|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 20:51:56 GMT 3
Kell oli just 11 saanud, kui MyLe uks taas avanes ja sisse astus väikest kasvu heleda nahaga tüdruk. Alcyonel olid jalas helehallid teksad ning põlvedeni mustad saapad ja seljas must litritega kaunistatud top. Neidis oleks tegelikult kõvasti hiljem klubisse tulnud aga sellega oli see probleem, et ta oli 17 ja seega peale 12 poleks ta enam sisse saanud sest need turvad kontrollisid nii nõmeda täpsusega dokumente. Kuid see selleks. Võtnud suuna baarileti äärde istus ta ühele pukile ja jäi ootama, et baarmen liiguks tema poole.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 25, 2010 21:01:06 GMT 3
C tööpäev oli alles äsja alanud ning ta toimetas erksalt leti taga. Cole silmas leti juurde tulnud neiut, kelle juuksed armsalt igas suunas turritasid. Noormees kiirustas kähku neiut teenindama. "Mida teile?" küsis ta viisaka naeratusega.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 12:49:29 GMT 3
Alcyone silmitses hetke baarmeni hindavalt ja pidi siis nõustuma faktiga, et kõik baarmenid olid kobedad. Aga ega see teda eriti ei huvitanud. Lasknud pilgul kiirelt üle menüü käia, et leida midagi alkoholivaba pidi ta pettuma kuna valik oli kehv. "Fire in the sky." avaldas ta lõpuks oma soovi ja võttis taskust raha asetades ühe sajase letile:"Tagasi pole vaja." lisas ta veel ning manas siis näole oma ingelliku naeratuse.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 26, 2010 16:53:19 GMT 3
"Kohe!" lausus Cole ning napsas letilt raha. Siis asus ta kokteili valmistama. Vilunud käega valas ta koostisosad šeikerisse ja miksis joogi valmis. Noormees valas joogi klaasi ning serveeris neiule.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 17:16:50 GMT 3
Aly võttis oma joogi kätte nind segas seda pisut kõrrega:"Mul on sulle küsimus. Kui palju ma pean sulle peale maksma, et sa mulle alkoholi müüksid ilma dokumenti küsimata?" küsis ta nõjatudes baarmenile pisut lähemale ning silmitsedes teda hulluks ajavalt armsa pilguga.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 26, 2010 21:28:58 GMT 3
Cole seiras neidu veidi terasemalt. "Tahad ausalt teada? Sa ei peagi maksama. Dokumente pead igal juhul näitama," lausus ta siis magusa naeratusega. Sellised kenad tüdrukud olid teda juba aegade algusest üritanud ära osta - nii raha kui ka millegi muuga.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 21:32:21 GMT 3
"Aga kui ma sulle dokumenti näitan ja siis mõne viiesajase pihku poetan?" jätkas Aly ning kaval tuluke süttis nooruki silmis põlema:"Ma saan põhimõtteliselt kolme kuu pärast 18. Ma ei usu, et mind surmanuhtlusega karistatakse kui ma alkot pisut tarbin." sõnas ta võttes lonksu oma alkoholivabast lurrist.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 26, 2010 21:39:01 GMT 3
"Altkäemaks ei aita, kullake," lausus Cole veidi lõbustatult. 'Huvitav kui kaua see tšikki mind pinnida viitsib?' "Sinu pärast ma ei muretsegi, aga ma ei hakka oma töökohaga riskima." Tegelikult polnud tal selle töökoha kaotusest sooja ega külma, aga ta ei kavatsenud nii kergesti alla anda.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 21:41:49 GMT 3
Aly nõjatus baarmenile veelgi lähemale:"Tead pisike. Ma saan alko kätte nii või naa ma lihtsalt loodan, et sa teed mu elu lihtsamaks ja müüd mulle kohe, et ma ei peaks mõnda tuttavat ostima kes on täisealine ja paluma teda, et tema mulle ostaks kuigi nii saaks ilmselgelt odavamalt." vuristas ta vaikselt ette hääl tungiv kuid näol endiselt see armas naeratus.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 26, 2010 21:58:40 GMT 3
Cole turtsatas. "Keda sa siin pisikeseks nimetad? Ja pealegi - pole minu asi, kuidas sa alkot kätte saad," lausus ta ikka veel muiates."Olekski tore, kui sa veidi vaeva näeksid." 'Siis näed, et mitte kõik siin ilmas ei tule lihtsalt kätte,' lisas ta mõttes."Vabanda mind nüüd, aga mul on vaja kliente teenindada," lausus C siis ning läks ühte küpsema välimusega daami teenindama.
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 22:04:59 GMT 3
See pidev äraütlemine ajas Aly keema ning seda enam kavatses ta oma eesmärgi saavutada. Ta liikus noormehega kaasa ning nügis tolle vanema naise pisut eest ära:"Vabandust aga ma pean oma kutiga paar asja ära klaarima." sõnas ta ning heitis ühe teeseldud põlastava pilgu baarmenile:"Ta pettis mind teise plikaga ja nüüd üritab minu eest põgeneda, et seda jututeemat vältida." lisas ta vaiksemalt nii, et ainult naine seda kuulis. Vanem eit saatis uskumatu pilgu baarmenile, vangutas pead ja astus siis leti äärest ära saates enne Alyle kaastundliku pilgu. "Ma saan su klientidest kiirelt lahti seega palun kas ma saaksin nüüd ühe martini?" küsis ta olles nüüd pöördunud taas baarmeni poole.
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 26, 2010 22:12:53 GMT 3
"Või nii...sa armastad siis selliseid mäng..." sõnas Cole ning kissitas silmi. "Mõtled, et draamakuningannana saavutad kõik. Tead see pole minu jaoks midagi uut. Ja EI, sa ei saa martinit enne, kui oled näidanud dokumente, mis tõendavad, et sa oled 18 või vanem."
|
|
|
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 26, 2010 22:22:13 GMT 3
Aly kiristas hambaid. Mis kurat viimasel ajal toimuma on hakanud? Miks ta enam võimu ei oma?? Hinganud paar korda sügavalt sisse otsustas ta valida uue anumissuuna:"Kuule aga kas sa sellele mõtlesid, et ükskõik kellele sa mida müüd toob raha sisse?" küsis nooruk ning ingel oli tagasi.[/i]
|
|
|
Post by Cole R. Trackers on Aug 27, 2010 14:20:10 GMT 3
"Usun, et sinu panus pole väga märkimisväärne. Nii et palun lõpeta see pinnimine ja lase mul tööd teha. Ma ei müü sulle nagunii," lausus noormees kulmu kortsutades. 'Kui tüütu võib üks plika olla,' mõtles ta ning kaalus siis juba turvade kutsumist.
|
|