Post by tronisgradinsay on Mar 9, 2022 5:43:58 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени кристали ▞▞▞
▞▞▞ Eggbun: Learn Korean Fun 2022 version ▞▞▞
ово је најбоља апликација икада, али желим да знам зашто моје учење прескаче чак и ако отварам ове апликације сваки дан? прескочи моје учење....
Исправите грешку. Све што желим је да се пријавим.
Да ли нешто није у реду са овом апликацијом? Не могу ни да се пријавим🙁
Добро је, али следећег дана када сам покушао да отворим апликацију, једном сам се пријавио иако сам се већ пријавио. Понавља се изнова и изнова.
Разлог зашто дајем 4 старта је тај што је све у свему ова апликација заиста добра, лекције су прилагођене почетницима, а стил (учење ћаскањем и сам хлеп од јаја!) је заиста сладак. Али имам проблем са овом апликацијом. Пријавио сам се са својим Гоогле налогом и завршио неколико лекција. Али стално се одјављивао са њега и сваки пут када бих отворио еггбун тражио би од мене да се пријавим. Надам се да ћете поправити ову грешку у новој верзији.
То је најбоља апликација коју сам икада користио, чини учење заиста лаким и забавним и даје нам више од само основа. Био сам срећан што сам пронашао тако сјајну апликацију јер нисам приуштио лекције. Барем реците нам да морамо да платимо пре него што инсталирамо апликацију. То је заиста разочаравајуће људе. Скупо је, требало би барем да наведете да морате да платите у опису тако да тинејџери без новца планирају да оду у Кореју и желе да науче језик као ја не буди им наде
Ово је заиста добра апликација. Веома је занимљиво и смешно учити корејски.
Био сам тако узбуђен да волим апликацију, али морате да платите, а ја сам био спреман, али је заиста скупа..
Забављао сам се са бесплатним часовима и сигуран сам да ће вам ова апликација помоћи да побољшате свој корејски, али ово је једна од оних апликација у којима из неког разлога једноставно не могу да додају рекламе као да не бих имао ништа против да их гледам?? И искрено ће вас само индиректно натерати да идете на премиум
Чини се да би било добро, ако икада престане да се учитава или искључи. Потребно је четири и више пута да се стварно пријавите
Користим ову апликацију доста да ми помогне да учим корејски уз претплату. Од недавног ажурирања апликација ме избацује или се не учитава. Кад год се пријавим са Гоогле-ом, дочека ме, а затим ме избацује. Молим те поправи ово!!
Платио сам апликацију, али ми сада не дозвољава да се пријавим!!! Бацање пара.
Прва 2 дана након преузимања, радио је добро. Нисам успео да се поново пријавим у последња 4 дана. Заиста је фрустрирајуће јер сам заиста уживао у апликацији и много сам учио. Надам се да ће ускоро решити овај проблем.
ово је добра апликација, али жели да платим. Немам готовине да платим, само желим да научим, молим те, не могу да прођем другу лекцију ако немаш новца, онда немој да инсталираш ову апликацију
Од новог ажурирања, не могу да се пријавим, а не могу чак ни да научим.. Ово је несрећа, много ми се допала ова апликација 😭😭😭
ЗАШТО ме увек одјави?!
Разочаравајуће
Сјајна идеја, али захтевање текстуалних одговора није добро. Требало би да будете у могућности да конзумирате садржај без тестирања. А тастатура је изузетно незграпна у поређењу са оним што сам већ инсталирао на свом телефону.
Ова апликација не ради. Неће ми дозволити да се пријавим са било којим налогом који покушам. Деинсталирао сам га и поново инсталирао, али и даље не ради.
Добро
Тако сам срећан што сам наишао на ову апликацију. Приступ је модеран, лак за разумевање и угриз. Сама апликација је веома лака за коришћење и до сада нисам имао никаквих компликација.
Био сам узбуђен што користим ову апликацију, али нисам могао да се пријавим, губио сам време и податке за ово
Такође се не отвара након пријаве
Не могу да се пријавим у чему је проблем?
