|
Post by Nicholas Black on Sept 5, 2010 19:42:33 GMT 3
Nicholas turtsatas naerma. "See oleks ahvatlev, kuid kui mina juba hulluks lähen, siis ma ei piirdu ainult vette hüppega, vaid võtan ka laeva endaga kaasa" muigas mees ning vaatas neiu poole. "Kuid mida sa nüüd teha soovid?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 5, 2010 19:56:21 GMT 3
Aly kortsutas kulmu:"Miks mina alati mõtlema pean?" torises ta. Noorukil oli hetkel ideepuudus seeda ei tahtnud ta midagi välja pakkuda vaid soovis lihtsalt vooluga kaasa minna.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 5, 2010 19:59:43 GMT 3
Nicholas muigas. "Tegelikult on mul sulle veel üks väike üllatus" lausus mees naeratades. "Tule minuga" sõnas ta ning tõstis siis neiu oma sülest püsti. Ka ta ise tõusis, ning võttis siis tal käest ja suundus magamistoa poole.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 5, 2010 20:09:47 GMT 3
Aly nägu lõi särama ning kaugelt vaatajale võis jääda mulje nagu oleks neidis kumama hakanud nagu ingel:"Tore... Mulle meeldivad üllatused." sõnas ta heliseval häälel ja järgnes Nickyle.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 5, 2010 20:12:30 GMT 3
Nicholas naeratas ning vedas neiu magamistoani. "Nüüd hüppa voodisse, ning ütle mida näed.." lausus ta muiates. Mees oli neiu meeleheaks lakke lasknud panna selle maali, mille pärast nad tuttavaks said..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 6, 2010 20:28:49 GMT 3
Aly kehitas õlgu ning hüppas voodile jäädes sellele selili lamama ning nooruki nägu hakkas veelgi rohkem särama:"Sa oled tõesti parim. Mul pole lihtsalt sõnu." sõnas tüduk õnnelikult:"Aga kas sa ka seda tead, et nüüd ei suuda ma voodis olles enam kuidagi sinule keskenduda kui tema seal üleval passib." küsis ta keerates end küljele ning jäädes Nickyle otsa vaatama.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 6, 2010 23:40:00 GMT 3
Nick läks samuti voodisse, ning jäi neiu kõrvale pikali. Kuuldes tema lauset kehitas mees õlgu. "Siis peab midagi välja mõtlema" lausus ta muiates. "Ehk peaks selle maali sealt uuesti alla võtma, ning kuhugi ära panema.." otsustas mees. "Näiteks laka peale, talle meeldiks seal" muigas ta kergelt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 7, 2010 15:48:00 GMT 3
Aly virutas korra Nicholasele:"See maal on põhimõtteliselt hindamatu väärtusega ja vanem kui viis sajandit. Las see jääb sinna kus ta praegu on. Ma üritan oma tähelepanu rohkem sinule kui temale koondada." sõnas ta ja keeras end uuesti selili jäädes maali imetlema ning uurides selle igat detaili.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 8, 2010 22:21:46 GMT 3
Nick turtsatas, kui sa löögi. "mhm, ma olen selle maali minevikust teadlik" sõnas ta muiates ning jäi ka ise seda veidi silmitsema. "Kuid jah, varsti ta tüütab mind ära, ning ma tahaks mingit muud vaadet hommikul, kui see" lausus ta õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 9, 2010 20:58:05 GMT 3
Aly turtsatas:"No kui tema sind ära tüütab siis proovi hommikul ärgata alati nii, et sa oled näoga minu poole aga kui mina ka sind ära tüütan millalgi siis tuleb midagi uut välja mõelda, et esimene vaatepilt hommikul sind jälle magama ei sunniks jääma." sõnas ta ja puges siis Nick'le külje alla kuna tal oli külm hakanud järsku.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 10, 2010 18:12:06 GMT 3
Nicholas naeris kergelt, ning kallistas teda enda soojas embuses. "Mina ei tüdine sinust ära" lausus ta naeratades talle ning ohkas kergelt, vaadates aknast välja.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 11, 2010 16:21:41 GMT 3
Aly libistas oma külmad käed mehe pluusi alla, et need pisutki soojemaks muutuksid ning sulges siis rahulolevalt silmad. Praegu oli veel kõik täiuslik ning nooruk kavatses sellest ajast võtta nii palju kui vähegi sai ükskõik kui kaua see siis ka ei kesta.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 11, 2010 16:24:34 GMT 3
Nick tundis neiu külmi käsi oma rinnal. "Sul on külm?" küsis mees ning tõmbas neiu veelgi endale lähemale, et teda soojendada.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 11, 2010 16:32:31 GMT 3
"Arvad w?" küsis Aly irooniliselt ning muigas siis avamata silmi. Ta oli saanud vähem kui kolme nädalaga omale täiusliku kuti, maja, mis meenutas rohkem villat ja lisaks veel elusa radiaatori.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 11, 2010 16:38:45 GMT 3
"Seda on su kätest tunda" lausus mees naeratades, ning võttis nüüd maast ka teki, mille neile mõlemale peale tõmbas. "Nüüd peaks varsti soe hakkama" sõnas mees muiates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 11, 2010 16:44:09 GMT 3
