Post by tronisgradinsay on Mar 9, 2022 5:50:08 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ بازیهای اتومبیل رانی واقعی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ بازیهای اتومبیل رانی واقعی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب سکه های ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ بازیهای اتومبیل رانی واقعی 2022 version ▞▞▞
گرافیک خوب است، اما بازی x خسته کننده است، بدون انحنا در جاده فقط مستقیم می رود ... یک بسته نرم افزاری هدر می دهد.
بازی خوبی اماهنگ میکنه
Real Car Race 3D Games Offline Състезателни mkv
Real Car Race 3D Games Offline Dirke efh
ریدم توی این بازی
Antstream Arcade Games Zabava cko
بازی خوبی ولی گاهی وقت ها می ره بیرون . 😔😔😔😔
بازی عالیه ولی کیفیتش کمه
سلام برا نو عزیزم بنده اطلاع ندارم چطوره
بازی خوبیه ولی بدون گرافیک بالا و فعالیت های زیاد در بازی پرداختی واقعی دارد.بازی جالب و فعالی است.این دو ستاره با دو کیفیت
آن را حذف کنید، این یک اشکال با سطح کمپین 18 است "در مسیر اشتباه رانندگی کنید".
بازیش خوبه
این بازی فوق العاده است اما گرافیک باید بهبود یابد
بازی اوکی است اما من به عنوان بازیکن به انواع حالت ها و سطوح مختلف بیشتری نیاز دارم. در آپدیت بعدی، در حالت ترافیک لطفاً مقداری گوی افزایش hp بدهید.
میتونست بهار باشه😶😶😕👎
در ابتدا سرگرم کننده است اما به سرعت خسته کننده می شود. تبلیغات در همه جا وجود دارد و به نوعی آزاردهنده است و بازی اساساً شما را مجبور می کند برای آن پول خرج کنید. مزایا: کنترلهای مناسب و پاسخگو به نظر میرسد. معایب: گیم پلی به سرعت خسته کننده می شود، هیت باکس ها گاهی اوقات به درستی کار نمی کنند.
بازی 3 بعدی مسابقه اتومبیل رانی واقعی یک برنامه شگفت انگیز است. گرافیک بسیار رنگارنگ و جذاب است. من آن را دوست دارم.👍
بازی خوبی است، اما دسته را در سایت بهتر کنید، لطفاً کنترل کنید
اصلا صدا نداره کیفیت هم پایینه
یک بازی خوب است، اما آنها اساساً Asphalt 8 را کپی می کنند، بنابراین اگر شما این بازی را دوست دارید، شما عاشق asphalt 8 خواهید بود، اما بازی خوب است، ممنون اما برای من نه
این خیلی بازیه خوبی هست
مسل عکس نیست
خوب بود ولی کیفیتش یکم بد بود
واقعا بازی عالی هست ولی من مود شده شو میخوام اگه میشه اسم انگلیسی بازی رو بگید منتظرم مرسی
تبلیغات بسیار زیادی در هر جایی وجود دارد که هر time.game خوب است. اما تبلیغات آزار دهنده است.
کنترل ماشین و زاویه دید خوب نیست
خیلی از بازی شما ناامید شدم. بازی به طور تصادفی حذف شد و من بوگاتی را که برای تهیه آن زحمت زیادی کشیده بودم از دست دادم.
Real Car Race 3D Games Offline Závody lquj
بازی بسیار کسل کننده است انتخاب ماشین بسیار ضعیف است همه ماشین هایی که به نظر می آیند آینده نگرانه هستند که من از کنترل گرافیکی متلاطم خوشم نمی آید آنقدرها هم حذف نصب خوب نیست
بدنی
KJaamsnnsnsmsamaam.aamsmanananannanannanasnsnssnsbsbanbabaababananana اردوی ملی افغان و و و و و و بازدید کنندگان بازدید کنندگان و و و ababababababababababababababnsnsnsbznzbBabbabababaabababaababbahahahahahababababbaabbababababbababababababababababababbababababababababaaahhahaahahabanannababaababbaabbababababababababbababababababababababababahababwbqbabbanababababababaabbababahahshsjsajjaahahhahaahhababababbababababbababababababbababababavghbzjqhsshsshahaajahbsbabaabbabanfkghdhbvvbbbbbhbbbbbbbfgfjdhckfbchxcnxgdbcgfchkfdgoffivchjfd
Real Car Race 3D Games Offline Motorsport ivgq
اصلا مثل عکس هاش نیست ولی بدم نیست
واقعا سری آبجی
تبلیغات زیاد هنگامی که من ap-خرید تبلیغات هنوز وجود دارد
خوبه ولی گرافیکش کمه
Real Car Race 3D Games Offline Wyścigi fzcz
عالی حرف نداره سازندا دستت دردنکنه راستی اسمم سارا بچه ها حق با انیسا 🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم انیسا حرف راست رو میزنی
لطفا گرافیک را بهتر کنید
این ماشین پلیس پایان خوبی است
بازی بسیار هیجان انگیز و جالبی است. دوست دارم ادامه بده☺😊😊☺😄🔲👍👍