|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 19:48:26 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Ära pane seda pahaks mulle" lausus ta vaikselt, ning istus neiu kõrvale. "Ütle mulle, kuidas ma saan sinu tuju parandada?" küsis mees ning vaatas tema poole. "Mulle ei meeldi, kui sa kurb oled." lisas ta naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 29, 2010 19:53:05 GMT 3
Aly ronis mehele sülle ja põimis oma käed ümber tema kaela taas. Ta ei saanud sinna midagi parata, et tal oli tunne nagu võiks ka Nick temast iga hetk lahti öelda ning seega kavatses ta lihtsalt mehest kinni hoida tundes end nii pisut paremini:"Ma ei tea. Lihtsalt ole olemas ja luba et sa ei jäta mind kunagi maha." ütles ta vaikselt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 19:55:37 GMT 3
Nicholas hoidis neidist enda süles. "Ma luban sulle, et ma ei jäta sind kunagi maha, ning olen sulle alati olemas" lausus ta sosinal neiu kõrva. "Kuid mul on miski, mis teeb su tuju paremaks" lausus ta siis vaikselt, ning naeratas...
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 29, 2010 20:01:54 GMT 3
Aly suunurk tuksatas vaevumärgatavalt ülespoole kui Nick selle lubaduse andis. Loodetavasti ta ka peab seda. "Aga siis lao see asi välja. Ühte doosi head tuju on mul praegu väga vaja." sõnas tüdruk pisut kärsituks muutudes.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 20:05:48 GMT 3
Nicholas muigas, ning vaatas siis neiu poole. Ta tõstis ta enda sülest enda kõrvale, ning võttis siis taskust musta sametkarbi. Ta avas selle, ning keeras siis Aly poole. "Sõrmus, mille ma sulle lubasin" naeratas mees kergelt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 29, 2010 20:13:00 GMT 3
Aly silmad lõid särama. Ta võttis karbist sõrmuse ja libistas endale selle sõrme:"Aga miks just must??? Tavaliselt kingitakse ju valge?" küsis ta ning naeratus ilmus nooruki huulile. Ta unustas kümme minutit tagasi juhtunu täielikult.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 20:17:07 GMT 3
Nicholas naeratas. "Ma kingin sulle valge siis, kui me abiellume" lausus ta kergelt naeratades. Mees sulges karbi, ning pani selle lauale.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 29, 2010 20:20:35 GMT 3
Aly istus mehele kaksiratsi sülle:"Kas pole mignit võimalust kuidas saaks abielluda alaealiselt ilma vanemate nõusolekuta?" küsis ta
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 29, 2010 20:24:33 GMT 3
NIcholas muigas. "Kindlasti on, kuid mulle ei meeldiks nii." lausus mees naeratades. "Ma parem ootan nii kaua kuni sa oled 18 ja asi on seaduslikult ka korrektne" lausus ta seejärel, ning suudles Alyt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 30, 2010 11:31:55 GMT 3
Aly vastas küll suudlusele kuid põgusalt:["Olgu, kuid sellisel juhul paneme kuupäeva kohe paika ja alates homsest hakkame ettevalmistusi tegema. Pärast seda kui ma 18 olen saanud ei kavatse ma enam väga kaua oodata." teavitas ta suutmata oma jonni jätta. Ta soovis, et aeg võiks kiiremini liikuda kuna 13 november tundus nüüd olevat aastate kaugusel.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 30, 2010 20:47:20 GMT 3
Nicholas naeratas talle. "Muidugi" lausus ta muiates. "Millal aga soovid, mina olen sinuga nõus abielluma" lisas ta Alyle silma vaadates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 31, 2010 14:12:29 GMT 3
Aly ohkas vaikselt. See kõik oli praegu liiga lihtne ja täiuslik, et tõsi olla ja kestma jääda. "See kõik on liiga hea et tõsi olla. Ma olen alati arvanud, et mehed hakkavad abielule mõtlema kolmekümnendate lõpus ning viiekümnendate alguses hakkavad seda ka tõsiselt võtma. Ma kardan ikka,et sa tüdined must lihtsalt ära ja siis jätad mu maha ja lähed kellegi teise juurde."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 31, 2010 17:34:12 GMT 3
Nicholas silitas õrnalt neiu juukseid, ning suudles teda siis. "Ära palun ütle enam nii" lausus ta vaikselt ning vaatas talle silma. "Ma armastan sind, ning mina ei kavatse sind maha jätta, kui sina seda minuga ei tee." lisas ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 31, 2010 20:00:42 GMT 3
Aly sundis end naeratama ning üritas need mõtted peast visata:"Olgu. Aga kui ma sind mõne teise eidega kunagi koos peaksin nägema siis vaata kuidas sa eluga pääsed sellest olukorrast" hoiatas ta silmi vidutades.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 31, 2010 21:55:19 GMT 3
