Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 22:00:18 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
to je odlična igra, izbirate lahko različna ozadja in za vsako ozadje je igra nekoliko drugačna, dobra igra
Pot do številnih dodatkov. Prepričajte se, da tega NE namestite, sicer se boste utopili v ADDS
Odlična igra, rad zmagujem
Količina oglasov je fenomenalna, oglasi so mi zelo všeč, hvala
dobro, vendar sem igral bolje
Številnim dodajam Zabava, toda vsakič, ko umrete, se pojavi še en dodatek
Doodle Jump არკადული wpft
dobra vrnitev, ampak... pri mnogih oglasih sem se ravno naveličal oglasov in sem odstranil
Težko igrati in nadzorovati
dobra igra za čas mineva. samo tapnite in igrajte.
Zelo dobro!💜💜
Doodle jump je dobra igra, vendar menim, da bi moralo obstajati več svetov za raziskovanje in različni načini igre.
Doodle Jump ஆர்கேட் jkvk
Všeč mi je, a včasih ostane samo v džungli ali kakšnem drugem načinu in mi ne dovoli, da se spremenim nazaj. Drugače pa ODLIČNA IGRA!
preveč oglasov... dobesedno vsakič, ko umreš, je reklama, zaradi česar je ta igra neprijetna
Všeč mi je ta igra, je najboljša in zasvoji, je tudi ubijalec časa, toda ena stvar v zvezi z novo turnirsko stvarjo, ki jo lahko osvojiš samo nagrado, če imaš 1. 2. ali tretjo, kar je res težko dobiti, zato lahko naslednjo posodobitev vsaj osvojite 50 kovancev ali kaj podobnega
To igro sem naredil jaz
Ok ne lah bi bla bolsa
Zdi se mi, da lahko Doodle Jump v priljubljenosti tekmuje le s Tetrisom. ... Leta 2010 je bila igra izdana v sistemih Android in BlackBerry, prav tako pa je
Omg najboljši
Doodle Jump Arkadne igre nta
To je klasika! Obstaja samo ena ulov, oglasi. Oglasi se začnejo skoraj vsakič, ko vam ne uspe. Ampak to je še vedno odlična igra!
Igraj igro Whack the Phone na Igre 123. Cilj igre je uničiti telefon, lahko izbiraš med android ali iphone. ... Doodle Jump. Ena izmed najbolj priljubljenih
dobra igra, vendar je prelahko pasti zahvaljujoč neumnim kontrolam nagiba. 😡
Obožujem to igro! Verjetno je moj najljubši, ker je zelo zabaven in mislim, da je doodle res LJUBKAN! Vsekakor priporočam to igro!!! Prosimo, prenesite jo!!!!!!🤩😁😀 Prav tako ne vem, kaj ljudje pravijo o tem, da obstajajo oglasi, ker v tej igri ni oglasov ... JE ABSOLUTNO BRILIANTNA!
Doodle Jump Kinect izstreli 28. junija na XBLA - Xbox 360 2021
Zrllo,
Vredu. Doodle Jump je klasika. O tem ni dvoma. Je zasvojenost, zabavna in dokaj enostavna za igranje. Vendar pa se oglasi po vsaki moji smrti, morda nekako – morajo ohladiti. Razumem, da tako zaslužite denar, a lahko vsaj poskusite zmešati stvari. Morda pokažite nekaj različnih oglasov in jih postavite naokoli. Morda vsaka druga smrt. Vse skupaj je dobro. Samo malo frustrirajoče.
Dobra igra tud k jo posodobis
CARSKA!!!
Zelo kul igra XD
To sem igral na svojem Nexusu One in to je bilo pred približno 10 leti. Všeč mi je umetniški slog te igre, zato je 10 let pozneje še vedno videti zelo kul in še ni zastarela.
Včasih sem to igro igral ves čas leta 2009, danes pa se je pojavila na mojih predlogih v trgovini Play in sem jo namestil na svoj telefon, presenetljivo se ni veliko spremenila, odkar je izšla, in še vedno mi je všeč!
Neumni oglasi Utrujen sem od tega, prosim, popravi svojo igro 😤😡
Bog dodaja, da je to otroška igra, jaz pa sem se pretvarjal, da imam 4, ti pa te še vedno napadaš z oglasi
Prvič, ko si želim, da bi lahko ocenil nižjo od ene zvezdice, je dobesedno do roba polno oglasov
Niti premakniti se ne morem
Spoznajte najboljše brezplačne igre in aplikacije za Android v ...
Nekako sem odraščal ob igranju te igre (nisem tako star) in še danes jo obožujem. Veliko ljudi se pritožuje nad oglasi, vendar večina od njih pozablja, da lahko preprosto izklopite WiFi in - takrat, brez oglasov! 10/10, odlična igra!
Veliko ljudi ga obožuje Nisem oboževalec
Preveč reklame.
Doodle Jump Arkadne igre nta
Dobra igra, pa med najboljše igre...
Moral sem izbrisati aplikacijo, da sem počistil prostor in imel sem zelo dober račun. Čez nekaj časa sem ga ponovno namestil 1,5 ure, da sem obnovil napredek, in se ni v celoti obnovil. Dal bom 5 zvezdic, če popravite to napako.
WorldCraft: 3D Block Craft הרפתקאות jhon
To je og igre, vendar jo je pohlep uničil. Lahko si ogledate oglas, da dobite drugo priložnost, in TUDI če tega ne storite, ga morate še vedno gledati in oglaševati.
Doodle Jump ஆர்கேட் jkvk
Lahko bi imeli več pošasti in povečav
Zabavno je, dokler se ne zapleteš v prevaro. Zgodilo se 2s. V nekem trenutku ne bo palice, na katero bi lahko skočili (niti pošasti). Ne morete premagati rekorda, če je narejen, ne naredite več, kot bi pričakovali.
Najboljša igra vseh časov! Grafika je veliko boljša od prve igre, Nove arene, In moj najljubši. platformna igra vseh časov
V redu
To je zabavna igra, če je vaš najljubši del gledanja televizije reklama. Igram od leta 2009 in je vedno ena mojih najljubših iger. Toda pred kratkim so dodali oglase in popolnoma uničili igralno izkušnjo. Vsakič, ko vam ne uspe, ste prisiljeni gledati 30-sekundni dodatek. Včasih dokončam oglas in pojavi se nov. Odstranjujem in nikomur ne morem priporočiti predvajanja tega oglasa, prikritega v zabavo.
Doodle Jump არკადული wpft
Zabavna igra, vendar rezultati naprave ne delujejo. Če na enem računu dam visoko oceno, gre na lestvico najboljših kot drug račun
če imate oglase, popravite
!