Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 22:09:11 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalę visų ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Patinka parduotuvės funkcija.Galiu parduoti savo indus už savo kainą, kiti taip pat gali juos apžiūrėti ir įsigyti (šypsosi)
Jis užšąla visą laiką, kai turėjau jį pašalinti
iš pradžių buvo gerai. tada po atnaujinimo negaliu žaisti. jis nenustojo įkelti ir aš negalėjau patekti į žaidimą. Žinoma, turėjau galvoti apie savo reitingą turnyre. norėčiau jo neatnaujinti. negaliu žaisti 2 dienas.
Il magnate della cucina Casual crr
Turite nuolat pirkti daiktus, kad galėtumėte žaisti bet kokį judėjimą, o laukimas, kol kas nors bus padaryta, užtrunka amžinai, jei pritrūksta saugyklos daiktams, kuriuos sugadinote. Dėl Dievo meilės aš negalėjau gauti kukurūzų, nes tu turėjai juos auginti, bet tai niekada nebuvo išeitis. Jums reikia žaidimo pinigų, o ne monetų, kad galėtumėte įsigyti programos elementų, bet jūs gaunate atlygį už tiek mažai pinigų. Po 2 dienų aš viską baigiau. *Atnaujinimas* Man niekada nebuvo suteikta galimybė auginti kukurūzus kieme. Kas atrodo juokinga.
Niekada nėra malonu, ne
Star Chef 2: Restaurant Game असल की नकल वाले गेम iyn
Man patinka šis žaidimas, nes reikia atnaujinti. Palaki ng palaki yung memory nia.. kaya wla kong choice kundi i uninstalled sya
Galimybės yra neribotos. Star Chef 2 leidžia papuošti savo restoraną taip, kaip norite. Mylėk tą prisilietimą.
Tai yra gražus menas. Man patinka šis žaidimas, nes naudojau šį žaidimą su silpno signalo mobiliaisiais duomenimis.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulasi tob
Neįsikėliau, kai įkėliau. Bet kai atnaujinau praėjusią savaitę, jis atsidarė be problemų.
Ne taip gerai
Neblogai, bet per daug pranešimų
Man patinka žaisti šį žaidimą!!! Tai geriausias mano duotas balas, nes nieko nėra nepriekaištingo.
Mane labai erzina šis žaidimas. Turėsiu dalį patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų. Tada, kai užauginsiu daugiau ingrediento. Rašo, kad dabar neturiu. Pavyzdžiui, kiaušinių lašų sriuba Man reikia 2 kopūstų. Turėjo 1. Pasodino daugiau ir dabar turi nulį. Tai atsitiko ne kartą! Jau nekalbant apie tai, kad ji nuolat nori, kad gaminčiau patiekalus iš prietaisų, kurių neturiu ir kurį laiką neturėsiu. Neketinu išleisti krūvos pinigų, kad žaidimas vyktų greičiau. Išspręskite šias problemas.
Žaidimas tiesiog nustojo veikti mano telefone ir nešiojamajame kompiuteryje. Atsidaro, bet jūs negalite žaisti žaidimo.
Puiki žaidimo koncepcija, bet aš neišleisiu tam pinigų, kol jie neišspręs problemos, nes negalite išmesti užsakymų, kurių negalite išspręsti, nes dar neturite tokios įrangos. Turiu 10 iš 12 stalų, surištų su žmonėmis, norinčiais daiktų iš mašinų, kurių aš dar neturiu... Turėčiau galėti išmesti tuos užsakymus... reikia laiko plėstis ir plėsti kitą sritį... jausmas...
Vaikinai, man patinka šis žaidimas, bet nuo vakar negalėjau įkelti žaidimo. Jis tiesiog nustoja krauti netoli pabaigos. Ar turiu jį įdiegti iš naujo? Ar prarasiu savo lygį? Ačiū!
„Star Chef 2“ turi funkciją, kurioje galite sudėti savo receptus ir laukti, kol jie bus baigti. Tuo tarpu galite naudoti telefoną dar ką nors daryti arba greitai atlikti reikalus realiame gyvenime ir grįžti visus savo užsakymus paruoštus ir paruoštus patiekti. Man visada patiko ši ypatinga savybė.
Iki šiol man patinka šis žaidimas
Išlyginimo ir atlygio sistema yra gerai subalansuota. exp skaičius taip pat turi prasmę. Tik įdomu, ar exp taip pat turėtų suteikti jums papildomų apdovanojimų, tokių kaip „amybe“ nemokami atnaujinimai, monetos ar kažkas panašaus
Nusipirkau foodland, o dabar, kai atidarau žaidimą, jis automatiškai persijungia į atvirą maistą ir toliau šąla. Pastaruoju metu neišsaugojau žaidimo „Facebook“ ir bijau, kad prarasiu visą žaidimą. Bet koks problemos sprendimas? 6078427a žaidimo ID
Star Chef 2: Restaurant Game असल की नकल वाले गेम iyn
nerekomenduoju žaisti šio žaidimo. Yra daug geresnių pasirinkimų, tokių kaip „Food Street“, „Tasty Town“, „World Chef“ ir kt. Aš ką tik įdiegiau šį žvaigždžių šefą 2, kad pabandyčiau, bet šis žaidimas šildo mano telefoną! Aš baigiau mokymo programą ir žaidžiau 15 minučių, o tada žaidimas sudužo! taigi tada pašalinau. 👎🏻 Redaguoti: Turiu labai gerą telefoną ir daug atminties jame. problema yra jūsų žaidime.👎🏻
Kaip ir žaidimas, jums patinka statyti restoraną B, tačiau gaminimo laikas yra labai ilgas, o įvairios maisto gaminimo stotys yra per brangios.
Puikus žaidimas! Gaminti simsus mane visada domina. Žvaigždžių šefas 2 išryškina manyje šefą su savo receptų ir patiekalų gausa.
Mėgstu žaidimą, tik norėčiau, kad būtų įvairių komandų iššūkių. Kaip virimo nuoviras
Man patinka žaidimas, tačiau atrodo, kad per pastarąsias kelias dienas nepavyko. Ar gedimas? Prašau atnaujinti.
Sutrumpinkite visų prietaisų ir kitų dalykų laiką, kai patiekalai pagaminami per 1 valandą, tai taip apgailėtina. Sutrumpindami patiekalų gaminimo laiką galite padidinti milijonus gamintojų.
„Star Chef 2“ yra geriausias maisto gaminimo modeliavimo žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Ji siūlo tiek daug naujoviškų funkcijų, pavyzdžiui, galimybę auginti daržoves ir papuošti restoraną!
Žaidimas įstrigo įkeliant vieną savaitę. Vis tiek įstrigo kraunant. Nežinau, kas nutiko žaidimui. Visą laiką bandžiau įsitraukti į žaidimą, bet nepavyko ir mane supykdė😡.
Šaunus žaidimas. Tiesiog nekenčiu ilgo gaminimo laiko. Ir pastatas.
Mano žaidimas nebuvo įkeltas, todėl ištryniau jį, kad vėl įkelčiau, vis tiek neįsikelia, reikia pagalbos!!!
Tai nėra sąžiningas žaidimas 1. Jūs negaunate pakankamai monetų 2. Jūs turite nuspręsti, ar plėsti, ar pirkti prietaisus 3. prietaisai kainuoja per daug. Per ilgai reikia plėsti. Tai tikrai nervina. TIKRAI GYVENIMAI DARYTI GERIAU......