|
Alleel
Aug 25, 2010 16:34:07 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 16:34:07 GMT 3
Oli üks erandlik vihmane päev, kus sadas palju ning tugevat vihma. Kuid see eest oli see soe, sest tuul tegi oma töö. Vaikselt kõndis mööda alleed blond noormees, kes oli T-särgi ning teksade väel. See oli Nicholas Mees nautis lihtsalt vihmaseid ilmu, ning ei suutnud nendel ilmadel kusagil sees püsida. Ta lihtsalt pidi saama vihma käes olla.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 16:41:22 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 16:41:22 GMT 3
Vihm oli lihtsalt suurepärane vaheldus nendele kuumadele suvepäevadele. Alcyonel polnud küll olnud plaanis vihma kätte jääda aga tal polnud midagi selle vastu. Ta armasts vihma ja üldse vett. Ega ta nimi siis ilmaasjata vett ei tähendanud. Erksinine kleit ning lühikesed vastu pead kleepunud juuksed veest tilkumas tantsiskles ta mööda alleed edasi Naira tema kannul. Chrisile see kindlasti ei meeldi kui ta läbimärja ja porise koera koju toob aga see ei omanud tähtsust. Äkitselt tüdruk aga peatus kuna oli märganud tuttavat nägu. Nicky. Naeratus vallutas tüdruku näo kui ta noormehele järgi jooksis ja siis talle lihtsalt selga hüppas:"Kus sa ringi aelenud oled, et ma sind juba pea kuu aega näinud pole?" küsis ta toetades lõua Nicholase õlale.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 16:46:15 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 16:46:15 GMT 3
Ning järsku hüppas talle keegi selga. Keegi kes oli väga kerge, ning väga tuttav. "Aly!!" lausus mees rõõmsalt ning hoidis teda jalgadest kinni, et tüdruk maha ei kukuks. "Oi mina olen olnud igal pool ja mitte kuskil" sõnas ta kergelt naeratades. "Kuid peamiselt siiski merel" lausus mees vaikselt. "kuid sina ise, mis sa teinud oled?"
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 16:54:25 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 16:54:25 GMT 3
Aly põimis käed tugevamalt ümbed Nicky kaela ning mõtles hetke:"Eks ikka seda mida tavaliselt. Muudan inimeste elu põrguks ja niisama hullutsen. Siis vahepeal leidsin ka aega, et ooperimajas ära käia. Jube lahe oli. Kõik on suurepäraselt säilinud sellisena nagu see oli sajand tagasi. Ja siis tekitasin ma veel mõned uued tutvused." vuristas ta oma tegemised kiirelt ette silmitsedes samal ajal märga asfalti, kuid pööras pilgu õige pea tagasi mehele, kelle seljas ta praegu istus:"Aga mis sa sinna merele ära kaotasid?" tahtis ta teada. Fangiega oli see probleem, et tal ei saanud küsimused kunagi otsa.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:14:51 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 17:14:51 GMT 3
Mees kuulas huviga, mida Aly teinud vahepeal oli. "Mõnus" sõnas ta muiates. "Ma ei kaotanud midagi erilist sinna merele, lihtsalt see on minu üks kirgedest" ütles ta naeratades. "Meres on midagi mis mind tõmbab, on need siis need kalad, või kogu see laeva värk.. või ma ei tea isegi miks ma seal käin, kuid ei kavatse ka jätta seal käimist" lisas ta vaikselt. "Sa võiks ka kunagi minuga kaasa tulla." muigas ta kergelt.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:17:58 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 17:17:58 GMT 3
"Ma just tahtsin küsida, et miks sa mind kunagi kaasa võtta ei taha. Miks sa mind seekord kaasa ei kutsunud näiteks?" küsis Alcyone teeseldes solvumist. Näidelda tüdruk oskas ning kui tegu oleks olnud võõra inimesega siis oleks ta ilmselt arvanud, et Fangie solvus tõsiselt aga Nick teadis plikat juba aastaid.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:23:45 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 17:23:45 GMT 3
Nick muigas. "Ma ei tea miks ma ei kutsunud" sõnas ta veidi mõtlikult. "Kuid järgmine kord oled oodatud" lisas ta muiates. "Ma võin kihla vedada, et sul on praegu see kurikuulus solvumis nägu ees" lisas ta ning tõmbas kergelt ühe käega tüdruku enda ette, hoides teda seal kinni. "Jap, see sama"
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:28:26 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 17:28:26 GMT 3
Aly kirtsutas nina ja kissitas samal ajal silmi:"Vahel on see lausa kahetsusväärselt masendav, et sa mind nii hästi tunned." turtsatas ta kuid siis ilmus hetkega ingellik naeratus tüdruku näole:"Ja ma tulen ka seega ei saa sa enam seda kutset tagasi võtta. Aga mina selle eest ei maksa kui see vajalikuks peaks osutuma. Ja mul tuli nüüd üks asi meelde seoses sinu ringirändamistega." ütles ta ja võttis omal kaelast ära hõbedast kee, mille otsas rippus nn Thor'i vasar:"Mis eesmärgiga sa mulle selle kinkisid? Seda pole ma veel teada saanud."
