Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 22:03:15 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz jeton hileleri ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Dressup y 8 oyunları - Cokchs35
Oyun çok güzel tavsiye ediyorum bu oyunu evlenincede indirimc yalan değil 😊👍
Arkadaşlar bu oyunu sakın indirmeyin çünkü oyun açılmıyor ben beğenmeyenleri hak etmiyor.
Çok azınız kötü sizi bu oyunu bozarım bidaha da yüklemicem ki bu oyun çok kötü elif ezgi
Bu oyuna sadece 3 yıldız veriyorum çünkü bu oyun iyi ama çok küçük seviyeler var ve çok fazla reklam geliyor ve bu iyi ve bu oyunu 8. masada oynadığınızda ama kendinize çok kızıyorsunuz o yüzden çok çok çok çok küçük seviyeler ve belki kızabilirsin bu yüzden bu oyuna sadece üç başlangıç veriyorum Bunu vermeyi seviyorum ve bunu söylemek istiyorum ama bu çok küçük bir seviye ki sevmiyorum ve seni kızdırabilir miyiz çok çok çok küçük seviyeler bu yüzden ben de kızgın hissediyorum ama sadece üç tane veriyorum
Arkadaslar üretim reklam cikmasinin nedeni internetiniz açık diye internet kapali deneme reklam yok
Perfect Cream Arcade qiwc
Nashi Argan After Sun Cream Perfect Body 200 ml Güneş Sonrası Vücut Kremi özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!
Oyun cok ama cok güzel reklam cok indir ama üç yildiz ve rdim 😇😇😆O:-) :-)
Asian Cooking Games: Star Chef Arcade kgoq
Tamam, burada dürüst olacağım... İndirdim çünkü reklamlardan bıktım ve bıktım 4... Ama neyse, iyi bir oyun.
Bu oyunu seviyorum ama boo! Çünkü en iyi ödül bir tek boynuzlu at Param var ama izle ekle dedi ve tıklamaya devam ediyorum Ekleri göstermiyor İnternetim var ona dokunmaya devam et ve bu oyunu hemen düzelt! beklemiyorum 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Oyun rahatlatıcı ama bir o kadar da anlamsız, mesela bu oyunda amaç ne? Kaybedemeyeceğiniz kadar dikkatli yapmak yerine kremayı her yere koyarak en yüksek puanı alırsınız; yanlış yapmak, yapılacak en doğru şey ve hiçbir anlamı yok... yani evet
Tamam. Sevimli ve basit bir oyun. Ama beni rahatsız eden şey, oyun sırasında oynayacak olan reklamlar. Bir seviyeden sonraki reklamlarda sorun yok, ancak rastgele oynamalarını devre dışı bırak.
Çooooooooook.ama çooooooook kötü bebekler için biz bu oyuna 1puan bile çok
Sadece kötü bir uygulama, yaklaşık bir ay önce aldım ve hala kafa karıştırıcı. Ücretsiz bir eklenti sürümü için ödeme yapmama rağmen, hala çok fazla eklenti vardı.
Merhaba! Oyunu yeni yükledim ve zevkle oynadım. Evet, gazeteci arkadaşlara reklam çıkıyor, ama internetinizi atarsanız olur biter 😀! Çok güzel çok güzel bir oyun, aynı sırada da çok bir 💗 OYUN çok güzel bir oyun teşekkür ederim.... Hoşçakalın 😘
Güzel ama sürekli. reklam çıkıyo
Oyun gelçekten ÇOK GÜZEL AMA HEP REKLAM ÇIKIYOR ve gaz sesi çıkmıyor
Bütün bölümler aynı hiç yeni bir şey yok bi süre sonra çok sıkıyo o yüzden
Bu oyun güzel beğenmiş ama bazı sorunları düzletirirse çok dikimiŕim.Neden bole saçqma yaziyom?Ćunků yorumu görün diye yovsa ben Böyle yazıyorum.❤Neden 3Puan? Makarna paketlenirken makarna dönüyot donevken makarna salaniyo bovuluyo.Raqndo: hvsjugstftsdytsguksilys7ti6r7itlsiyjjggzthddzfukx, izfyzjyfzjydxhtzfyk7zjrhtdstuksutkyfjzyjfsugkxktusjufsyfjsukggmugsyjftdhrgsjfyuyifyudyttrndgs45h54dhtdhytdgtrx7jtuj6f5gtrsnr6uzum6tmzu6tznydtzbtdynfthzyfjzmtdzndtyzndthfymzunz5dybztrssbzrt5jyrzr6nuabrtsadny5amr6aryay
Bu oyun süper eğlenceli ve reklamsız cadı iyi ve krem memnun kaldım oyunu seviyorum ve bu oyunu yapan sahibine teşekkür ederim byee
Oyunun fena değil, yağmur yağması gibi daha kötü etkileri var, sadece biraz daha çaba gerekiyor, aceleye gelmiş gibi görünüyor, daha fazla ayrıntı ekleyin, daha iyi olacak ve çok fazla renk olmayacak, biraz çirkin görünüyor ve dürüst olmak gerekirse gerçekten sıkıcı, lütfen güncelleyin ve düzeltin çünkü bir seviyeyi bitirdiğimde ekran olayı sadece kaldı, bu yüzden lütfen düzeltin.