Nicholas naeris kergelt. "Ma arvan, et ma saan aru, mida sa silmas pead" lisas ta muiates. "Sest mul on palju naissoost sõpru, kuid ma ei kavatse nendega midagi teha, sest ma armastan vaid sind" lausus mees talle naeratades, ning suudles teda uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 1, 2010 8:31:53 GMT 3
"Parem oleks sest sellest sõltub sinu enda heaolu." sõnas nooruk, põimis siis oma käed ümber mehe kaela ning vastas suudlusele muutudes iga hetkega aina ahnemaks.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 1, 2010 10:44:12 GMT 3
Nicholas naeratas. "Sa oled nii kuradima kuum, kui sa ähvardad" lausus ta teda ka vastu suudeldes, aina jõulisemalt ja kirglikumalt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 1, 2010 16:21:08 GMT 3
"Ehk peaksin seda siis rohkem tegema." sõnas Aly vaikselt enne kui suudlus ta suu sulges. Nicky habe küll kriipis pisut aga ta üritas seda ignoreerida. Ei saanud midagi parata, et Aly oli üks nendest, kellele meeldisid nn piimahabemed. Juuksed võisid peas olla aga lõug ja keha olgu nii karvadest puhtad kui võimalik.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 1, 2010 18:11:21 GMT 3
Nick muigas kergelt. "Liiga tihti pole ka hea" lausus ta teda taas suudeldes. "Sa näed muidu ka väga hea välja" sõnas ta lihtsalt ning naeratas.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 1, 2010 18:15:01 GMT 3
Aly virutas korras Nick'le vastu õlga:"Väga hea? Ma olen pisut pettunud ja ma ei lepi millegi vähema kui täiuslikuga." teavitas ta tähtsalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 1, 2010 18:17:49 GMT 3
Nick turtsatas naerma. "Olgu, sa oled minu täiuslik kaunitar" lausus ta teda uuesti suudeldes. "Kas nii on parem?" küsis mees ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 2, 2010 15:30:32 GMT 3
Aly teeskles hetkel pingsalt mõtlemist:"Pisut küll. Kahju ainult, et ma seda sulle meelde tuletama pidin." sõnas ta ja naeratas siis armsalt, kuid siis kadus see taas ning väike kurd ilmus nooruki silmade vahele:"Kui tihti sul need laevareisid on ja kui pikaks need tavaliselt venivad?" küsis ta tõsiselt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 2, 2010 20:08:41 GMT 3
Nicholas muigas. "Ei pea meelde tuletama, mulle piisab sellest kui ma sind näen" lausus ta teda korra suudeldes. "Hmm.. noh, mõni kuuke kestab see kindlasti" lausus ta merereisi kohta. "Mis siis?"
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 2, 2010 20:54:44 GMT 3
Aly neelatas:"Iga reis kestab mõne kuu?" küsis ta hääl pisut värisemas. Nick oli lubanud ta küll endaga järgmisele reisile kaasa võtta aga igast sõidust ta osa võtta ei saa.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 3, 2010 21:49:07 GMT 3
Nicholas kehitas õlgu. "Mitte tingimata" lausus ta vaikselt. "Kuid miks küsid?" tundis nüüd mees ise huvi..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 4, 2010 14:22:30 GMT 3
"Küsin sellepärast, et ma ei saa sinuga igal pool kaasas jõlkuda kuna mul on gümna pooleli ning üksi suures voodis magada on kõle." vastas Aly ausalt.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 4, 2010 19:05:15 GMT 3
Nicholas naeratas. "Sel aastal tuleb vaid üks reis veel, ning siis on kõik" lausus ta vaikselt. "Kuid sinu heaks, võin ma võtta ka endale väikse puhkuse, ning mitte minna sellele reisile" lisas ta naeratades, ning vaatas neiule silma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 4, 2010 21:26:19 GMT 3
Aly sundis end naeratama:"Sa ei pea seda tegema ainult selle pärast, et mina vingun. Ma pean sellega niikuinii harjuma, et sa aeg ajalt ära kaod reisidele. Ja eks ma üritan Naira kätte saada kuidagi ja võtan tema omale kaissu." sõnas ta kuna ei tahtnud Nick'i piirata. Ta suutis ka selle kõik ära kannatada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Sept 5, 2010 9:47:40 GMT 3
Nicholas silitas õrnalt neiu põske. "Ära muretse, ma tulen alati tagasi nii kiirelt kui võimalik" sõnas ta naeratades. "Ma ei saagi olla merel üle kahe kuu, sest siis ma lähen hulluks kui sind minuga pole" lisas ta teda suudeldes.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Sept 5, 2010 19:39:35 GMT 3
"Aga kui juhtub, et sa laeval olles hulluks lähed siis palun ära üle parda hüppa kui kaldast liiga kaugel oled." sõnas Aly muiates ning vastas suudlusele ja põimis käed ümber mehe kaela.
|
|