Post by rhizilrichburttough on Feb 9, 2022 21:51:23 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פרימוג'ים נוספים פריצה ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
לא חוטף כסף. מחסומי מודעות הם הכוח היחיד המבוסס על כסף. לכמה גימיקים צריך קצת להבין. יחד עם הפקדים חלקלקים יוצרים תסכול. כמו כן... לא להיות מרושע אליך כוכב אחד אבל זה לא בלתי אפשרי, בחייך. המשחק מותר להיות מאתגר! אבל לא לא הוגן. הפקדים, שוב די מפוקפקים. כרגע בשלב השני.
Namless שירים להורדה - Netops הורדת שירים
כיף עד שאתה לא באמת יכול לנצח רמה
זה משחק טוב מאוד, עם זאת אל תוסיף פרסומות במרווחים אקראיים, כאילו אני שונא שפרסומות שולחות ספאם. אשמח אם יהיה לזה המשך.
אני אדרג אותו ב-4 כוכבים כי המשחק הזה כל כך מהנה ומאתגר אבל הבעיה שלי היא שרמה מסוימת היא קשה.
משחק טוב אבל אתה צריך להוסיף שמירה בענן. זה כל כך כיף ומעניין אבל אני הולך להחליף את הטלפון שלי אבל אני לא יכול לשחק עם הרמה שלי יותר. אני אערוך את זה אם יש לך את זה.
he Android אנדרואיד ... he List of cat breeds קטגוריה:גזעי חתולים ... he List of names for the Biblical nameless שמות לדמויות מקראיות ששמן אינו מופיע במקרא
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל לא לקח לי הרבה זמן עד שנלחצתי מאוד.😤אחרי כמה רמות זה נהיה קשה בטירוף.😵אולי פשוט להקל קצת על ידי לעשות משהו כמו להוסיף עוד מקומות respawn בבקשה? 🙏
Categories - My Bluessa Blog
המשחק הזה יהיה פנטסטי...אם הפקדים באמת יעבדו. יותר מדי פעמים מתתי כי כפתור 'קפיצה' לא מגיב. אני לא יכול לעבור את הבוס של הכנסייה כי לא משנה כמה פעמים אני לוחץ על כפתור הקפיצה, זה לא עובד. בבקשה תתקן.
מאוכזב שהם קפצו על עגלת ה-nft
אני נותן כוכב אחד כי הוא פנוי ודבר אחד התקלה הרעה הזו ??*$*#$*$$*% שלי הנייד לייק זה shi%*#$
אני לא באמת יכול להגיד שאני אוהב את המשחק כשאני מת לבוס הראשון [בדרך כלל באותה נקודה] זה היה כיף עד שהמשכתי למות, וגם, אתה לא צריך לראות מודעה לנקודת ביקורת, זה צריך להיות דבר שאתה מרוויח בסוף נקודה קשה ברמה
זה כל כך כיף! הורדתי את זה רק לפני כמה שעות, אבל זה היה המשחק הכי מקוון/לא מקוון שפגשתי עד כה. כרגע אני ב-2-15 והדבר האדום שרודף אחרינו נתן לי התקף לב😭 אבל זה כל כך טוב!! אני מאוד ממליץ. עכשיו הגיע הזמן לצפות בכמה טיפים ביוטיוב
יש תקלה!!! ברמה האחרונה על הירח כשאתה מגיע לשלב השני של קרב הבוס כאשר הגיבור הופך לשחור במקום לבן אם אתה משהה את המשחק בזמן שאתה נמצא בטיל כדי לפגוע בו עם המשחק לא עוצר זה מציג את תפריט ההפסקה אבל ברקע זה עדיין מתנגן בזמן שאתה בקטע של טלפורטינג וכשאתה מפסיק את ההפסקה אתה מת ומתחיל מחדש
שיחקתי במשחק הזה לפני שאהבתי אותו כל כך שהפרסומות הן כלום אנשים פשוט חסרי סבלנות ולא אסירי תודה עשית עבודה טובה אבל אם אתה רואה את זה (יוצרים,) האם זה בסדר אם נוכל להתאים את החתלתולים ולבחור את השם שלנו אתה לא חייב אבל זה יהפוך את היום שלי למדהים תודה 😊🥰🥳🤩
גרפיקה טובה מאוד, סגנון פיקסלים נהדר, דמויות וסיפור חמודות אבל פקדים איומים. החתול נורא לזוז, כבד מאוד. משחק מסוג זה חייב להיות בעל בקרות חלקות. תנועה מתסכלת מאוד! משחק גרוע!
המשחק הזה היה כל כך חמוד אבל מחקתי אותו כי זה היה קשה מדי אבל קיבלתי כמה טיפים מסרטונים אחרים ביוטיוב וזה עזר לי מאוד אבל פשוט לא יכולתי לסבול אותו אז מחקתי אותו. המשחק הזה צריך הרבה מטופלים אבל אני פשוט מזעם להפסיק. עדיף למחוק אותו או עדיף לסבול. סליחה שאני אומר שאני זה שסובל. משחק טוב. איזו הערה ארוכה.
הבוס קשה מדי
Morning thoughts | הבלוג של nameless mess - Growing pains coda ...
אני אוהב את הגרפיקה, אבל אני תקוע ברצינות ברמה 3 כי הם גרמו לחתול לקפוץ נמוך מדי כדי להגיע לאף אחד מהשלבים האחרים כדי להגיע לרמה הבאה שלך.
無名的貓 動作 nxm
ניצח את המשחק לפני כמה שבועות, זה היה ממש כיף. אני שוכח את רוב זה אבל היי לפחות עשיתי את זה עם כל פחיות האוכל לחתולים! אבל חבל שיחקתי את כולו בלי קול
Progrez Trilosode 24 Pt 1 » Free MP3 Download Songs ...
Nameless Cat פעולה okqm
Mech Arena Экшен lim
כיף אבל רמת הירח היא גיהנום
תראה, זה היה 5 כוכבים לולא רמה 15, אני אישית לא חושב שיהיו פאזלים מבוססי תזמון ברמה שבה אתה בורח זה פשוט מתעסק איתי. עם זאת, המשחק מעולה! 😊
Detective Story APK 1.9.2 עבור אנדרואיד - Duskwood - Android ...
sitemap.xml
אי אפשר לנצח את המשחק הזה, ישבתי כאן וניסיתי אתה ממש לא יכול כפתור הקפיצה לא עובד ברמה האחרונה עד שהדבר כבר אוכל אותך
Nameless Cat Akcijske igre aljh
גרפיקה מדהימה, יפה מאוד אבל הפקדים צריכים להיות טובים יותר, הם צריכים יותר דיוק, גם הרמות משעממות ומחסומים ארוכים מדי לטעמי.
נתתי לזה סקירה של 5 כוכבים אם יכולתי לעבור את שלב 7 על הירח, השקעתי אינספור שעות במשחק הזה רק כדי להיתקע ברמה טיפשית אחת כי היוצר לא שם נקודת ביקורת אחת פשוטה
אם הכל בחזרה יתאפס ברגע שאתה מת... אז לאיזה מחסום יש...?
ChallengesEdit