"Ma loodan. Aga ma tean kuidas kiiremini sooja saada." sõnas tüdruk avades silmad ning neis helkles varjamatu kaval tuluke kui ta oma käe mööda mehe kõhtu alla lübistas kuni tolle teksadeni tehes nende nööbi ja luku lahti.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 11, 2010 16:45:33 GMT 3
Nick muigas kergelt, kui tundis neiu kätt tema püksideni jõudvat. "Ma vist tean mida sa mõtled.." lausus ta mõtlikult, ning suudles siis Alyt kirega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 11, 2010 16:51:36 GMT 3
Aly keeras end nii, et ta jäi kaksiratsi Nicky peale istuma:"Mu mõtetest pole just raske aimu saada. Vähemalt sul mitte. Ma olen ju nagu avatud raamat sinu jaoks." sõnas ta korrask eemaldudes kuid surus oma huuled pea koheselt tagasi mehe omadele.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 11, 2010 16:54:34 GMT 3
Nick kergitas kulme. "Mina nii ei ütleks.." sõnas mees naeratades, ning suudles teda taas. "Vahepeal paned sa mind tõsiselt mõtlema," lisas ta vahepeal, kuid suudles kohe edasi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 12, 2010 15:50:46 GMT 3
Aly ei öelnud selle peale enam midagi. Kui nii siis nii. Praegu oli tal parematki teha kui arutleda selle üle kui avatud ta on. Nimelt tegeles ta praegu sellega, kuidas mehel võimalikult kiiresti riided seljast saada. Kaks nädalat ilma Nickyta oli siiski väga pikk aeg. "Kas kergitaksid end pisut?" küsis ta ingellikult tõmbudes mehest eemale. Pükstest oli vaja alustuseks lahti saada, kuid tüüp oli liiga raske ning seega nõudis see asi koostööd.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 12, 2010 16:00:28 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt, ning tõusis veidi, et saada oma pükse kätte. Need käes, viskas ta need samuti kuhugi maha, ning suudles neidist edasi.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 13, 2010 19:49:23 GMT 3
Pea kohe lendas pükstele järgi ka mehe pluus ning seejärel libistas neidis end Nicky pealt maha ja hakkas sahtlites ja kappides mööda tuba ringi tuulama. Lõpuks istus ta pettunult viidile tagasi:"Käeraudasid ega isegi nööri polegi?" sõnas ta ning see kõlas pooleldi nagu küsimus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 13, 2010 20:48:50 GMT 3
Nicholas muigas kui nägi neiut midagi otsimas. "hmm.. mis kõik sulle ei meeldi" lausus mees kavalalt, "Duðiruumi nurgakapis on paela" lausus mees juhatuseks ning jäi ootama et neiu selle tooks.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 13, 2010 21:10:54 GMT 3
Aly lõi sellele vaid käega:"Sellel pole nii kui nii enam mõtet aga järgmine kord ma vähemalt tean, kus see on kui sa ei kavatse selle asukohta vahepeal muuta. Aga kuhu me enne jäimegi?" ütled nooruk ning libistas end siis mehe peale istuma tagagi kummardudes allapoole, et Nick'i suudelda.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 10:48:47 GMT 3
Nicholas muigas kavalalt. "Võib olla toon need järgmiseks korraks veidi lähemale" lausus ta vaikselt, ning siis tõmbas juba Aly enda vastu et teda uuesti suudelda.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 13:28:46 GMT 3
Aly tahtis midagi selle peale vastata kuid loobus kui mehe huuled tema omad taaskord leidsid. Ühe käe Nicky kuklale asetanud tegi ta teisega oma kleidi luku lahti. ja libistas selle üle puusade seljast ära.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 13:31:45 GMT 3
Nicholas muigas kergelt ning aitas kiirelt neiul kleidi seljast, ning viskas selle sinna samasse kus olid ka tema riided. Õrnalt põimis ta oma käed ümber neiu selja ning suudles teda taas.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 13:40:43 GMT 3
Ja jällegi tundis tüdruk kuidas kuuma- ja külmalaine vaheldumisi üle ta keha jooksma hakkasid. Täpselt nagu eelmiselgi kahel korral nagu kavatsesks ta seda esimest korda teha. Ning samuti tekitas iga mehe puudutud noorukis värinaid. Eemaldanud oma rinnahoidja ja visanud selle põrandale surus ta end rohkem mehe vastu ning ka neidise suudlused muutusid järjest ahnemaks.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 14, 2010 13:44:05 GMT 3
Nicholas naeratas neiule kergelt, kui too aina vähemaks oma riideid jättis. Kiirelt kiskus mees maha ka neiu aluspesu, ning suudles teda siis taas aina suurema kirega, tunnetades kuidas neiu taas värises, justkui oleks tal külm olnud, kuid mees teadis et see polnud nii.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 14, 2010 14:23:50 GMT 3
Aly tundis end järsku väga kohmetuna. Ta oli seda varem kaks korda teinud ja siis oli enamuse töö Nick ise teinud. Aga seekord pidi ta vist ise millegagi algust tegema. Olgu ta teadis enam-vähem mida teha aga mis siis kui ta midagi valesti teeb?? See küsimus kajas ta peas ähvardavalt. Aga sundinud häälekese lõpuks vaikima libistas ta Nicky riista omale aeglaselt sisse ja hakkas siis ratsutama alguses aeglaselt kuid tõstis aina tempot.
|
|