|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 19:09:15 GMT 3
Alexa pilk vilksatas tüdinult suurele seinakellale, mis selgete mustade numbritega märkis, et kell oli pisut viis läbi. Neidis ohkas kergelt, lamades pikali väikesel koikul, poolsaabastes jalad toetumas vastu pragudega kiviseina. Eilne pidu oli pisut üle võlli läinud, mis oli ühtlasi kellegile vastumeelne olnud nii et kohale oli saadetud politsei. Kui pidu üritati laiali ajada oli Lex muidugi suutnud protestima hakata, misjärel oli ta 'halvasti käitumise' pärast politseiauto tagaistmele paigutatud ja jaoskonda toodud. Esimesed kaks tundi oli ta veetnud politseinikuga jutustades ja kongi uurides, samas kui viimased kolm tundi olid veedetud lage imetledes. Nüüdseks oli Lex praktiliselt kaineks saanud ja ta ei jõudnud ära oodata millal ta siit välja pääseb ja ennast oma pisikeses korteris oma voodis kerra saab tõmmata.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 19:15:38 GMT 3
Uks avanes ruumi, kus asetsesid neli väikest kongi ja neile, kes seal juba ees ootasid avanes järgmine vaatepilt. Kaks menti üritasid edasi vedada siplevat väikesekasvulist turritavate juustega tüdruku, kelle käed olid selja taga raudu pandud. Mentide näol oli ehmunud ilme kuna ilmselgelt polnud nad oodanud, et ühel väikesel isikul on nii palju jõudu. Lõpuks suutsid nad ta siiski kongi suruda ja kui nad olid käerayad eemaldanud sulgeti kiirelt ka kongiuks ja pollarid kadusid. Aly aga ei leppinud sellega ja viimases suures vihahoos virutas ta jalaga vastu trelle nii, et need võnkuma lõid:"Kuradi debiilikud. Nüüd siis veetakse sind pokri ainuüksi suitsetamise ja joomise eest." torises ta ning pööras siis pilgu naisele, kes temaga samas kongis oli. "Mille pärast sa kinni istud?" küsis ta postatades vabale koikule istuma.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 19:23:22 GMT 3
Alexa muigas mõrult, kui talle kongikaaslaseks keegi neidisest endast ilmselgelt noorem toodi - võimalik et isegi keskkooliõpilane. ''Sai pisut liiga metsikult pidutsetud,'' võttis Lex oma loo lühidalt kokku, silmitsedes oma pikaliasendist teisel koikul istuvat tüdrukut. ''Ja sa ise?'' päris neidis vastu, ennast pisukese vastumeelsusega istuli ajades. Tal oli pohmakas, üks hullemaid variante pohmakast. Alexa toetas kontsades jalad konarlikule põrandale, siludes pisut oma musti teksasi. Ta enesetunne oli pehmelt öeldes kohutav.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 19:31:27 GMT 3
Aly lükkas oma rohelise-valge ruudulised papud jalast ära sirutades oma varbaid ja jalgu. "Alkoholi pruukimine ning suitsetamine. Peaks ju olema lubatud tegelikult? Aga ma olen alaealine. Kes oli see, kes mõtles välja seaduse kus alaealistel on need ajsad keelatud?" sõnas ta ning ärritus taaskord. Tal polnud isegi kolme promilli aga ikka veeti siia. Kus oli õiglus??? Lõpuks ohkas ta aga raskelt toetades selja vastu seina:"Mu venna lööb mu nii maha kui vähegi võimalik." ütles ta vaikselt.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 19:37:25 GMT 3
Alexa toetas pea vastu kiviseina, ennast voodil pisut tahapoole istuma sättides. Jah, kohe kindlasti oli tegu keskkooliõpilasega. ''Sellepärast ongi nii hea üksi elada,'' lausus Lex naeratusega, mõeldes tagasi ajale kui ta umbes tolle tüdruku vanune oli. Ta isa oleks ta sõna otseses mõttes maha löönud, temast lahti öelnud või lihtsalt eluaegse koduaresti peale pannud kui ta politseisse oleks sattunud. ''Sul lasti su kõne teha?'' päris Lex, silmitsedes kongidest väljapool asuvat telefoniautomaati. Tal oli lastud valida helistamise või kakskümmend neli tundi kongis istumise vahel. Tüdruk oli valinud teise varjandi, nagunii ei olnud tal ühtegi sugulast läheduses ja ühelegi sõbrale ei vaevunud ta samuti helistama.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 19:43:01 GMT 3
