|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 21:37:02 GMT 3
Keskpäev oli kätte jõudnud ja päike paistis erinevalt eilsest ning taevas oli pilvitu. Aly jalutas läbi pargi kodu poole Naira tõma kõrval sörkimas ning ei olnud vaja kaua arvata, et tüdruk oli täielikult kuskil paradiisis oma mõtetes. Tal oli olnud maailma parim öö ning hommikul lahkuda oli pea võimatu aga muud ei jäänud üle. Chris ootas. Ja Aly't ootasid ilmselged noomitused ja ka mõni pikk pikk loeng. Tüüpiline sellistel juhtudel kui ta öösiti koju ei ilmunud nind varem sellest kedagi ei teavitanud, et ta ära jääb. Aga täpsemalt mõtleb ta vennaga kohtumisele siis kui ta on jõudnud maja ukse ette. Senikaua meenutas ta aga öösel juhtunud. Jällegi täiuslik.
|
|
|
Post by Rowan C. Ryley on Aug 26, 2010 22:00:30 GMT 3
Viies pilgu enda käel olevale kellale ning siis omakorda pargi rajale, mis oli täis väikseid oksakesi ning klibikribu. Kohendanud hetkeks üle rinna liibuvat musta rihma, mille küljes olev läpaka kott vastu noormehe reit kolksus, haigutas ta uniselt. Row'il oli taaskord olnud öösel labotooriumis katseid tegemas. Ning põhjus oli lihtne - ta oli valinud lisasuunaks või pigem võib öelda, et Rowan võtab keemia lisakursusi.
Hetkeks kui ta silmad sulges ja käega läbi juuste tõmbas, suutis noormees teest nii kõrvale kalduda, et koperdas vastu pinki, maandudes sellele istuma. Ning sellel hetkel kui ta silmad avas, peatus tema pilk eemal oleval kogul. Kogu juuures olev koer ja tundmatu välimus ütlesid vaid üht. Ning selle ütles ka noormees valjult välja. "Eksinud laps Aly´i on uuesti enda kodutee ülesse leidnud," hüüatas ta, pilku neiul hoides ning koeral, kes end neiu haardest lahti tõmbas ja mehe poole jooksis.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 22:10:20 GMT 3
Aly võpatas kui kuulis tuttavat häält ning Naira jooksu pistis. Tüdruk tundis kuidas ta sees keerama hakkas. Mida kuradit Row siin tegi? Ta oleks pidanud kodus olema ja seal ukse juures vihase näoga ootama. Hinganud korra sügavalt sisse pööras Fangie end ümber ja tekitas näole naeratuse:"Jahh ma leidsin ka lõpuks kodutee üles aga paistab, et sina oled ära eksinud valesse kohta. Kas sa mitte ei peaks kodus olema?" küsis nooruk ettevaatlikult astudes paar sammu oma vanema venna poole.
|
|
|
Post by Rowan C. Ryley on Aug 27, 2010 20:59:28 GMT 3
Võttes koera kaelarihmast kinni, hoidis ta teda vasaku käega enda kõrval, teisega teda paitades. Rowani pilk liikus üsna pea koeralt tagasi enda õele. "Aga ma olen teel sinna. Ning sinu teadmiseks veetsin ma öö laboris, vaadates magamise asemel koe närbumist kui sellesse oli mao mürki süstitud," lausus ta pilku raudse kangusega Alyl hoides.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 27, 2010 21:10:35 GMT 3
Aly noogutas liikumata sammukestki:"Ma kujutan ette, et see võis väga põnev olla aga need öised teaduskatsed ei mõju sulle hästi. Su silmaalused on magamatusest lillad ja kui tekib unepuudus siis kiireneb ka vananemine." teavitas tüdruk näol tõsine ilme kui ta oma venda silmitses. Väliselt oli nooruk küll rahulik kuid sisemiselt pidi ta kohe kohe närvivapustuse saama kui ta mõtles sellele, millal tuleb küsimustevool tema öiste tegemiste kohta.
|
|