|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 10:58:17 GMT 3
Üks vähestest hilisõhtustest rongidest peatus, avades kerge aurupahvakaga uksed, misjärel paar hilja peale jäänud pidulist või tööinimest ennast perroonile libistas. Enamus neist asus sirgejoonelisele teele jaamast välja viiva trepi poole. Vaid Alexa, kes pisut oma mustadel viiesentimeetristel nahkrihmikutel vaarus, maandus istuma jaamapingile. Ta oli tulnud sõbra poolt väikeselt koosistumiselt, mis oli alanud tagasihoidlike veinipokaalide taga ja lõpetanud äraläbustatud korteriga. Lex ohkas raskelt, sasides oma tumedaid lokke. Ta kandis lühikesi musti pükse ja heledates toonides lohvakat maikat.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 14:30:11 GMT 3
Steven astus maha hilisõhtuselt rongilt perroonile. Noormees oli täna sõbranna juurde kauaks jäänud. Natukene šhampust võetud, kuna oli väike põhjus, miks tähistada ja paar kokteili hiljem ka tehtud. Steven kandis tumehalle teksaseid, valget pusa ning halli mütsi. Steve lonkis jaamapinkidest mööda, kuni märkas ühte tuttavat kuju. "Alexa?" küsis noormees, vajudes tütarlapse kõrvale pingile istuma. "Kuidas läheb?"päris noormees õrnalt naeratades. Jah, üllataval kombel õnnestus tal täna kodu poole liikuda, mitte sõbranna juurde jääda. Võib-olla seepärast, et seal tundus olukord varsti käest ära minevat ning Steven arvas, et ta parem hakkab liikuma.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 14:47:56 GMT 3
Alexa oli toetanud küünarnukid põlvedele ja pea omakorda kätele, silmitsedes pisut udutava pilguga oma jalgu. Maailm tema ümber oleks justkui pisut keerelnud. Kedagi enda nime nimetamas kuuldes, tõstis Lex pea üles, märgates Stevenit. ''Steven!'' hüüatas ta vindiselt, huulil lai naeratus. Ta polnud meest peale kohvikus tutvumist näinud. ''Hästi, hästi. Mul läheb alati hästi,'' seletas neidis lõbustatult. ''Ja sul endal?'' päris Alexa koheselt vastu, silmad säramas pisut rohkem kui tavaliselt.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 14:58:38 GMT 3
Steven kuulis tütarlapse häälest, et ta polnud vist ainuke, kes täna õhtul purjutanud oli. "Mul lääheeb ka hästi," venitas noormees ning naeratas tütarlapsele. Jah, need cuba libred šhampusele otsa ei olnud vist kõige mõistlikumad. "Puhkad siin?"küsis noormees lõbusalt turtsatades ning vaatas, et metroojaam oli põhimõtteliselt täiesti tühi. Nojah, hilisöiseid ronge sõitis väga harva. Steven kohendas oma pusa ning silmitses naeratades Alexa poole.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 15:04:22 GMT 3
Alexa noogutas hoogsalt, huulile kleebitud tobe naeratus. ''Jah, tõsi ta on. Samm hakkas veidi segamini minema ja mõtlesin siin siis et kõige õigem oleks pisut puhata,'' sõnas nooruk naerdes, oma sõnadele veel hoogsalt kätega kaasa vehkides. Ta oli alati olnud seda tüüpi kes vindisena hüperaktiivseks muutus, samas kui enamus tema tuttavatest läksid just lojuks ja kukkusid kiirelt ära.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 15:11:01 GMT 3
Noormees naeris lõbusalt, kui kuulis tütarlapse lauset. "No siis sa pole ainuke, kes tahtis täna minna ühest tänava otsast teise, sest jalad ajavad samme sassi,"teatas noormees laia naeratusega ning vaatas, kuidas mingi inimene neist mööda kõndis. "Metroopingid on ju kõige mugavamad ikka, kus puhata,"teatas Steven Alexale ning toetas ennast pingiseljale. "Noh, kus siis sina oma meele mürgiseks said?" päris noormees ning vaatas Alexa poole.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 15:20:22 GMT 3
Alexa toetas ennast mugavamalt vastu metroopingi seljatuge, justkui kontrollides veel igaks juhuks üle kas Steven'i sõnad nende mugavuse kohta vastab tõele. ''Tõsi, tõsi,'' lausus neidis, jalgu enda ees pikalt välja sirutades. ''Sõbra pool. Veiniõhtul, mis kiirelt muutus pehmelt öeldes karmiks läbuks,'' vastas Lex noormehe küsimusele pisut pehmeks joodud keelega. ''Ja kuidas on lood sinuga?'' küsis tüdruk Steven'ilt sama, kinganinasid tobedalt kokku lüües, jälgides ise kui 'huvitavat' häält kahe nahkkinga kokkupõrge kuuldavale tõi.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 15:26:32 GMT 3
Steven kuulas Alexa juttu ise korraks silmi kinni pigistades ning end mugavalt sisse seades. Sellest hetkest, kui ta silmad korraks oli sulgenud hakkas noormehe pea ringikäima - noniii karusell. Noormees avas oma silmad ning vastas Alexa küsimusele: "Sõbranna juures, alustasime šhampuse joomisest, kuna ta saavutas oma karjääriläbimurde ning siis läks asi edasi paarile cuba librele," . Steven sai aru, et sellisest olekust ta peagi magama ei saa, esiteks, oli ta superenergiline ning teiseks oli ta peas mõnus karusell ja kui üritada sellega magada oleks tema esimene peatus vist kõigile teada.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 15:38:45 GMT 3
