|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 1:28:04 GMT 3
Oli parajasti hämardumas, kui mees astus vaikselt kaevu juurde ning istus äärekivile. Kivi oli veidi külm, kuid ei midagi ületamatut. Ta vaatas ringi, kuid ei näinud praegu kedagi. Täna oli läbi saanud Aly arest, ning mees ootas teda siin. Siiski oli ju tema süü, et neiu oli aresti pandud..
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 1:36:23 GMT 3
Sekundi pealt kaks nädalat koduaresti oli Aly hulluks ajanud. Ei ühtegi külalist ja majast tohtis ta väljuda vaid Chrisi järelvalve all. Elu hullem kui vanglas. Ja ta polnud ka terve selle aja midagi Nicholasest kuulnud. See tegi asja veel hullemaks. Kui ta arest täna kell 17.13 oli lõppenud pages nooruk sõna otseses mõttes kodust nii kiirelt kui võimalik ning ta ei kavatsenudki sinna nii pea tagasi minna. Alles siis kui ta oli jõudnud pargini sai ta Nickylt kõne ning ka asukoha kus nad pidid kokku saama. Kollane Porsche peatus ühe maja kõrval ja Aly väljus sellest ja jooksis siis Nicky juurde kes kaevu juures juba ootas. Tüdruk ei vaevunud isegi autoust kinni panema. Ta oli liiga hõivatud sellega, et võimalikult kiiresti mehe embusesse saada.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 1:38:23 GMT 3
Nick kuulis tuttavat Porsche boksermootiri mürinat, ning teadis kes selle roolis oli. Ta nägi üht neiut enda poole jooksmas, ning tõusis istumast, et ta enda sülle haarata. "Ma tundsin sinust puudust" lausus mees talle naeratades.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 10:43:34 GMT 3
Aly põimis oma käed ümber Nick'i ning keeldus totaalselt lahti laskmast:"Mis tunne minul siis veel oli? Sina võisid vähemalt ringi liikuda aga mind hoiti sõna otseses mõttes majas kinni. Luku taga. Välja tohtisin ma ainult siis minna kui Chris kaasas oli aga ka sellisel juhul pidi mul selleks väga mõjuv õhjus olema. See oli hullem kui 3x3 pokris kinni istumine." kurtsi ta oma kahe nädala pikkust saatust.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 10:46:25 GMT 3
Nicholas noogutas kergelt. "Ma täitsa usun sind" lausus ta teda õrnalt kallistades. "Need kaks nädalat olid ühed hullemad mu elus." lisas ta vaikselt, ning siis ta suudles Alyt nagu ta poleks teda juba aastaid näinud.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 10:54:24 GMT 3
Aly libistas ühe käe Nicky kuklale ja tõmbas meest endale nii palju lähemale kui veel võimalik. Ta ei tahtnud, et see suudlus nii pea lõppeks. Tegelikult ei tahtnud ta enam Nicholasega üldse hetkegi lahus olla. Ta oleks olnud nõus mehele järgnema kasvõi maailma lõppu, et temaga olla ja oli nõus selle nimel kõigest loobuma.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 10:58:43 GMT 3
Nicholas suudles teda sama kirega vastu, ning lootis et see päev, mil neidis saab täisealiseks saabub nii kiiresti kui võimalik. Siis poleks mees talle lihtsalt muud võimalust jätnud, kui tema juurde kolida.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:05:05 GMT 3
"Muide kas sa tead ka, et nüüd kui sa end minuga sidusid ei saa sa must MITTE KUNAGI lahti enam?" küsis Aly olles pisut eemaldunud ning silmitses ingelliku näoga Nicky nägu silitades samal ajal mehe põske, mis oli jällegi habetunud. Vastik.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:07:01 GMT 3
Nicholas muigas. "Ma olen sellega arvestanud" sõnas ta naeratades, ning tundis kuidas neiu tema kerget habet jälle silitas. "Sorry, kuid ma pole viitsinud eriti tegeleda sellega" sõnas ta naeratades, ning kallistas teda uuesti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:28:22 GMT 3