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:40:23 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 17:40:23 GMT 3
Nicholas vaatas selle kee poole, mille ta oli kinkinud juba ammu. "Thor oli võimsaim jumalatest, ning tema kaitse all oled sina alati kaitstud" sõnas mees talle naeratades. Nick pani selle kee talle kaela tagasi. "Ning ära tule mulle nüüd ütlema et see ei meeldi sulle, ma tean et iidsed jumalad ning kõik mis on vana ajaga seotud on sinu kireks." lausus noormees talle naeratades.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:49:48 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 17:49:48 GMT 3
Aly nägi vaeva, et naeratust näol säilitada. Kas tõesti oli ta Nickyle nii palju enda kohta rääkinud või oli düüd selle kuskilt mujalt teada saanud. Aga tema kirg iidsete jumalate vastu oli muidugi kõigile teada. "Seda sa muidugi tead eksole aga ära arva, et ma olen unustanud, et sa selle maali endale said. Ma pole seda siiani andestanud sulle." ütles ta silmis hetkeks süttimas säde, kuid see kadus sealt kiirelt.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:54:26 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 17:54:26 GMT 3
Nicholas turtsatas kergelt naerma selle sädeme peale tema silmis. "Anna mulle andeks, kuid tõesti ma armusin esimesest silmapilgust sellesse maali" sõnas ta kergelt naeratades talle. "Ning kui sind see huvitab, siis võid seda minu poole vaatama tulla nii tihti kui soovid" lisas ta muiates.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 17:57:26 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 17:57:26 GMT 3
Alcyone vangutas pead:"Ja ma teadisn alati, et sul on kalduvused rohkem meeste kui naiste poole." nöökas ta ja libistas end siis Nicky käte vahelt välja taganedes paar sammu. "Ning rääkides sellest, et ma võin seda sinu pool käia vaatamas nii tihti kui tahan siis ma eelistaksin rohkem seda versiooni, et ma saan seda vahtida 24/7 ja selle maali põhjal uurimustöö teha." lisas ta ingellikult.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:00:30 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:00:30 GMT 3
Nicholas turtsatas kergelt selle lause jupi peale. "Jap, iidsetest jumalatest eelistan ma tõesti rohkem mehi kui naisi. Mehed olid võimukamad.." lisas ta ning vaatas salamisi Aly poole. "Sa tahad uurimustööd teha?" küsis ta vaikselt. "Kooli jaoks jah. Noh, kas panen sulle siis kohe täna voodi valmis?" küsis mees, ning muigas kergelt.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:07:35 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:07:35 GMT 3
Mananud ette mõtliku ilme kaalus Aly seda võimalust. "Tead ma koliksin hea meelega mõneks ajaks sinu juurde aga probleem on selles, et Chris ei lubaks seda mitte iialgi. Emme ja issi on ära seega peab ju keegi mul silma peal hoidma." teavitas ta ja viis siis pilgu taevasse. Vihm oli järgi jäänud, kuid kõik oli endiselt pilves. Võtnud oma kleidisabast kinni väänas nooruk sealt vett välja. Naira raputas ennast temast paar meetrit eemal.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:12:28 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:12:28 GMT 3
Nick naeratas kergelt. "Tahad ma räägin veidi Chrisiga" sõnas mees kergelt. Nad olid alati hästi läbi saanud neidise vennaga. "Ta saaks aru, et see on vajalik kooli jaoks.." lisas ta muiates. Ning siis ta turtsatas naerma. "Tegelikult ma juba kujutan ette, mida Chris mulle ütleks" lausus ta rohkem endale.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:15:11 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:15:11 GMT 3
"Sa võid ju seda üritada aga elu on näidanud, et kui mõni kutt temaga rääkima läheb minust siis ta vastab neile rohkem rusikate kui sõnadega." sõnas Madoc ning raputas siis oma veest tilkuvaid juukseid:"Aga mida ta siis ütleks sulle sinuarust?" küsis neidis nüüd huvitatud Nickyle jälle lähemale tantsiskledes.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:17:08 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:17:08 GMT 3
Nick muigas. "Ma ei usu, et Chris tahaks hakata minuga jõudu katsuma" sõnas ta kergelt. Selleks said nad liiga hästi läbi. "Mkm, ei ütle. Sa oled liiga noor selle jaoks" sõnas ta õlgu kehitades, ning naeratas lõbusalt Alyle.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:21:05 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:21:05 GMT 3
Alcyone polnud allaandja ja kui ta midagi teada tahtis siis ta ka sai. "Ma usun, et mu kõrvad taluvad kõike ja midagi eriti uut ei tohiks tulla seega palun ütle." anus ta mahedal häälel tehes kutsikasilmi ja manades ette ingelliku näo. Samuti põimis ta oma käed ümber noormehe kaela liibudes vastu teda. Oli veel ime, et tüdruku pea kohale ei ilmunud kuldset rõngast.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:23:47 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:23:47 GMT 3
