|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 15:05:28 GMT 3
Juba varahommikul saanud omanikult häärberi võtmed kätte, astus Steven autost välja, häärberi kõrval oleval autode parkimisplatsil, kuhu ta oma auto jättis. Noormees kõndis häärberi peaukse juurde ning avas võtmega ukse. Täna oli noormehe 20mnes sünnipäev ning tal oli plaanis suur pidu maha pidada, kuid tegelikult oli peamine see, et lõbus oleks, olenemata inimeste arvust. Ta kutsus kõik oma sõbrad ja tuttavad ning enamasti lubas neil ka kaaslastega tulla. Noormees ei hakanud ise jamama toitude ostmisega, ning lasi cateringil laua katta peo jaoks, millega töölised olid juba hakkama saanud. Endaga kaasa tõi noormees kolm spordikotti, mis kõlisesid. Nende sisu hakkas ta ühele lauale välja laduma, kus kõrval olid topsid, pitsid, sidrun, sool ning siirup. Kottidest tuli välja limonaade ning suurtes kogustes erinevaid alkohoolseid jooke. Ta tegi oma külalistele välja, aga kes tahtis sai ikkagi ise ka oma joogid kaasa tuua. Kotist kõik välja ladunud läks ta kõige keskmissesse tuppa, kus kõik külalised pidid kohtuma ning pani muusika tööle. Tegelikult oli tal hilisemaks ajaks tellitud ka DJ. Noormees kandis musti teksaseid ning valget triiksärki, mille käised olid ülesse keritud ning selle kõige peal musta vesti ning musta lipsu.
OT: KÕIK ON KUTSUTUD! Võite end julgelt kohale vedada!
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 15:48:14 GMT 3
Tibukollane sportauto peatus häärberi ees. Polnud vaja kaua arvata, kellele see kuulus kuna ümbruskonnas oli Aly ainuke, kellel oli taoline sõiduk. Väljunud masinast läks ta ukse juurde ja vaevumata koputada sisenes ta häärberisse ning otsis siis üles toa, kus kõik pidid kokku kogunema. Lasknud silmadel üle ruumi käia veendus ta, et on esimene. Mananud näole oma armsalt särava naeratuse tantsiskles ta Steveni juurde ja emdas noormeest:"Palju õnne." sõnas ta ja surus siis mehele kätte valge ümbriku:"Ma ei teadnud mida sulle kinkida seega pead sellega leppima." lisas ta kui oli sammukese taganenud. Ümbrikus oli 4000 sulas. Mainime siis ka ära selle, et Alyl oli seljas tumesinine paelte ja varrukateta kleit ja jalas pisut heledamat tooni rihmikud.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 16:08:16 GMT 3
Steven kuulis ukse avanemist ning pööras näoga ennast koridori poole. Esimese külalisena oli tulnud Alcyone. Noormees embas tütarlast vastu, kui ta talle õnne soovis ning sai kätte ümbrikku. Arvata oli, et selles on raha, kuna ümbriku puhul pole palju mõelda, mis seal olla sai. Noh, kaart muidugi ka, tavaliselt. "Aitähh, aitähh,"ütles noormees naeratades Alyle ning pani seejärel ümbriku kindlasse kohta tagasi, peagi Alcyone juurde tagasi liikudes.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 17:11:35 GMT 3
Aly oli vahepeal ühele diivanile istuma potsatanud ning jälgis nüüd Steveni tegevust:"Kuidas siis ka läks selle loo otsimisega kui me ooperimajas ringi tuiasime? Said midagi head?" uuris ta säravail silmil siludes pisut oma kleidisaba. See oli sitt materjal kuna kortsus kergesti aga elas üle. Ega ta niikuinii väga palju istuda ei kavatsenud. "Ja kui sul midagi selle vastu pole siis võiksid sa mulle seltsi pakkuda kui ma sinna tagasi lähen. Ma leidsin linnaarhiivist veel plaane, mis kujutasid neid sügavamaid ruume ja tunneleid."