Alu vidutas silmi mehe poole:"Kui sina sellega tegeleda ei viitsi siis ma hakkan seda ise sul ära ajama. Kui vaja siis vägisi." ähvardas nooruk ja haakis end siis taaskord Nick'i külge:color=3399ff]"Mis plaansid sul siis tänaseks on?"[/color] küsis ta hääl pisut summutatud kuna ta oli oma näo vastu mehe rinda surunud.[/i]
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:34:49 GMT 3
Nick naeratas. "Ma arvan et ma saan sellega ise hakkama" otsustas ta muiates. "Ning täna on mul plaanis vaid sinuga olla" lausus ta teda uuesti kallistades. "Nii et vali mida teha soovid minuga?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:37:59 GMT 3
Aly näole langes hetkeks imestus kuid siis asendus see riukaliku naeratusega, mis ei tõotanud mitte kunagi head:"Ma võin sinuga ÜKSKÕIK mida teha?" küsis ta rõhutades vajalikku sõna.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:39:53 GMT 3
Nick kehitas õlgu. "Jah, seda ma just ütlesin" lausus ta naeratades. Ta teadis, et Alyl on kindlasti juba mingid plaanid olemas, ning oli vaid aja küsimus, et teada saada mis need on.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:45:43 GMT 3
Idioot oli see inimene, kes andis Alyle vabad käed aga Nick pidigi seda tegelikult tegema, et hüvitada noorukile need kaks nädalat nelja seina vahel kinniistumist. "Tore. Siis alustuseks nii palju, et kuna ei Chrisi ega mu vanemaid pole praegu kodus ilmselt või nad kaovad sealt kohe ära siis tuled sa ja aitad mul asjad pakkida kuna ma kavatsen sealt minema kolida sinu juurde. Ma eeldan, et sul pole midagi selle vastu."
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:48:25 GMT 3
Nicholas noogutas. "Mina olen nõus küll, et sa minu juurde tuled, kuid mida arvab sellest Chris või sinu vanemad?" küsis mees vaikselt. Ta ei tahtnud neiule veelgi rohkem jamasid kaela tõmmata.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 16:54:22 GMT 3
"Vahet pole mida nemad arvavad. Ma kolin lõpuks niikuinii ära. Juhtub see siis täna, homme või kolme kuu pärast. Nad peavad leppima sellega, et nad ei saa mind igavesti oma võimu all hoida." sõnas nooruk kärsitult. Miks Nick üldse tema vanematest juttu tegi?
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 16:56:52 GMT 3
Nicholas naeratas kergelt. "Olgu." sõnas ta vaikselt. "Kuid mina olen sind hoiatanud, et seaduse silmis oled sa ikka veel nende omand" lisas ta ning kallistas teda. "Kuid nagu näha, ei takista sind miski" lisas ta muiates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 17:06:55 GMT 3
Aly kehitas vaid õlgu:"Kui neil on väga suur vajadus kellegi elu kontrollida siis teevad nad uue tite valmis. Ja vahet pole mida seadused ütlevad. Kui ma piisavalt põhjuseid annan siis saan ma varem sõltumatust tõendavad paberid kätte. Ma olen väga veenev." sõnas ta ja viimase kause juures lõi säde uuesti tüdruku silmis põlema.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 17:09:34 GMT 3
Nicholas naeratas talle taas. "Jah, seda sa oled" sõnas ta vaikselt. "Kuid olgu, lähme ja võtame siis sinu asjad." lausus ta naeratades, ning laskis neiu oma embusest lahti.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 17:36:06 GMT 3
Aly nägu lõi taas särama ning haaranud Nicholasel käest hakkas ta meest oma auto poole vedama:color=3399ff]"Ja sa pole ka ilmselt vastu kui me minu pisikesega läheme."[/color] sõnas ta silitades auto kapotti. Enne Nickyga juhtunud oli auto tüdrukule kõigest kallim olnud.[/i]
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 17:37:11 GMT 3