Bu oyun süper eğlenceli ve rahatlatıcı bir oyundu!!!!! Demek istediğim, çok fazla reklamdan şikayet eden bazı insanlar olduğunu anlıyorum...ama benim için değil çünkü kendi yolum var...verilerinizi kapatın ve reklamlar artık sizi rahatsız etmeyecek!!! Ve tabii ki, bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum!!!!
Sıkıcı uygulama 5 dakikada gelmiyor çoğu kişiye sıkıcı geldi beğenmedim
Çok reklam :/ oyunu biraz sıkıcı kılıyor çünkü beklemek zorundasın ve çok fazla :/
Bence kötü bir uygulama beğenmedim.( 5 ay sonra donmaya3 başlıyo tavsiye etmem.)
Üç veriyorum çünkü hem iyi hem de kötü ayrıca bunda bakın kremayı sadece kek veya kirazlar oradayken tutarsanız, oyundan sonra size sadece 2 yıldız verir ve her zaman tutarsanız ne olur ve krema da düşecek, o zaman sana her zaman 3 yıldız verecek
Mümkün olsa daha az verirdim. Çok fazla ekleme, genel oyun deneyimi için çok yıkıcı. Bir seviyenin tam ortasına açılır ve oyuncunun bir yıldız kaybetmesine neden olur
Çok fazla reklam var.harbuki o kadar güzel bir oyun değil
Eklemeler ve seviyeler Seviyeler, BOOM eklediğim her şeyden sonra kısa ve beğenme yoludur. BOOM ekle düğmesine basıyorum. Seviyeler de çok kısa. Brawl stars'ta 1 tur oynuyor olabilirim ve bu oyunu 5 tur gibi oynayabilirim. Ve bu beni yaklaşık bir gün eğlendirdi, ta ki eklentiler ortaya çıkmaya başlayana kadar
Reklamda süper eğlenceli görünüyordu. Yine de çok eğlenceli değil. Bence yapabileceğin daha çok şey olmalı. Oldukça sıkıcı ama belki iki veya üç seviye için eğlenceli olabilir.
Bu oyun berbat! Ödüllü karta her tıkladığımda paraya dönüşüyor, ne zaman bir şey alsam onsuz başka bir seviyeye geçiyor! Genel olarak oyun KORKUNÇ
Bu gerçekten iyi bir oyun ama tek boynuzlu at sıkma poşetini ve çikolatalı kremayı kullandığımda tek boynuzlu at malzemeye kaka yapıyormuş gibi görünüyordu ama yine de eğlenceli bir oyun, B.T.W'den nefret etmiyorum. Ama tek boynuzlu at olayı oldukça komik. Bir de buna ekleme yapabilir misin ve sosları nasıl seçeceğimiz gibi en sondaki sosları seçmemize izin verir misin, belki aynı şeyi soslar için de yapabiliriz. Genel olarak oldukça iyi bir oyun ve ayrıca oyunda kazandığınız paraya daha fazla ekleyebilir misiniz, örneğin oyun başına 100$ ekleyebilirsin, oyunu seviyorum.❤❤❤
Oynanış eğlenceli ama ne zaman bir seviyeyi geçsem bir eklenti gösteriyor, eklenti bittiğinde oyun donuyor Uygulamayı her seferinde kapatmak zorunda kalıyorum ve sadece 5. seviyeye getirdim lütfen bu aksaklığı düzeltin çünkü başkaları bunu yaşıyor ve mahvediyor oyunların tatmin edici olma amacı
Bu hiç sevmedim tablet imi dondu ve açılmadı o yüzden tavsiye etmiyorum ve bir yıldız vermemin sebepi yıldız yayınlayamamam
Her saniye bir ekleme var (Kelimenin tam anlamıyla değil) Harika bir oyun ama tüm eklemelerle birlikte zevk alması zor.
Perfect Cream እንቅስቃሴ ያለባቸው vkcm
Güzel oyun ama lütfen reklamları kaldırabilirsiniz lütfen bu yüzden 4 verdim ve ayrıca unie olanı beğendim ve oyunu hala seviyorum.😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Hani çok güzel bir oyun oynayamıyormuşsunuz ama ben bunu zorlamak zorunda kaldım ben bunu zorla oynadım vurmak küçük olduğu için tıklanmıyor .indirmediğim sürece gitmedi hep Apple dükkânını açtınız
Çok gecikmeli ve biraz sıkıcı Daha yeni aldım ve sıkıldım Hayır Suç, ps oyunu oynamayı seviyorsanız ama reklamlardan dolayı sevmiyorsanız internetinizi kapatın ve reklam alamayacaksınız.
güzel d
Oyun güzel ama çok kasıyor ve interneti kapatmayınca reklam çıkıyor
Bu oyun çok zevkli yükleyin