"Ma pidin helistama. Mind sõna otseses mõttes sunniti. Anti valida kas helistan ise või siis otsivad nemad mu andmed üles ja teevad selle kõne ilma minu juuresolekuta. Alaealise rõõmud." sõnas ta õlgu kehitades:"Ning ma tean kui hea on üksi elada. Kahjuks aga jätkus mul seda rõõmu vaid paariks päevaks ja siis oli kolm kuud koduaresti ja Chris hoidis mul veel rohkem silma peal kui varem. Ma ei saa aru miks ta vaevub mind kantseldama kui ta võiks tegeleda hoopis nende plikadega kes tal ükse taga järjekorras seisavad." arutles ta valjult ning otsis oma kotist välja rahakoti, kus oli sees pilt temast ja ta vennast.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 19:47:25 GMT 3
Alexa noogutas, muigega tüdruku nukrat jutuvada kuulates. Alaealisena oli teda hoitud enam-vähem nelja seina vahel. Ta oli käinud koolis ja tohutul hulgal huviringides, kuid mitte kunagi ei lastud teda niisama välja, lõbutsema ja pidutsema. Ilmselt just sellepärast hakkas ta täisealiseks saades mässama. ''Ma eeldan et Chris on su vend?'' pakkus Lex huupi, pead õrnalt vastu kiviseina toksides, üritades nii peavalu eemale peletada.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 19:52:05 GMT 3
Aly noogutas. Emme ja issi lemmiklaps. Täiesti puhas ning ilmselgelt ei tarbinud alkot enne kui sai 18. Või kui ta seda tegi siis suutis ta seda nii salajas hoida, et isegi Aly ei teadnud seda. color=3399ff]"Ma ei saa aru, miks inimesed teda täiuslikuks peavad. Minuarust on ta nõme."[/color] sõnas ta ja lennutas siis pildi oma kongikaaslasele, et too saaks aimu sellest milline Chris oli. Seejärel toppis Fangie oma rahakoti tagasi õlakotti ja viskas selle eemale endast.[/i]
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 19:58:15 GMT 3
Alexa võttis oma voodile maandunud pilgu ja heitis sellele kiire pilgu. ''No ta on kena,'' lausus neidis muigega pilti tüdrukule tagasi visates.''Tegelikult ma saan sinust aru. Minu vennake on hetkel Brown'is, kohas kus mu isa ka hea meelega mind näeks. Täiuslik lapsuke, aga ma ei pea vimma,'' seletas Lex kerge naeratusega, Alex'ile mõeldes. Nad said vennaga hästi läbi, olgugi et tema oli mässaja ja Alex see 'hea laps'.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 20:03:07 GMT 3
Aly püüdis pildi õhust kinni:"Mind on õpetatud nii, et iseloom on see mis loeb ja, et näha tuleb inimeste sisemist ilu. Mu vanemad on hullunud katoliiklased. Sa ei kujuta ette, mida see tähendab." sõnas ta ning muigas siis kui kuulis, et naise vend käib Brown'is:"Mu iss tahtis mind ka sinna saata aga mul on suuremad eesmärgid. Oxfors nimelt." teavitas ta ja kiikas siis korra ooteruumi poole. "Ma olen Alcyone muide." tutvustas ta end lõpuks pöörates pilgu tagasi oma kongikaaslasele.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 20:09:10 GMT 3
''Mu isa peab lihtsalt haridust tähtsaks. Meist Alex'iga peaks saama kuulsad advokaadid, kohtunikud või midagi sellist,'' seletas Alexa, jalgu voodile tõmmates, põimides käed ümber põlvede. Kuidagi veider ja samas mugav oli rääkida kellegi enam-vähem võõraga oma väikestest vähetähtsatest probleemidest. ''Alexa,'' vastas Lex tutvustusele naeratusega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 20:17:29 GMT 3
Armas põselohkudega naeratus ilmus Aly näole kui ta naise nime teada sai:"Kuule ma küll ei tunne sind eriti ja ilmselt tundub see küsimus kahtlasena aga kas sinu vanemad ka on sellisel arvamusel, et enne abielu ei tohi... vahekord aastuda?" küsis ta häält pisut tasandades. Tal oli vaja kellegagi sellest rääkida, mis toimunud oli. Kellegagi kes saab aru. Emaga polnud lotustki. Ta saaks surma siis. Ja tüdruku lähedasematest sõbrannadest üks oli umbes 7000 kilomeetri kaugusel ja teine oli temast aasta noorem ning kogemusteta.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 20:25:10 GMT 3
