuleksid aga ma võtan su sellegipoolest kaasa kuna ma kardan, et kui ma sinna üksi lähen võivad nad mu luku taha panna ja mitte enam välja lasta. Iseenda vabaduse eest võib ju sinu eluga maksta?" sõnas ta lisades lõppu veel pool-naljatleva küsimuse.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 17:55:33 GMT 3
Nick turtsatas. "Muidugi sinu vabaduse nimel, võin mina vangi küll minna" lausus ta naeratades ning andis talle kerge musi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 17:58:52 GMT 3
Aly muigas:"Tore, et sa minuga ühel meelel oled." sõnas ta ning siis tundis ta kuidas vaikne korin ta kõhust läbi käis. "Tsss..." sisistas tüdruk kuna see jas ta närvi, et ta kõht just nüüd endast märku andis.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 18:02:56 GMT 3
Nicholas muigas kergelt kui kuulis neiu kõhtu. "Lähme võtame midagi süüa" lausus ta naeratades. "Mul on külmikus küll ja küll süüa" lisas ta
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 18:13:34 GMT 3
"Sellisel juhul oota paar tunnikes. Ma üritan omale midagi selga leida." sõnas ta ja veeretas end voodist välja haarates teki endaga kaasa ja tõmbas selle omale keha ümber tantiskledes seejärel toast välja sinna, kus olid ta asjad ning hakkas neid lahti kiskuma otsides midagi, mida selga panna ning selle tegevuse käigus avastas ta nii mõndagi põnevat nagu näiteks sekspesu, mille Liisa oli talle 16. sünnaks kinkinud pulli pärast.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 18:14:59 GMT 3
Nicholas turtsatas kergelt. "Ega ma sult midagi ära võtta ei saa" lausus mees ning tõusis samuti voodist püsti, ja liikus oma kapi juurde, kust otsis endale paair poksereid ja shortsid. Need jalga tõmmanud jäi ta neiut vaatama.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 18:35:12 GMT 3
Aly oli pm peadpidi ühte suurde korvi kaevunud ning lõpuks kostus sealt summutatud õnnelik kilgatus:"Perfekte." sõnas ta kui oli korvist välja roninud ning nüüd pilgu Nick'le pööras:"Sina, kööki, kohe." sõnas ta kolm sõna tungivalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 18:52:07 GMT 3
Nicholas naeratas. "No vaatame kas üllatad mind" lausus ta ning läks siis kööki. Kergelt külmkapis ringi vaadanud, leidis ta sealt endale paki apelsinimahla ning teise paki sardelle. Need lauale asetanud lõi ta külmkapi ukse kinni, ning jäi Alyt ootama. Mees otsis ka endale klaasi, kuhu valas mahla ning hakkas siis vaikselt sööma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 18:57:55 GMT 3
Aly võttis maast juba varem välja otsitud sinist värvi pitsilise aluspesu ning pani selle omale selga ning siis võttis korvist välja ka idamaise kostüümi, millega tegelikult tantsis ta mõned aastad tagasi kõhutantsu aga nüüd kandis ta seda niisama väljas käimiseks. See seljas läks ta kööki ning jäi selle uksel seisma toetades käed vastu uksepiita:"Kas sobib?" küsis ta huulil värelemas õrn naeratus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 21:28:35 GMT 3
Nicholas tõstis oma toidult pilgu ning vilistas tunnustavalt neiu välimuse peale. "Muidugi sobib" sõnas ta naeratades. "Kuid vaata endale nüüd midagi süüa külmkapist" lisas ta neiu välimuselt pilku pööramata.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 21:38:31 GMT 3
Aly hakkas selle reaktsiooni peale naerma, kuid kuuletus siis mehele ja läks külmikut rüüstama kuid esimene asi, mida ta sinna jõudes tundis oli tahtmine ropsida. Liha ja toores ka veel. Vastik. Kuid otsinud kiirelt sealt välja feta juustu, salatilehed, tomati ja kurgi ning mingi kastme ladus ta need köögikapile ja sulges külmiku ukse et mitte seda vastikut punast kamakat enam näha. "Ma hakkan oma asjade hunnikut rüüstama ja viskan sealt nii mõnedki asjad ära ja kas sa oleksid nõus mind pisut aitama? Ma mõtlen, et ma topin neid selga ja sasiis ütled, mida sa arvad??" küsis ta võttes seeliku alaäärest ühe hõbedase keti ning toppis selle omale pahkluu ümber.[/color]
|
|