Добри почетни бесплатни. Не бих препоручио да то плаћате јер је заиста скупо за оно што добијете.. и веома споро када желите да поновите било шта што сте „научили“ (заборавили). Стил слања порука је забаван у почетку, али није практичан.. само на крају желите да будете у могућности да убрзате/прескочите интеракцију. Не постоји начин да се то уради или да се вратим (не дозвољава ми чак ни да скролујем до ранијих делова 'ћаскања' већину времена)
грешка при пријави, не могу да користим
много ми се допало ... али сам шокиран што је то само прва бесплатна лекција 😒
пре овога волео сам то. али сада то мрзим. јер морам да купим. пре овога сам у реду да учим бројалице већ је 100%, али сада желим да се сетим тога не могу. тхе켤레, 벌све. ергх да ли да деинсталирам ово?
Омогућава вам да изаберете &амп; изаберите своје теме како бисте је учинили добром пратећом апликацијом приликом учења. -Није погодно за потпуне почетнике јер учење 한글 није сјајно.-Апликација је постављена на начин да вас истовремено учи љубазним формалним, љубазним неформалним и каузалним облицима, што није сјајно. - Тастатура је мало покварена. Често додаје знакове који нису близу места на које сам кликнуо, као и апликација која ми говори да сам написао нешто погрешно када није.
Добро је само имати проблема са памћењем или знати које кораке треба следити
Eggbun: Learn Korean Fun Pendidikan abjn
Ова апликација је веома добра &амп; интерактивни. Надам се да ће бити абецеде из хангеула, па ће бити лакше за изговор, иако још нисам запамтио слова.
Мислим да је ова апликација скоро довољно добра да добије 5 звездица и објаснићу. Заиста иде у дубину са учењем како заправо читати хангул где многа друга места за учење не задовољавају тај аспект и оптерећују вас речима и информацијама. Недостаје вам да вам помогне да формулишете исправне реченице и не изговара увек речи. Можда особа уместо робота. Користим ову апликацију са Причај са мном на корејском. Ова апликација се добро слаже са другим методама учења. говорење и реченице.
Веома добро ако сте почетник
Не врло добар
До сада је било сјајно. Био сам у Кореји на шестомесечном курсу језика и културе, дефинитивно могу да кажем да ова апликација подучава са реалистичнијим приступом и дотиче основе формалних и редовних конверзацијских делова језика како би помогла у разговору са пријатељима.
Волим ову апликацију, разумем корејски, али можете ли додати неке бесплатне лекције корејског, молим вас, и преузмите ову апликацију
Не прихвата пријављивање на Фејсбук
Ово је једина апликација коју користим и коју сам лако разумео у учењу корејског хангула на забаван начин. Али могло би бити много боље ако је бесплатно јер не можете прећи на следећи ниво ако не купите премиум.
То је добра апликација. Немам много да кажем, пошто сам прилично брзо одустао од учења језика. На основу тога колико сам апликације заправо користио, веома је добра за учење корејског. Учи вас основама и омогућава вам да вежбате и да куцате речи. Дефинитивно бих га препоручио за учење корејског .
Eggbun: Learn Korean Fun Pendidikan abjn
Није баш лако за коришћење и није корисно за вештине памћења. То вас само тера да куцате хангул по редоследу, а да га заправо не изговорите. Овако се не сећам ничега што сам откуцао. Осим тога, шаље вам безброј обавештења чак и ако их искључите у подешавањима.
Потпуно волим ову апликацију!Али, дао бих му 5 почетака да има више културних нота, јер заиста волим да их читам! 💜
Ово је једна од најбољих апликација које сам преузео да бих научио корејски. Даје вам заиста једноставно објашњење и покрива много садржаја. Добио сам 3 месеца претплате и уопште нисам разочаран. Волео бих да може да обезбеди спорије изговоре за речи и примере разговора између људи који говоре корејски са аудио и писаним примерима. Али, све у свему, заиста добра апликација! Срећан сам!
То је одлична апликација, али би било од велике помоћи ако објавите неке важне делове које ћете ослободити премијум. Ово желим да кажем, ништа додатно
Свака вам част за ово! Свако ко хоће да учи корејски, инсталирајте ову апликацију! Програмери, заиста се види ваш труд, одушевљен сам! 💞
У свакој различитој врсти курса, само 1. лекција је бесплатна. Али то је заиста лако разумети. Мада ако је потпуно бесплатно, било би боље
Cooking Crush - cooking games Arcade ppdn