Alexa kergitas pisukese üllatusega mõlemat kulmu. Seksiteemad polnud tema jaoks tabu, lihtsalt oli pisut jahmatav et keskkooliealine tüdruk sellest temaga kongis rääkima hakkas. ''Isa ilmselt küll. Me pole temaga sellest päriselt kunagi rääkinud, kuna temaga koos elades polnud mul lihtsalt võimalust üldse vahekorda astuda. Ema ilmselt on vabameelsem, kuigi ma pole temaga sellest kunagi rääkinud,'' vastas Lex pisikese õlakehitusega. Ta polnud kumbagi oma vanemaga lähedane ja ta ei arvanud et oli sellega millestki ilma jäänud.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 20:31:58 GMT 3
Algus oli tehtud ja Alexa ei vahtinud teda nagu hullu seega ei saanud see väga imelikuks kujuneda. "Ühesõnaga minu vanemad on sellised ja mul on see probleem, et ma magasin ühe kutiga ja me käime nüüd aga ma pean seda suhet salajas hoidma kuna kui mu vanemad sellest teada saavad siis nad ilmselt hakkavad ise järeldusi tegema ja ilmselt nad ka muretsevas lähenemiskeelu, et mind ja Nick'i lahus hoida aga ma ei taha seda. Samas ma ei taha ka mingit salajas hoitud suhet. See ei ole see sama lihtsalt." vuristas ta kõik vaikselt ette. Kui tüdruk oleks kaine olnud siis ilmselt poleks ta oma muresid võhivõõrale kurtnud aga ta ei kandnud hästi ja need paar promilli panid ta südant puistama.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 20:37:25 GMT 3
Alexa silmitses Alcyone't, kui too oma privaatelust patras. Neidise näol oli kerge naeratus. See oli veider. Tema jaoks oli kõik alati kuidagi nii lihtne olnud, just poiste osas. Ta polnud kunagi olnud tõsiselt armunud, kõik oli olnud lihtsalt lõbu pärast, üsna tähtsusetu. ''Kuidas su vanemad üldse su abielluma kavatsevad saada, kui nad ei luba sul poiss-sõpra omada?'' päris Lex pead pisut paremale kallutades, üritades koondada oma mõtteid kõigele mujale peale oma tuikava pea.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 20:41:34 GMT 3
Aly nägu muutus mõtlikuks, kuid ta kehitas siis lõpuks õlgu:"Mul pole õrna aimugi aga ilmselt kavatsevad nad otsida ise mõne nende jaoks toreda noormehe, kellel on piisavalt suur rahakott. Ning kui ma olen piisavalt vana, et abielluda siis teevad nad mu temaga tuttavaks ja loodavad, et ma olen kohe nõus altari ette minema." leelotas ta kõigutades oma jalgu.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 20:48:10 GMT 3
Alexa jälgis hetke tüdrukut vaikides. ''Siis jääb sul üle ainult mässata,'' kehitas ta õlgu, otsekui oleks see kõige loogilisem variant. Alati oli võimalik põgeneda või kas või suurema vajaduse korral oma vanematest lahti öelda - kui sul oli olemas elukoht ja sissetulek ning järeldades et Alcyone'l oli poiss-sõber oleks see võinud isegi täitsa võimalik olla.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 20:52:25 GMT 3
"Ma võin mässata aga sellest ei muutu midagi. Ma olen juba üritanud. Nad kuidagi ma ei tea kuidas lihtsalt teevad nii, et nende sõna jääb peale. Aga muidugi võib alati Nicky juurde kolida. Aga siis tekiks kohe mingi draama sellest. Mu vanematel on liiga palju tuttavaid kiriku kogukonnast. Ma ei imestaks kui mu issi ja emme siis paavsti isiklikult kohale kutsuksid, et see minust "kurja vaimu" välja ajaks." arutles nooruk taaskord valjuhäälselt kuna Alexal oli ka vaja seda kuulda temaarust.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 20:59:48 GMT 3
''Ütle siis ametlikult vanematest vabaks. Mine kohtusse, tõesta et sa oled piisavat vastutustundlik ja nad ei saa sulle enam midagi teha. Oled seaduslikult omapead.'' pakkus Alexa välja, oskamata tõesti kõige paremat nõu jagada. Ta oli enne kodust lahkumist pidanud võtma eel-juura kursusi, ta isa oli juuraprofessor ja seetõttu oskas ta mõnd väiksemat, kergemat asja seaduste kohta kosta. ''ja sa võid alati salaja abielluda,'' lisas Lex veel ühe varjandi välja. Ilmselt tapaksid Alcyone vanemad ta maha, kui nad kuuleksid mis nõu ta nii kergekäeliselt nende tütrekesele jagab.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:06:25 GMT 3