Nick raputas pead. "Eip, mul pole midagi sinu armsa Porsche vastu" lausus mees, ning võttis kõrvalistuja toolis istet. Auto oli väike, kuid see käis muidugi sportmasinate juurde. "See on sul tore asjake" lisas ta ning sättis end paremini istuma.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 17:48:26 GMT 3
i]Aly sättis end juhikohale istuma, tõmbas ukse kinni ja pani masinale hääled sisse:"On aga kõigile, kes on pikemad kui 1.85 kohutavalt ebamugav." sõnas ta mehe sõnade peale ja kihutas siis koha pealt minema võttes suuna oma kodu poole.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 18:00:01 GMT 3
Nicholas muigas. "Jah, ma kuulun nende sekka" lausus ta ning laskis end niimoodi istuma, et pea lakke ei tõuseks. Kui Aly kohalt minema stardis, muigas mees kergelt, ning lükkas raadio tööle. "Tuleb siit midagi head kah." lausus ta rohkem endale, ning hakkas kanaleid läbi vaatama.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 18:11:38 GMT 3
Aly hakkas heliseva häälega naerma:"Siis oli Steffil ikka täiega õigus kui ta ütles, et sellised autod ongi tehtud minusuguste päkside jaoks." ütles ta pöörates siis järsult paremale, et lühemat teed pidi koju sõita.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 18:43:24 GMT 3
Nick noogutas. "Jap, selles oli tal õigus" kehitas mees õlgu, ning leidis lõpuks raadio kanali, mida kuulata.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 19:01:30 GMT 3
Kostmata enam midagi jäi ainsaks heliks autos raadiost kostuv laul. Kuid enne kui vaikus ebamugavaks muutus peatas Aly oma porsche kahekordse valge maja ees ja väljus masinast. Ühtegi teist sõidukid hoone ümbruses polnud ning ka garaaþ oli tühi. Nagu Fangie oli öelnud polnud kedagi kodus.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 19:32:14 GMT 3
Peale seisma jäämist lükkas mees raadio välja, ning astus ka ise sealt välja. "Mhm, nii et nüüd siis kohvreid pakkima jah?" Küsis mees Aly kõrvale minnes.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 19:41:20 GMT 3
Aly noogutas:"Aga ma kardan, et sa pead suurema riidekapi ehitama. Mul on nimelt kohutavalt palju asju." hoiatas nooruk ning keeras siis maja ukse lukust lahti ja tantsiskles teisele korrusele oma tuppa. See oli tegelikult suhteliselt väike võrreldes Nicky omaga ja ainsateks mööbliesemeteks olid lai kaheinimese voodi, arvutilaud, millel oli arvuti ning kummut ja peale selle veel mõned toataimed. Toast viisid edasi kaks ust. Üks vannituppa ja teine hiiglaslikku riidekappi, mis oli suurem kui magamistuba ise.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 19:42:57 GMT 3
Nicholas muigas. "See on ka võimalus, kuid ma arvan, et ma eelistan parem osta" lausus ta õlgu kehitades ning sisenes neiu järel majja. Veidi Aly toas ringi vaadanud, naeratas ta kergelt. "Kohe näha et sulle meeldib mugavus" sõnas ta kergelt.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 19:49:01 GMT 3
Aly muigas kui kuulis Nick'i sõnu:"Mul oli varem üheinimese voodi. Aga ma vähkresin palju luupainajate tõttu ning lendasin alati voodist välja. Seega otsustati mulle muretseda suurem voodi kuna siis ei saanud ma endale tahtmatult viga teha end voodist välja keerates. Ning tehelikult on see täitsa paras sest Naira magab minu kaisus." sõnas ta pannes oma riidekapis tule põlema ja läks siis ühe riiuli juurde kiskudest sealt alla ühe suure kohvri ning kolm spordikotti:"Miks mul on tunne, et paarist tunnist ei piisa nende asjade pakkimiseks." ohkas ta ja avanud kohvri hakkas ta sinna riidepuudelt asju sisse lappama.
|
|