Nick naeratas kergelt. "What an angel" sõnas ta naeratades. "No mida sa arvad, mis Chris mõtleks kui sa minu juurde koliksid?" küsis ta kergelt naeratades, ning põimis käed ümber neidise selja
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:28:17 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:28:17 GMT 3
Fangie silmad tõmbusid pilukile kui ta kujutas ette seda, mida Chris selle peale ütleks. "Ma arvan... et ta arvaks, et ma olen rase. See on nii temalik mõelda alguses kõige hullemale, mis võis olla juhtunud või midagi taolist." avaldas tüdruk oma arvamust ning ta suunurk tuksatas ülespoole kui ta silme ette kerkis pilt paanitsevast Chrisist.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:30:00 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:30:00 GMT 3
Nicholas noogutas. "Jap, midagi taolist ta ütleks kindlasti" sõnas ta naeratades. Järgmisel hetkel võttis mees kahe käega neiu pihast kinni ning tõstis ta sirgete kätega taeva poole üles. "Kuidas sa küll nii vähe kaalud?" Küsis ta muiates.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:36:00 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:36:00 GMT 3
Aly kiljatas kui maapind ta jalge alt järsku kadus. Kuuldes Nicky küsimust turtsatas ta pahaselt:"Võibolla sellepärast, et mul on viis korda nädalas tantsimine, kolm korda nädalas karate ja ma olen veel ka taimetoitlane." pakkus ta ja hakkas siis siplema ja virutas paar korda mehele:"Ja pane mind nüüd maha. Ma ei ole mingi allameetrine jõngalne, keda väntustada võib."
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:38:47 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:38:47 GMT 3
Nicholas naeris kergelt. "No ega palju puudu ka pole" sõnas ta naeratades, ning ei teinud neist hoopidest välja. Mehele haiget tegemiseks läks palju rohkemat vaja. Nick tõstis ta õrnalt maapinnale tagasi. "Tantsimine jah?" küsis ta muiates. "Sa oskad siis tantsida ka?" küsis mees talle otsa vaadates. "Selge, siis tantsid minuga ühe valsi" lisas ta kergelt kummardades. "Kui tohib teid tantsule paluda, mu armuline preili"
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:43:47 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:43:47 GMT 3
Aly ei mäletanud, et Nuckyl mingeid erilisi tantsuoskusi oleks olnud seega pani teda muretsema see, mitu korda tüüp talle jala peale astuks. "Võib ju proovida kuna mina oskan valssi väga hästi aga ma kahtlen pisut sinu tantsuoskuses." sõnas ta taganedes ühe sammu. Äkki mõtleb Nicholas ümber ja säästab teda endaga tantsimisest. Fangie eelistas rohkem freestyle'i ja soolotantse kuna kuttide suhtes olid tal omad reeglid.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:45:41 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:45:41 GMT 3
Nick kergitas kulmu. "Sa kahtled selles kas mina oskan valssi tantsida?" Küsis ta muiates. "Siis ei tea sa mind kohe üldse" sõnas mees ning nüüd oli tema kord solvunud nägu pähe teha.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:48:47 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:48:47 GMT 3
"Vabandust aga ma pole sind kordagi valssi tantsimas näinud. Ma pole sind üldse tegelt tantsimas näinud kui aus olla seega on mu kahtlused õigustatud." sõnas Alcyone enesekindlalt ning turtsatas siis kui Nick üritas solvunut mängida:"Ja võta teatavaks, et sa ei oska väga hästi teeselda seega pühi see ilme eest ja näita oma oskusi." lisas ta käskivalt.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:50:46 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:50:46 GMT 3
Nicholas muigas kergelt. "Jah, sest mul pole kunagi vaja olnud teeselda solvunut, sest ma ei solvugi" sõnas ta õlgu kehitades ning naeratas taas. "Kuid ma mõtlesin ümber, ma ei tahagi tantsida.." sõnas ta nüüg kergelt muiates.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:53:08 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:53:08 GMT 3
Toonud kuuldavale vaikse heliseva naeru patsutas Aly Nicki põske:"Kuidas iganes soovid monsieur. Ja aja habe ka ära millalgi kui seda liiga palju palutud pole." sõnas ta oma peopesa sügades.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:54:57 GMT 3
Post by Nicholas Black on Aug 25, 2010 18:54:57 GMT 3
Nicholas kergitas taaskord kulme. "Ja miks sind minu habe huvitab?" Küsis mees muiates.
|
|
|
Alleel
Aug 25, 2010 18:58:28 GMT 3
Post by Alcyone R. Madoc on Aug 25, 2010 18:58:28 GMT 3
"Ma ei teagi aga lihtsalt su nägu ei saa puudutada ilma, et su käsi sügelema hakkaks." sõnas tüdruk mõtlikult silmitsedes oma valget peopesa. "Aga nüüd ma tahan teada, millal su järgmine mereleminek on ja mida sa praegu edasi tahaksid teha?" esitas ta jällegi mitu küsimust korraga ning pööras pilgu oma käelt Nickyle.
|
|