Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 22:24:52 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Твърде много добавя след убийството. Дразни много.
Не мога да вляза в играта. Заседнал на „ЗАРЕЖДАНЕ“. И когато съм в играта. Продължава да се свързва отново. Моля, поправете този проблем. Благодаря ти.
Бих дал 5 звезди на тази игра, ако вторият шанс не беше толкова неуспешен
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Laga bvm
Little Big Snake Grand public upm
Все още съм абониран някак си, въпреки че пише, че не съм. Парите все още теглят. Абонаментът все още има, когато играя.
до много реклами. хубавата му игра. за известно време... но всяка смърт трябва да виждате реклами.
след като новата версия е актуализирана, вече не е забавно и повечето ми приятели са офлайн. това вече не са старите приложения, които са забавни за игра, защото затрудняват играчите с обичайната им игра. плащаме на брат ми VIP за един месец, но сега нямаме планове да удължаваме VIP в зависимост от това дали ни върнат старата версия, която сме играли.
Забавна игра. Обичайте кооперацията. Но замръзва и трябва да го затварям много.
Много добра игра за изяждане на време, всяка змия има своите уникални понякога красиви модели на кожата, които избирате, докато печелите резултати, но внимавайте, ако прехвърлите на нов телефон, тъй като за съжаление загубих всичките си и трябваше да започна от нулата.
Грешка на xiaomi reno 8, не може да играе за първи път, дори влизане с fb или google не работи, просто останете на екрана, въведете името си
Моля, спрете актуализациите, това съсипва играта с всички промени. Сега масата изчезва твърде бързо, особено във водата. Всички актуализации правят играта супер бавна и трудна за игра. Моля, поправете това.
Добър начин да прекарате малко време и да облекчите малко стреса
Разочарован - играта има много проблеми напоследък и няма да брои тоновете или короните ми към целите ми за постижения. Току-що изиграна, умира при 270 тона с 94 корони и измервателят на постиженията за моите корони казва, че имам само 73, ако 80 и моето постижение Fatty също не се брои. Нямам нищо против играта, но ако точките не се броят за постиженията, това отнема предизвикателството и забавлението от играта
Винаги казва неуспешно свързване със сървъра.
Много добра игра за любителите на змии.
Това е забавно и чудесен начин да прекарате времето си. Аз лично смятам, че си заслужава да направя VIP.
Ех не знам. Играта е страхотна! Хубави контроли, много опции за надграждане и т.н. Но когато играете, мястото е пълно с ботове. Те не усилват, не те ядат, ако се блъснеш в тях, и не се опитват да убият никого. Това малко ме отблъсква.
Толкова глупаво, но харесвам тази игра
Телефонът ми е свързан с интернет, но тези приложения просто няма да започнат.
Лоша връзка не се зарежда, тъй като чакам 2 дни.
Досадни реклами, поради което играта само на 3🌟 беше забавна, гладка и пристрастяваща нон стоп. Бих го оценил с 5🌟, ако не беше агресивна и упорита дълга реклама. Рекламите трябва да се генерират само ако играчът реши да удвои монетите или рекламата, приложена при регенериране на хайвера. Досадната част беше при връщане към бърлогата или екрана на менюто, където трябва да се покаже реклама с дължина 30 секунди. Разбрах, че рекламите генерират приходи за вас, но бъдете меки с тях в играта, защото те дразнят и развалят настроението на играчите.
Показване на реклами след всеки два мача
Много хубава графика без забавяне, това е наистина страхотна работа
От детето ми: Много е готино. единственото лошо нещо е, че е твърде труден завой, но освен това обичам тази игра. Така че давам на малката голяма змия ПЕТ ЗВЕЗДИ 😁😊😘😍🙆
Ужасно изоставане. Всеки път, когато попаднете на много нектар, изоставането става още по-лошо, което ви кара да катастрофирате и да умрете. При мен други игри не изостават така.
Най-лошата игра някога! За първи път бях толкова развълнуван, когато изтеглях тази игра, но защо играта се срива през екрана? Имам голям склад и ram? Гадно👎🙂👎
Би трябвало да е 5 звезди, дадох му 5 звезди, когато започнах, но загубих броя, когато играта не ми даде звезди и други бонуси, когато умра... Наистина се разочаровах... Ти си най-добрата змия/червей игра има
Много пристрастяващо!! И забавно
Влязох в приложението и не получих vip, както пише на уебсайта.
Не започва да блокира в зареждането на страницата
Хубава игра, но все още има някакъв бъг като изведнъж не реагира и безкраен екран за зареждане. Също така усетете малко забавяне дори при добра и стабилна интернет връзка. Като цяло харесвам тази игра, моля, поправете я за по-добро игрово изживяване.
Най-лошото приложение след края на VIP сезона. отново и отново показва грешка във връзката продължава, докато мрежата е активна. Така че сега е твърде много дразнещо.
Little Big Snake Εύκολα wwid
Това беше наистина забавна игра до последната актуализация, сега се срива всеки път само след няколко минути игра или напълно замръзва. Ще актуализира рейтинга, ако бъде поправен.
Тази игра е невероятна, наистина е наистина забавна и скиновете са наистина готини, но ще ми хареса, ако поставите дяволска кожа в тази игра, защото мисля, че дяволите са наистина страхотни!!!!
Интернет е ужасно лош в режим moltiplayer
твърде много бот змии. добавките стават досадни.
Смених на 2 звезди, защото не мога да взема никакви ключове и купих пакет, но не го получих, моля, помогнете, тогава ще променя прегледа си, благодаря
Много ми хареса малката голяма змия, защото беше наистина забавно, почти нямаше реклами. Радвах се, че мога да играя с приятели, а не да ги убивам и че не бих могъл случайно да убия и домашни любимци и съм щастлив, че добавиха домашни любимци, беше супер готино 😎 Малка голяма змия 🐍 е супер пристрастяваща обичам 💘 ❤ 💖 .
Връзката ми с nwtork е правилна, но пише грешка в мрежовата връзка, сега съм разочарован, така че даването на 1 старт ще промени прегледа, ако проблемът бъде разрешен
Наистина забавна игра за запълване на времето
Това е много забавна игра и те я блокираха в училище