Alexa naeris kergelt, olemata päriselt kindel mis talle naljakana tundus. ''Sa pole mulle muideks siiani helistanud selle.... mmn.. töö pärast?'' meenus neidisele äkitselt miski nende esimesest kohtumisest. ''Miski pole siiani paigas või äkki olen ma lihtsalt vahepealse ajaga koledamaks muutunud?'' päris Lex kingi rahule jättes ja pilku naeratusega Steven'ile viies, pead veidi küljele kallutades. Ta ei suutnud meenutada palju nende kohtumisest möödas oli. Sellest võis vabalt olla möödas kuu või siis kaks-kolm päeva.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 15:53:13 GMT 3
Steven kuulis tütarlapse juttu ning hakkas naerma. Noormees vaatas Alexa poole sellise uuriva pilguga ning võttis korra kinni ta ühest juuksesalgust kinni, seda hindavalt ülesse tõstes ning seejärel tütarlast nagu mingit väärilist asja vaadates "Ei ei, koledamaks sa küll vahepealse ajaga pole muutnud," teatas noormees lõbusalt ning hakkas naerma. "Sorry, see polnud halvaga mõeldud. Igatahes tegelikult pole me siin paari päeva jooksul jõudnud täpse kontseptsioonini ja ma arvan, et selliste tempodega oleks ma jõudnud sulle ülehomme helistada, aga näe, saime hoopis kokku," rääkis noormees ning naeratas.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 16:03:08 GMT 3
''See peab olema saatus,'' lausus Alexa naerdes, tervet oma tumedat juuksepahmakat paremale õlale kokku kogudes. ''Kuhu sa üldse teel oled?'' päris Lex pilku küsivalt Steven'ile viies. Kõige tõenäolisem on et noormees läheb koju, aga õhtu oli tegelikult veel noor ja polnud raskusi leida kohta kuhu hea tahtmise korral edasi liikuda - kui ta selleks veel üldse võimeline oli.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 16:12:49 GMT 3
Tütarlaps saatusejutu peale noormees noogutas nõustuvalt. Küsimust kuuldes noormees naeratas. "Esmalt oli teel koju, aga nüüd ma vist küll sinna enam minna ei viitsi. Mul on siin lõbus seltsiline ju," teatas Steven Alexale ning tõstis korraks jalad maapinnast lahti ning lõi tosse omavahel kokku. Seejärel asetas ta jalad tagasi. "Ei tegelikult mul nagunii und pole, mida ma ikka sinna koju üksi passima lähen,"ütles noormees ning hammustas alahuulde. Harjumusest vist.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 16:25:16 GMT 3
''Täpselt minu mõte!'' hüüatas Alexa lõbusalt, ennast pingilt püsti ajades. Järsu tõusmise ja mitte kõige kainema oleku tõttu läks pilt hetkeks mustaks ja Lex istus uuesti maha. ''Oijahh, raske asi see seismine,'' kommenteeris neidis naerdes, pikema seletuseta libistas ta kingad jalast. Kui ta üldse siis kuhugi pääseda tahab siis ilmselt pole kontsad just kõige abistavamad tegurid.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 16:31:23 GMT 3
Steven jälgis, kuidas Alexa üritas end pingilt püsti ajada ning peagi vajus tütarlaps tagasi pingile. Mõne hetke pärast, kui tütarlaps veel kingad jalast võttis noormees turtsatas. "Ja jaa..kontsad on küll ilusad aga purjus peaga nendega käia vist ei soovitata,"teatas noormees arutavalt toonil. oma mütsi endale tagasi pähe tõmmates vaatas päris noormees neidiselt: "Aga mis sinu eesmärk oli püsti seismiseks? Tahad minna kuhugi?" ja lõi korraks käsi paar korda kokku.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 16:38:58 GMT 3
Alexa noogutas, nukralt asfaldil vedelevaid kingi jälgides. Seejärel tõmbas tüdruk jalad pingile, põimides käed ümber põlvede. ''Tegelt ma lihtsalt proovisin kas ma suudan seda,'' sõnas Lex justkui seismine oleks üks suurimaid vägitegusid mida on võimalik korda saata. ''Aga plaanis minna küll kuhugi polnud. Nagu sa juba mainisid, jaamapingid ON mugavad,'' lisas neidis veel, naeratusega otse enda ette vaadates, silmitsedes kohta kus natuke aega tagasi metroo oli peatunud.
|
|
|
Post by Steven de Remyness on Aug 27, 2010 17:12:35 GMT 3
Steven vaatas Alexa poole, kes oma käed ümber põlvede põimis ning lausus: "Hmmm, nähtavalt hetkel mitte väga," ja tõusis aeglaselt püsti, kuna kiiresti polnud seda mõtet teha. Noormees astus paar sammu edasi ning vajus siis pingile tagasi. "Polegi nii hull,"kommenteeris noormees vaikselt. "Kaks õhtust joodikut metroojaama pingil, iga lapse unistus,"teatas nooormees lõbusalt ning vaatas Alexa poole.
|
|
|
Post by Alexa Logan on Aug 27, 2010 17:19:39 GMT 3
Alexa jälgis muigega kuidas Steven paar pisut vaaruvat sammu astus nagu väike laps, kes kõndima õpib. ''Nüüd peame me veel kõvasti ja valesti joomalaule laulma hakkama,'' märkis neidis asjalikul ilmel, pingil pisut edasi ja tagasi kiikudes. ''...ja elu üle tuleb ka kurta. Muidu pole asi õige,'' lisas Lex veel, justkui oleks juba õiges joomarluses vana lõvi. Tüdruk toetas lõua vastu rinda surutud põlvedele, silmanurgast Steven'it silmitsedes.
|
|