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 17:17:18 GMT 3
Steven kuulis tütarlapse küsimust ning noogutas selle peale lausudes: "Põhimõtteliselt tuli küll, sain päris hea artikli, aga pole seda veel trükki lasknud," teatas noormees Alcyonele ning pöördus korraks tagasi kööki, et uurida, kus oli jääkauss. Noormees tõmbas sügavkülmast välja suure külma kausi, mis oli täis purustatud jääd ning viis selle samuti lauale. Mõne hetke pärast ilmus ta tagasi suurde peoruumi ning noogutas Alyle. "Jajah, võib küll mõni päev," ütles noormees neidisele.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 17:52:03 GMT 3
Häärberi ees peatus hõbedane linnaauto, mille uks juba pisut enne masina täielikku peatumis lahti lendas. ''Okitoki, tsau!'' hüüdis Alexa juhiistmel istuvale sõbrale, kergelt noormehele lehvitades enne kui ukse poole tippis. Ta oli lastnud ennast ühel sõbral kohale toimetada, kuna tal endal autot polnud ja kuna ta nagunii ei kavatsenud päris kainena õhtut mööda saata siis polnud kellegi auto laenamisel ka mõtet. Lex'i parem käsi vankus ebanormaalselt suure klaaspudeli raskuse all. Tal polnud aimugi mida Steven'ile kinkida, seega oli ta võtnud lihtsalt viieliitrise šampusepudeli, mille kaela umber oli punane lehv seotud. Alexa oli riietunud lühikesse, reite ümber lendlevasse õlapaeltega oranžikas-punasesse kleiti ning neidise jalad olid mähitud hõbedastesse lahtistesse paarisentimeetrise kontsaga rihmikutesse. Lex ei hakanud koputama, nagunii ei olnud tegu Steven'i oma koduga ja kui pidu peaks käima siis teda ilmselt nagunii ei kuulda - olgugi et neidis oli üsna varakult peole tulnud ja seega ei oleks tohtinud see veel täies hoos olla. ''Steveen,'' venitas Lex noormehe nime, häärberi ukse juures uurivalt ringi vaadates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 19:20:43 GMT 3
Aly hakkas midagi Stevenile ütlema kui kuulis kuskilt kellegi hüüdu. "Külalised, külalised." lalises tüdruk õnnelikult ning kepsles siis ukse juurde. Muidugi oleks pidanud Steven seda tegema aga see hääl oli tuttav. Kui nooruki vaatevälja ilmus lõpuks Alexa venis naeratus Fangie suul laiemaks:"Jehhai mu kongikaaslane." kilkas ta rõõmsalt ning ei jäänud palju puudu, et ta oleks hakanud ühe koha peal keksima. Tuttavaid nägusid oli alati nii hea näha. Eriti veel kui olid selle tuttavaga koos kinni istunud.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 27, 2010 23:25:40 GMT 3
7.0 liitrise V8 mõnus mürin peatus häärberi ees, kuhu ka Nick oli kutse saanud. Ta seisatas oma 1969 aasta Dodge, ning avas ukse. Sealt välja läinud võttis ta kõrvalt istmelt paki, milles oli Steve kingitus. Mees astus kergelt häärberi suunas, ning jõudis ka üsna varsti ukseni. Ta laskis korra ukse kella, ning jäi ootama avamist. Nick kandis valgeid teksaseid ning musti kingi, mis sobisid pükstega valatult. Seljas oli tal nahk tagi, mille all valge triiksärk.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 23:52:39 GMT 3
Uksekella kuuldes pööritas Aly silmi kuid kuna ta juba seal oli siis avas ta selle. "Tere õhtust Sir. Minu nimi on Alcyone ja ma olen täna õhtul siin uksehoidja. Palun astuge edasi ja kogunemiskoht jääb siit otse edasi mööda koridori minnes ja siis pöörake paremale." teavitas ta hullil muie kui ta ootas mida Nick selle peale teeb või kostab.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:13:40 GMT 3
Nicholas kergitas kulme, kui nägi kes ukse avas, ning seda huvitavat juttu kuulas. "Sul on selle peale annet" sõnas ta naeratades ning astus sisse. Ta võttis ühe käega neiu piha ümbert kinni, ning suudles teda. "kuid praegu pole ukse taga kedagi, nii et lähme koos" lausus mees muiates.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:23:37 GMT 3
Aly suudles meest vastu nign tõusis isegi kikivarvukile, et seda pikendada kui Nick eemale tõmbus:"Mida iganes ütled. Mu päev muutus just praegu täiuslikuks." sõnas nooruk säravail silmil ning naeratus peaaegu kõrvuni veninud. Esimene armastus oli see kohutavalt tore asi. Ja kui kõik läheb nii nagu plaanitud siis on tal varsti sõrmus ka sõrmes. Sai asi veel täuslikum olla? Ilmselt mitte.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 0:37:09 GMT 3
Nicholas suudles neiut uuesti, kui too kikivarvule tõusis. "I love you" naeratas ta talle armsalt. Pärast suudlust tundus kõik kuidagi mõnusam ning kergem. "Sa mõjud mulle hästi" lausus mees ning naeratas.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 28, 2010 0:46:45 GMT 3
Aly ei öelnud elle peale midagi. Muidugi mõjus ta Nickyle hästi. Temasugune päiksekiir ei saanudki ju musti mõtteid tekitada:"Ja mina sind. Aga nüüd tahan ma sind oma kunagisele kongikaaslasele tutvustada. Alexa." sõnas ta ja viipas siis käega naise poole, kes seisis neist pisut eemal shampapudel käes. Need tund aega, mis ta Alexaga koos ühes puuris oli istunud oli ta vägagi palju südant puistanud naisele ning too teadis juba ilmselgelt, kes Nick oli.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 28, 2010 0:55:23 GMT 3
Alexa oli pisut üllatunud kui Steveni asemel ilmus sissepääsu juurde keksides Alcyone, kes koheselt meenutas ühte tema armetuimast kahekümnest neljast tunnist. Enne kui neidis jõudis midagi vastata helises uksekell, millele olevat kõlama pannud umbes Lex'i vanune mees. Järgnes pisike kudrutamise sessioon, millele nooruk veidralt tunnistajaks oli. ''Hei, Nick,'' meenutas Alexa kiirelt mehe nime keda Alcyone kongis maininud oli, kergelt käega viibates. ''Ma jätan teid nüüd omavahele,'' mainis Lex veel enne kui mööda koridori edasi tippis, suunda kuhu Alcyone Nick'i ukse avamisel juhatanud oli.
|
|
|
Post by Nicholas Black on Aug 28, 2010 1:00:39 GMT 3
Nicholas pööras pilgu nüüd naisele, kes oli samuti nende juures. "Hey Alexa" naeratas mees kergelt, kui tervitas naist. Mees polnud teda märganudki, sest tal jagu silmi vaid oma armsama jaoks.
|
|