Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 21:57:22 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кристале хак ▞▞▞
▞▞▞ The Hidden Treasures: Objects 2022 version ▞▞▞
Ова игра је дефинитивно добар начин да проведете дан! Много тога се дешава одједном, али можете одабрати коју мисију желите да завршите, а нисте закључани да играте једну по једну таблу. То је пуно забаве!!
[Arhiva] Elixir of Immortality Avanturističke igre. ... sam snažne predrasude prema hidden object games (srpski: "igre u kojima se pronalaze
The Hidden Treasures: Objects Aventură vbgd
Обожавам ову игру! Једини разлог зашто му не дајем 5 звездица је зато што треба да постоји подешавање за повећање екрана (старим и не могу лако да видим те мале ставке). Посебно ми се допада опција за подударање 3 или тражење скривених објеката. Пуно забаве!
Свиђа ми се игра, али жели да је преузмем сваки пут када је отворим да бих је играо
THINGS TO COME (1936) ONO ŠTO ĆE DOĆI Menziesova ekranizacija H. G. Wellsovih razmišljanja o ... THE LOST WEEKEND (1945) IZGUBLJEN VIKEND Pre ovog filma,
Лепа игра, али понекад је потребно много времена да се заврши ниво, немојте мислити да треба да купујете ствари, све време да бисте прошли ниво
Играм ову игру већ неко време. Међутим, данас не могу да отворим апликацију. Када покренем апликацију, она иде на плави Г5 екран и онда се гаси. Избрисао сам и поново инсталирао апликацију. Још увек не могу да га покренем. Био бих вам захвалан ако бисте ово могли поправити. Хвала.
Играо сам од када је игра објављена и уживао сам у њој. Прошле недеље нисам могао да играм због замрзавања и затварања пре учитавања. И исти проблем се поново јавља у априлу. 7/02/2021 Још једно ажурирање, још једно замрзавање и затварање проблема. 2.9.2021. још једно ажурирање и није могуће учитати игру... заглављено на "новој" локацији. Потпуно сам уморан од овог питања.
Свиђа ми се игра до сада тако добра, међутим, волео бих да се нађете како би се осећала или изгледала као оно што би жена урадила. Као да покушате да нађете њеног мужа који нестаје, сви другови су рекли да је он само изашао сам покушавајући да пронађе благо за себе, али она је знала да је умешана и Фаул Плаи јер је познавала свог мужа.. Свиђа ми се то што вам је дат избор не може да га победи један начин је победио други. ОДЛИЧНО Моја притужба је што кликнем на десну ставку ништа не користи траг, а одабрао сам оно што сам изабрао тако да је требало открити.
Засада је добро. Лагана игра за лепу промену
Тема игре је одлична, али не играјте исту на Андроид и Виндовс рачунару јер има конфликт верзија... у вредности куповине апликација такође се разликују за Андрид плаисторе и Мицрософт продавнице.....
Тако сам разочаран. Заиста ми се свиђа ова игра. Пошто сам га ажурирао, ствара ми проблеме. Прво се смрзавао и ја се жалим на то и они су то поправили, али сада када желим да отворим поклоне у сјеници стално се смрзава и онда ме избаци из игре. Веома је досадно.
Не ради.
Нисам га играо довољно дуго за 5 звездица, али до сада је графика одлична. Врло читљиво за нас старије.
Игра је одлична. 4 звездице због тога се замрзава и колапсира током игре у многим приликама.
Морао сам да смањим оцену на 3 звездице. Колико год да волим игру, нисам могао да је играм директно у једној сесији, а да не будем покренут из апликације. Игра се изненада сама затвара током мог играња.
Мислим да је опуштајуће и пријатно
Играо сам ову игру прилично дуго, а добре ствари које сам рекао о њој су још увек истините. АЛИ. Заиста бих волео да могу да завршим колекцију без да се од мене очекује да купим 2, 3 или више "састављача"!! Тренутно имам 9 колекција за које ми индез са леве стране стално говори да се могу саставити — са малим проблемом што ниједна од њих нема све "састављаче"!!!
То је забавно. Другачија је. добра игра
Ново ажурирање се замрзава и гаси. Када ће ово бити у потпуности поправљено?
Моја подешавања ме стално обавештавају да је ова игра одговорна за рушење апликација и да ми празни батерију чак и док не играм. Шта се дешава? Има ли истих проблема? Уживам у игри и имам нови телефон, тако да је на вашој страни. Систем ми стално говори да избришем ову игру или да је ставим на спавање. Радујем се унапред вестима од тебе. Ти
Волите добар изазов, али ствари се понекад крећу превише брзо!! У овој игри има много тога на почетку. Временски рок је кратак с обзиром на све то. Само нема довољно времена!!
Награде су врло минималне, а трошкови високи. Све док не морам да трошим новац играћу. Али ако не могу да решим загонетке а да не потрошим свој ограничени приход, онда ово неће бити могуће.
Једноставан за коришћење. Некада споро
Зашто ме тераш да користим ствари, а не враћаш ми их! То је нека врста туторијала, а чак и нема дугме за прескакање Заиста фрустрирајуће!!
Свиђа ми се ова игра! Сматрам да је то веома опуштајуће
HIDDEN FIGURES in Croatian Translation - TR-Ex
Ова игра ми је добро функционисала, једино што ми се не свиђа је то што су мој феед игре само игре које не желим да играм. Осим тога, до сада је добро 🙂 за сада, без притужби!!
Забављати се до сада. Свиђа ми се прича и прављење нових артефаката за проналажење.
Свидела ми се ова игра неко време, али када на нивоу 25 дође до тачке да морате да купујете да бисте напредовали, изашао сам. Очекујем на вишим нивоима, али не на 25. Извините, али деинсталирам.
Добро
Escape Games - Spy Agent АПК-1.1.6 Преузимање Андроид - com ...
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Slagalice itx
Брзо, забавно и са стрпљењем, можете играти бесплатно..барем до нивоа девет на којем сам ја
Веома уживам у игри, од приче до ликова. То је опуштајуће и узбудљиво. Гоод ноб!!