Nooruki kulm tõmbus kipra kui siis valgus tema näole võidurõõmus ilme:"See on väga hea mõte teadsa. Ainuke asi, et ma ei usu, et ma veel abielluma hakkan. 17 siiski ju. Natuke on vabadust vaja." sõnas ta hääles kostumas selgelt erutus ja vaimustus uute plaanide tõttu. "Kus sa küll siiamaani olnud oled?" küsis ta säravail silmil Alexat piieldes.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 21:11:34 GMT 3
''Tore et aidata sain,'' sõnas Alexa kerge õlakehitusega. Enda arust polnud ta eriliselt midagi teinud. Ta oli lihtsalt pakkunud välja erinevaid variante, millega Alcyone oma kavaleriga koos saaks olla ilma salatsemiseta. ''Ilmselt trellide taga nagu praegu,'' lausus Lex mõru muigega, ennast uuesti voodis pikali heites. Ta kõhus keeras vastikult ning pea lõhkus ja tal jäi üle see lihtsalt ära kannatada, kuni kella kaheteistkümneni öösel siin passides.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:19:26 GMT 3
Aly tõi kuuldavale vaikse itsituse kui sai aru, et Alexal pea ilmselt lõhub täiega otsas:"Sa ei valmista end just eriti ette sellisteks puhkudeks eksole?" küsis ta ja sobranud pisut peadpidi oma kotis tõi ta sealt nähtavale pisikese tabletipurgi ja viskas selle naise voodile:"Ma usun, et sul on aspiriini praegu rohkem vaja kui mul." sõnas ta ja heitis siis voodile kõhuli, et olemist veidigi mugavamaks teha.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 21:24:50 GMT 3
Alexa keeras ennast voodil kõhuli, kui kuulis et Alcyone'l mingi imeläbi aspiriini oli. ''Oleks ma enne teadnud, ma kannatan siin juba ammu.'' sõnas Lex rohupurki lahti tehes ja kahte tabletti peopesale kukutades. Vett ta ilmselt siit ei saa, kui ta ei plaani just katsetada kongi nurgas olevat äärmiselt täis lagastatud kraanikaussi. Kujutluspilt vee välimusest, mis sealt ilmselt tuleb sundis Lex'i tabletid ilma vedelikuta suhu viskama, neid kuivalt alla neelates. ''Tänks,'' lausus neidis tabletipuri kongikaaslasele tagasi visates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:48:15 GMT 3
[color?3399ff]"Pole tänu väärt. Ma olen alati varustatud igasugusteks juhtumitesk. Mul leidub siin kotis palju muudki. Aga ma parem ei hakka seda kõike üles loetlema."[/color] ütles ta ning särav naeratus ilmus taas neidise näole. "Kas sa ei tahaks proovida siit välja murda?" küsis ta kaval tuluke silmis süttimas.[/i]
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 21:52:48 GMT 3
Alexa turtsatas kergelt, olles ennast uuesti selili veeretanud ja jõllitades nüüd pisut pragulist lage. ''Muugiksime kongi lahti, misjärel vaataksime lollide nägudega kohe politseinikele otsa?'' päris neidis naeratusega, viidates mentidele kes otse kongi läheduses laudade taga istusid, oma tööd tegid, sõõrikuid sõid või ajalehte lugesid. Päris vanglast oleks reaalsem välja murda kui siit, kus neli kongi kõik kohe politseinikele ja kõigile uksest sisenejatele näha olid.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:56:39 GMT 3
"Kuule äkki oeld natuke kuss ja lased mul plaane teha. Sul on koguaeg õigus ja see ajab närvi." turtsatas Aly pahaselt ja hakkas uusi plaane koostama, kus ta mendid kahjutuks tegi paari lihtsa karate võttega ning siis minema jooksis. Aga siis ilmselt jookseks ta kohe oma vennale otsa kes oli alati valel ajal vales kohas.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 22:00:11 GMT 3
''Eks ma siis olen vait,'' lausus Alexa muiates, kingataldu vastu kiviseina toetades, olles nüüd samas poosis nagu hetkel mil Alcyone kongi toodi. Lex sulges kergelt silmad, tundes pisukest und. Ta oli kongis veetnud tubli viis tundi ja ta pidi siin passima veel üheksateist tundsi. Lisaks sellele tundis ta ennast kohutavalt, olgugi et aspiriinid hakkasid mõju avaldama.
|
|