Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 21:54:21 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више злата хак ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Zabavne mozgalice 2022 version ▞▞▞
Мислим да је добра игра, требало би да је пробате, али такође ми се није допала графика јер је у рекламама показивала добру графику, али у игри није. Али свакако би требало да пробате игру 🎮 👌. Забавно је✌💯🤗😝
Волела бих да могу да дам 0 гласа за игрицу али не могу.Игрица ни не ради.Ево стојим и чекам већ 2 сата и све је исто..Уситава се 8374774 година...И на крају није успело..Читам остале коментаре и СВИ причају да на СВАКУ секунди излазе рекламе..Верујем им..На почетку ми је игтица изгледала приватно..И бас због ње сам деинсталирала 2 моје омикјене апликације..Бас вам хвала на оваквој игрици која не вреди.
Ова игрица је одлична јер има преводе на свим језицима.И допала ми се. ✨
Стварно? Огласи по јебеном нивоу? Брах, мени ова игра није трајала ни 5 минута. Свуда имате огласе. Ви нисте задовољни огласима на дну, али такође додајете огласе по нивоу.
Ово је дивна игра, изазови су прилично лаки и једноставни, али количина огласа је сулуда-
Прилично занимљива игра. Делује основно, али чини да се бар осећате добро.
Тотално заражени огласима. После сваке игре појављује се дугачак огласни видео преко целог екрана, који траје дуже него што вам је потребно да разбијете саму игру. Ово потпуно уништава искуство играња. Игре су ипак лепе. Ако су огласи правилно урађени, дао бих 5 звездица.
Зашто игрица не ради, избацује?
Више реклама него игре. Превише и игра је у најбољем случају лоша. Играно 5 минута и обрисано.
осим огласа на сваком нивоу, то је слатка игра
Само ме вараца и неда да удјем у игрицу!!!!! Одмах деинсталирам
Игра је забавна, али после сваког нивоа је реклама па је бришем.
Одлицно🎊🎊🎊🎊🎊
Tank Warfare: PvP Blitz Game Стратегії rbq
волим ову игру јер је попут , морамо да се фокусирамо на оно што је траг за одговор.
Буквално реклама након сваког нивоа, досадни аф. Првих 5 нивоа нема реклама
много реклама
Ово је лепа игра. Желим да вам кажете да се првих 10 нивоа додаје, али не касније, ја сам на 40. нивоу и веома интересантна игра, молим да сви преузму ову игру Од мене 3 звездице 🌟
ии
Braindom 2: Brain Teaser Games Sõnamängud roi
ГЛУПОСТ ХАТЕР
Супер
то је одлична игра до сада. дефинитивно вреди преузимања. Једино што су додаци досадни.
Волим ову игру. Волим их све овакве. Имам само 1 проблем. Дошао сам до нивоа 301, али ми не дозвољава да га играм. Када притиснем дугме за репродукцију, само се враћа на екран нивоа.
Толико реклама има у овој игри. Свиђа ми се ова игра, али толико огласа има у овој игри
Ова игра је сјајна, осим што мало касни. Понекад покушавам да пратим одређене објекте, то се не дешава. Заиста је добра за децу и све да спречи да мозак зарђа. Све у свему, волим ова игра.
Игра је занимљива, али превише помагала је иритира, зато морам да избришем.
Ова игрица нема смисла..... Ако не знате енглески, немој те ово да инсталирате!
ок
Није техко
Превише реклама. Заиста добија наводњавање због таквог губљења времена реклама
Игра је забавна, али има пуно додатака. Промените симбол за своје обавештење. Чини да изгледа као текстуална порука.
речи Управо сам играо 4 рунде Имам 7 огласа
Превише огласа. Иначе у реду.
Омг добра игра
Огласи Огласи Огласи Доста ми је да ме бомбардују огласима између сваке мини игре. Више огласа него игре.
свиђа ми се игра, али није толико оно што само урадите јесте да решите проблем, на то је прилично једноставан одговор
Ова идрида је предобрааааа🤞 иако овај град🇦🇺 немчак нисам сигуран да је немачак али ова игриа
Занимљиво.
Волим ову игру. Начин на који користимо свој мозак да одговоримо на питања. Тако је забавно
добра игра. али увек приказује огласе у свакој фази
Игрица је одлична све похвале
Бомбардована рекламама, ова игра се не може играти, има бољих игара од ове које можете да играте,
Игрица је глупост!
Огласи ће се репродуковати аутоматски, али ми неће дозволити да играм једну да бих добио награду.
Волим игру, али мрзим број огласа међу нивоима... Господе помилуј.
Braindom 2: پیچیدہ پہیلیا لفظ vvhn
Кажем 5/5, то је веома кул игра. Нека питања су изазовна, али ја проналазим начин да прођем кроз то. Требало би да инсталирате ову игру, стварно је кул
Превише огласа након сваког нивоа. Само губим време.
Ова игра је заиста лепа, свидела ми се и била је лака, али једна ствар на коју бих се пожалио да је потребно много времена да се отвори, али иначе сасвим добро све у реду хвала на игрици била је заиста лепа ...
Игрица кочи не може да се уђе у
забавно, али пуно додатака
Невероватно!